טריילר חדש לטרויה

OB4ever

New member
טריילר חדש לטרויה

שומעים את אורלי ורואים אותו מזה מלא!!!

love angle

New member
אהההה!../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif

איזה מושלם אורלנדו!!!! (טוב נו, גם לבראד פיט לא חסר)

g a g a

New member
תודה לך דניאלה../images/Emo140.gifיופי של טריילר

וגם התמונות מעוררות תיאבון

g a g a

New member
תגידו, תמונות מהסרט טרויה נחשבות

לספוילרים
כלומר, אם אני רוצה לשים תמונה מהסרט אני צריכה לשים בכותרת את ה-
?

למי יש ת'אף הכי יפה -כדי לקרוא

בסקר שנערך ע"י הרשת Waitrose בקרב 2500 אנשים נבחרה זוכת האוסקר האלי ברי לשחקנית בעלת האף היפה ביותר. במקום השני נמצאת השחקנית ניקול קידמן, ואחריה גווינת פלטרו וקמרון דיאז. נזכיר כי האלי ברי נבחרה בשנה שעברה גם לאישה הסקסית ביותר בעולם ע"י המגזין הנחשב FHM. ברי בת ה-34 היתה המנצחת "המבוגרת" ביותר ברייטינג של המגזין והשחקנית השחורה הראשונה שזכתה במקום ראשון בקטגוריה הזאת. השחקן הבריטי אורלנדו בלום ששיחק את לגולאס בטרילוגית "שר הטבעות" וכיכב בלהיט של הקיץ האחרון "שודדי הקאריבים" נבחר לשחקן בעל האף היפה ביותר. בלום גבר על "מתחרים" כמו בראד פיט ואהוב הבריטים, כדורגלן דיוויד בקהאם.

love angle

New member
ת'אמת..

אף פעם לא שמתי
לאף שלו.. אני מתייחסת לדברים אחרים *אהם אהם*, אבל זה ברור שכל דבר אצלו מושלם.. אז למה שהאף לא יהיה מושלם גם?! אבל ברצינות- האנשים שמארגנים את התחרות הזאת טיפ טיפה משועממים.. תחרות האף היפה ביותר?! חחחחחחחח
הרג אותי

little bry

New member
חחחחח אנשים אשכרה משועממים

לשבת ולהסתכל על אפים חחחחח למרות שלאורלי יש אף מהמםםםםםם אבל מי צריך כזאת תחרות?!?! חחחחחחחחחחחחח

love angle

New member
בדיוק!../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

יותר נכון- אנחנו לא צריכות תחרות כדי להוכיח את זה.. אבל כל מיני אנשות אחרות שמעזות לחשוב שלמישהו יש אף יותר יפה מהאף של אורלנדו צריכות את התחרות הזאת!

love angle

New member
...... ../images/Emo95.gif

זה באמת הכי יפה! איזה מאמי אורלנדו!! מסכן שלי איך הלנה אונסת אותו..

TrinMyQueen

New member
למה? דווקא האף שלו בולט ביופיו

תמיד שמתי לב אליו... זכה בצדק!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif מהמם !!!

מה שמזכיר לי שהייתי ביום שישי שעבר בסרט באהבה אין חוקים (אגב מאוד מומלץ !!! קיאו ריבס
) אבל בפרסומות של בקרוב היה את הטריילר !!! איזה מדהיםםםםםםםםםםם !!!! ועוד על מסך גדול !!!! פאק זה הולך להיות מדהים
!!!

למעלה