טרייד של פיניקס!

bertie

New member
טרייד של פיניקס!

ריצ'רדסון משרלוט מגיע תמורת בוריס דיאו ורג'ה בל לא יודע למי זה טוב אבל נגמרה התקופה של פיניקס של פעם סופית למרות שריצ'רדסון מתאים לנאש כמו כפפה מה אתם אומרים הם עדיין לא יעברו סיבוב בפליאוף לדעתי יאללה רוקטס.... שיעשו כבר טרייד על מגקרדיי הפצוע הכרוני....

וואו

פיניקס מקבלת את ג'יי ריצ', ודאדלי. שארלוט שולחת את דיאו, בל, וסינגלטרי שפתח כשנאש נעדר. אחלה טרייד לפיניקס. קיבלו שחקן שיתן את ההגנה והשלשות שבל נתן ועוד הרבה יותר מכך. בנוסף דאדלי הוא פועל שחור שליד נאש יכול לתת דקות יעילות. שארלוט לא ברורים לי. הם כל כך רצו שחקן פנים והכי טוב שמצאו זה דיאו? דיאו מאז עונת הMIP שלו לא ממש עושה משהו יוצא דופן. פשוט לא מבין מה רצו להשיג בשארלוט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מופתע

לא יודע למה אבל תמיד היתה לי תחושה שראג'ה בל הוא סוג של סמל שקט שכזה בפיניקס ושחקן מהסוג שלא מעבירים (משהו כמו ברוס בואן רק פחות אלים) אבל כמובן שבשביל ריצ'רדסון מוכנים לוותר על הרבה. נאש-ג'י ריץ'-אמרה...איך כל זה ישתלב עם האיטיות של שאק? לא ממש ברור אבל אין ספק שפיניקס מרוויחה פה יופי של שחקן התקפה שמאוד יתאים לסגנון שלהם ויתן לאמרה עוד סיבה לבכות על זה שהוא לא מקבל מספיק כדורים
ג'ורדן מתעקש להוכיח את עצמו גאחד המנג'רים הגרועים בליגה (איפה אייזיה כשצריך אותו?) תמיד כשהוא עושה איזה מהלט מטופש כזה אני מצפה שאחריו יבוא מהלך שיגרום לנו להגיד "וואו" אבל עד עכשיו זה פשוט לא קורה, אולי הפעם יקרה איזה משהו חריג שיגרום לזה להראות הגיוני.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא חבל?

להחסם בגלל שאתה מביא לי עצבים על הבוקר? לא חבל?!?! תתנצל!!

Orenseg

New member
ג'ורדן השחקן ענק, כולנו יודעים את זה

כGM של הבובקאטס, שבדיוק נתן לקבוצה שלי שחקן שאני מאוד אוהב וחושב שמתאים לה? הוא לא ממש מעניין אותי... אגב, ג'ון הולינג'ר מאמין שהטרייד הזה נראה כמו טרייד של לארי בראון יותר מאשר של ג'ורדן.

Orenseg

New member
לפחות אפשר להגיד שסטיב קר השתווה עם ג'ורדן.

ביוני 2007 הסאנס ניהלו מו"מ עם כמה קבוצות שונות במטרה להשיג בחירת טופ10 בדראפט (במקביל לנסיונות להשיג את KG), והגיעו להסכם בע"פ עם ג'ורדן והבובקאטס לגבי טרייד שיתן להם את הבחירה השמינית. 20 דקות לפני הדראפט, ג'ורדן הודיע לGM הרוקי של הסאנס שהוא לא עושה את הטרייד - ועשה את הטרייד של Jריץ'/ברנדן רייט. לא רציתי שJריץ' יעזוב את הווריורס המגניבים של 2007, וחשבתי שהסאנס היו חייבים ללכת עליו אם הוא היה זמין בטרייד. לפחות עכשיו הוא מגיע

י ו א ב

New member
וואלה

תגידו, ג'ורדן עשה מהלך אחד חכם מאז שהפך לג'נרל מנג'ר? ממש לא נעים לי להגיד את זה על הוד אויריוּתו, אבל בתור ג'נרל מנג'ר, הוא די מעפן (השתדלתי להיות כמה שפחות בוטה)...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעפן זאת מחמאה

הבן אדם פשוט כישלון מטורף (כמה עצוב). למזלו זאת הקבוצה שלו, אחרת היו בועטים אותו מזמן.

rapgamer4ever

New member
מה שלדעתי עוד יותר עצוב

הוא שגם אם זאת לא הייתה הקבוצה שלו, לדעתי היינו מחכים הרבה זמן עד שהיו מעיפים אותו, אם בכלל. הניהול ב-NBA פשוט מחפיר, מנג'רים מקבלים החלטות שידועות מראש וצפויות כגרועות, ונשארים בתפקידם הרבה יותר מדי זמן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני משוחד מאוד בכל מה שקשור אליו

מצד אחד אני מודע לזה שהוא אחד המנג'רים הגרועים בליגה ומצד שני אני תמיד מחכה לאיזה מהלך שיסביר את כל הדברים המוזרים האלה שהוא עושה. כמו שהוא היה על המגרש תמיד עושה את הדבר הנכון ברגע הנכון כך אני מצפה (כמעריץ) לראות אותו עושה פתאום איזה משהו שישנה את התמונה לגמרי. בינתיים זה לא קורה, אבל לקוות מותר לא?

rapgamer4ever

New member
בכיף....גם תרנגול עיור מוצא לפעמים גרגר../images/Emo6.gif

ואם נהיה הוגנים- הבחירה באגוסטין בינתיים מוכיחה את עצמה.

Orenseg

New member
הם היו צריכים ללכת על ברוק לופז.

גם אם אוגוסטין מוכיח את עצמו (אחלה שחקן, רציתי שיגיע לסאנס כשניסו להגיע לטופ10) לופז היה בחירה הרבה יותר טובה ליד אוקפור הPF והמאותגר התקפית. ג'יי ריץ' לבדו שווה בחירת טופ10 (שנה קודם הוא עבר תמורת הבחירה השמינית בדראפט עמוק יותר) והיה מתאים לקבוצות כמו הגריזליס, הקליפרס או הוולבס...

rapgamer4ever

New member
לשארלוט זה בטוח רע

לא מקבלים אף שחקן שיוכל להרים אותם מאיפה שהם נמצאים, ומאבדים שחקן עם פוטנציאל לעשות את זה בתנאים מתאימים. עכשיו פיניקס....אין ספק שמבחינת חומר שחקנים הם הרוויחו. אבל הבעיה היא שהרוטציה שלהם מראש קצרה, במיוחד רוטציית הגבוהים ששם דייאו יכול לתרום. שאקיל עוד יפצע וזה משאיר את הסאנס בערך עם אמארה ולופז כשני גבוהים ראויים וזהו. אין ספק שמדובר בהימור, אני אוהב את ההימור הזה כי פיניקס במצבה צריכה להמר. מי יודע, אולי יהיה איזה קליק מטורף ופיניקס תהפוך לאימת המערב. בכל אופן מה שחשוב הוא לא להתפתות לסחוט את כל השחקניםכבר משלב מוקדם בעונה. ג'ייריצ' יכול לשחק בעיקר עם המחליפים וזה גם יהיה בסדר- בתור סקורר לצדו של בארבוסה.

SSPB

New member
בטוח שהיה אפשר להוציא יותר

מבחינת שארלוט. אני לא מבין את ג`ורדן למה הוא שיחרר אותו ולמה בשביל תמורה כזאת..

Or Amit

New member
ולמי שפספס את הניצלו"ש של אורן

בטרייד שהפך מינורי הלילה: ממפיס שולחים את קריטנטון (להזכירכם - הצלע היחידה שנשארה מטרייד גאסול) לוושינגטון תמורת בחירת דראפט ששייכת לממפיס (והועברה לוושינגטון עבור הזכויות על נבארו) ובמקביל וושינגטון שולחים את אנטוניו דניאלס לניו אורלינס תמורת מייק ג'יימס (חוזה נגמר) ניו אורלינס גם מקבלים בחירת דראפט סיבוב שני ב-2010 מ-ממפיס.

Or Amit

New member
לגבי הטרייד של פיניקס

לא ממש ברור לי מה תפקידו של דאדלי יהיה בסאנס. מצד אחד הוא טוב מדי כדי לוותר עליו לחלוטין, מצד שני זה לא עצר את הסאנס בעבר (מרכוס בנקס, מישהו?) היה עדיף כבר לנסות ולהביא שחקן שיוכל להשלים את בארבוסה או יהיה PF סולידי יותר. עמדת הSF בסאנס מתפוצצת עם בארנס, היל ודאדלי.

Orenseg

New member
לדעתי דאדלי ישחק בעיקר PF בסאנס

כמו בקאטס. הוא לא היה חייב להכלל בטרייד (הם היו יכולים להעביר את ריצ'רדסון תמורת בל+דיאו, בלי לכלול את דאדלי וסינגלטרי), אבל קר רצה אותו:
"I'm high on Dudley. ... He's versatile and can guard multiple positions and play like a small four (power forward) or a big three (small forward)."​
מרכוס בנקס מעולם לא היה צריך להגיע לסאנס. זו היתה שטות של ד'אנטוני, וטוב שהמשכורת שלו ירדה מהספר של הקבוצה (עד 2011) בשאק-טרייד. לסאנס נשארו שבועיים להחתים שחקן 13. קר אמר שהוא מעוניין להביא רכז וטרן, ויש לו כמה שמות בראש. סמוש פארקר לא זמין להחתמה (טפו טפו טפו), אבל אני מקווה שהוא לא חושב על מארבורי.

למעלה