טריילר חדש לFinding Neverland פה מיותר לומר שהסרט נראה מצויין
נ ניקול (גין גריי) New member 25/7/04 #1 טריילר חדש לFinding Neverland פה מיותר לומר שהסרט נראה מצויין
« «•°•DORIN•°•» New member 25/7/04 #2 מ=ד=ה=י=ם!! את יודעת במקרה...../images/Emo26.gif מתי הסרט מגיע לארץ?? אם בכלל??
ל לילשוש New member 25/7/04 #5 עזרה מכן בבקשה הסאונד במחשב שלי על הפנים, ממש גרוע, ולא הבנתי על מה הסרט עומד להיות? שג'וני דפ הוא כאילו פיטר פן? ממש לא הבנתי, מי שתוכל להסביר לי אודה לה מאוד!
עזרה מכן בבקשה הסאונד במחשב שלי על הפנים, ממש גרוע, ולא הבנתי על מה הסרט עומד להיות? שג'וני דפ הוא כאילו פיטר פן? ממש לא הבנתי, מי שתוכל להסביר לי אודה לה מאוד!
ל לילשוש New member 26/7/04 #15 חחחחח, מצטערת על השאלה הבאה אבל מה היוצר של פיטר פן עשה בדיוק שצריך לעשות עליו סרט? תודה על התשובה, חלק מהסרט קצת התבהר לי, ורומי 3 לא עשו על אף אחד חרם, כתוב שתי הודעות למעלה, תסתכלי, לא יזיק לך
חחחחח, מצטערת על השאלה הבאה אבל מה היוצר של פיטר פן עשה בדיוק שצריך לעשות עליו סרט? תודה על התשובה, חלק מהסרט קצת התבהר לי, ורומי 3 לא עשו על אף אחד חרם, כתוב שתי הודעות למעלה, תסתכלי, לא יזיק לך
נ ניקול (גין גריי) New member 26/7/04 #16 *מגלגלת עיניים* אני חושבת שהתשובה היא בגוף השאלה. הוא יצר את הסיפור.
ל לילשוש New member 27/7/04 #17 *מחייכת מאוזן לאוזן" תודה על התשובה והזמן והסבלנות לסבול את השאלות שלי