טרייד! (והפעם אמיתי)

Or Amit

New member
טרייד! (והפעם אמיתי)

הבולס שולחים את אנדראס נוצ'יוני ודרו גודן לסקרמנטו עבור בראד מילר וג'ון סאלמונס. הדיווח מופיע בNBA.COM אז אני מניח שזה סופי.

Or Amit

New member
לפי ESPN

סדריק סימונס גם עובר לסקרמנטו
בטרייד נפרד מייקל ראפין עובר לפורטלנד (לא מצוין עבור מי)
השחקנים של שיקאגו הורדו מהאוטובוס כשנאמר להם שהם נשלחים בטרייד

carmelo

New member
ראפין תמורת דיוגו

יש לבולס חריגת טריידים שאפשרה להם לבצע את החילוף הזה. עוד מהלך טוב של הבולס, דיוגו יתן להם אופצייה אמיתית לנקודות בלואו פוסט: רוז/היינריך סלמונס/גורדון דנג/ספולושה תומאס/דיוגו מילר/נואה יופי של רוטציה. הבלייזרס הרוויחו ככה חריגת טריידים בסך 2 מיליון, ראפין או ישוחרר ויפנה משבצת בסגל, או שהוא מיועד להיות פאוור מחליף אם גם אאוטלו ופריי יועברו עד מחר. זה בהחלט נראה כמו מהלך שנועד לסייע לפורטלנד לקדם שיחת טרייד שנתקעה - כמו שזה נראה כרגע, עם הנטס שרוצים לצרף לחבילה על קרטר את סוויפט או שון וויליאמס הבעייתיים. מקווה למשהו מעניין יותר, תכלס הגעתו של סלמונס הופכת את דנג לזמין, אם הבולס מוכנים להעביר אותו ואת היינריך תמורת לה פרנץ והטבות נוספות - זה יפנה להם המוןןןן כסף ב2010, כשעם רוז-גורדון-סלמונס הם כבר מסודרים בקו האחורי שיעלה ממש מעט יחסית לתפוקה (בהנחה שגורדון יתפשר על החוזה בקיץ הקרוב)

ראפין תמורת דיוגו, אבל לא לשיקגו

ראפין עבר לסקרמנטו כחלק מהטרייד, והמשיך לפורטלנד מיידית. דיוגו הולך לסקרמנטו.

יופי של טרייד לשיקאגו! מזל טוב סוף סוף קבוצה!

מדהים מה טרייד אחד בדקה ה90 עושה לקבוצה. לשיקאגו עכשיו קו אחורי מהמפחידים בליגה. רוז וגורדון פותחים כשהיינריך וסלמונס על הספסל כמחליפים. דנג ישחק כמעט לבד בעמדה 3 כשספולושה יתן לו קונטרה וסלמונס מדי פעם ישחק שם כששיקאגו תיהיה עם הרכב נמוך של 3 גארדים. בצבע שיקאגו קיבלה סוף סוף סנטר,וגם אחד מעולה,בראד מילר מתאים לשיקאגו כמו כפפה ליד. גם לא אגואיסט,גם ריבאונדר טוב עם נוכחות,וגם אחד עם יד טובה,שיודע גם למסור(בניגוד לנואה,גודן וגריי) וגם לאיים משלוש(גם משהו שכל הגבוהים של שיקאגו לא ידעו) ובנוסף תומאס יקבל יותר דקות על עמדה 4 ויוכל להמשיך בפריחה. הקו הקדמי של שיקאגו עדיין לא נוצץ,אבל הוא ללא ספק השתפר. עכשיו רק צריך להפטר מיוז בתמורה לסנטר מחליף טוב ויש לנו אחלה קבוצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שהבולס מאותתים בעיקר לגורדון

סלמונס בהחלט יכול להוות תחליף ראוי לגורדון ואם הוא לא יירד מהעץ בנוגע לחוזה שהוא דורש בסוף העונה הבולס מוכנים לוותר עליו במיוחד עכשיו כשיש מי שימלא את מקומו. על מילר כבר אמרתי את דעתי, לא שיש לי משהו נגדו אבל הוא פשוט כבר די מבוגר ולא ממש מתאים לסגל הצעיר שהבולס בונים.

IvgenyIAS

New member
סה"כ טרייד די טוב לבולס

בראד מילר גם בגילו בוודאי יתרום הרבה יותר מאארון גריי. הוא אמור להשתלב טוב בשיטה של דל נגרו שחלק ממנה מתבסס על היכולת של הסנטר למסור (במשחקים האחרונים נואה כסנטר משיג יותר מ-2 אסיסטים למשחק). סלמונס הוא תעודת ביטוח לעונה הבאה במקרה וגורדון לא יתפשר בקיץ (רוב הסיכויים שזה מה שיקרה). מה גם, שסלמונס מסוגל לשחק גם בעמדה 3 ולתת לדנג דקות מנוחה. ובנוסף לכל זה, החוזה שלו הרבה יותר הגיוני מזה של נוצ'יוני (פחות מ-6 מיליון לעונה). החסרונות של הטרייד, כפי שכבר נאמר הם: 1. זה למעשה אומר באופן כמעט סופי שגורדון לא ימשיך בבולס בעונה הבאה. 2. מונע מהבולס להתחזק דרך דראפט בשנתיים הקרובות (סגל מספיק חזק בשביל להיות קבוצת פלייאוף אבל לא מספיק חזק בשביל לעבור סיבוב). מצד שני, החוזים של יוז (בהנחה שאינו עובר בטרייד) ומילר נגמרים ב-2010. בנוסף לכך, לסלמונס יש אופצייה לצאת מהחוזה שלו ב-2010 (מה שסביר להניח שיקרה אם הוא ימשיך לקבל דקות). כל זה מפנה לבולס יותר מ-30 מיליון ב-2010, מה שאמור להספיק להחתמה מחדש של תומאס בתוספת סופרסטאר.

88nothing

Active member
רק טעות שהם שיחררו את נוציוני!!

שחקן אגרסיבי מאוד ששיפר לשיקגו את ההגנה,ונתם אפשרות לעלות עם 4 שקולע מבחוץ!! אם הוא היה נשאר בשיקגו למילר היתה עבודה הרבה יותר קלה והינו רואים את התוצאות שלה!! אבל לשיקגו עדין יש המון גארדים מצויינים שחייבים להשתמש בהם לטרייד טוב!!! אולי חוץ מיוז שהוא נזק טוטלי!!

IvgenyIAS

New member
מבחינת הגנה אני מסכים

אחד הדברים שאהבתי אצל נוצ'יוני זה הקשיחות בהגנה. מבחינת קליעה, זה נתון לוויכוח: יכולת הקליעה שלו העונה היא לא משהו בלשון המעטה - 41% מהשדה זה די נמוך לשחקן בעמדה 4 (רק לשם השוואה - ללארי יוז יש אחוז זהה מהשדה ואין בכלל וויכוח לגבי בחירת הזריקות שלו - והוא עוד גארד).

88nothing

Active member
לגבי נוציוני

רוב הזרקות שלו נלקחו מבחוץ או תוך כדי מאבק עם 4(שבד"כ) יותר חזק ממנו!! וכדי להגיע לזריקה טובה מבחוץ צריך לקבל טוב את הכדור אחרי שההגנה מתקפלת פנימה ולצערי לשיקגו לא היה שחקן שבאמת הביאו עליו שמירה כפולה בפנים! אז לדעתי האחוזים פה משקרים לרעתו!! והוא היה יכול להיות השחקן המושלם להשלים את מילר!! אבל גם האטלטיות של טיירוס טומאס תעזור!

כמה קלעים יש לבולס לעזאזל???

גורדון, יוז, סלמונס, ספולושה... לפחות הרוויחו את מילר הותיק והנחמד. סקרמנטו סוף-סוף מתארגנים על 4 הולם לחמישייה, ונותנים להוז את הבמה כסנטר המוביל.

carmelo

New member
נוצ'יוני הוא ממש לא 4 הולם

לא מספיק גדול לעמדה הזאת וכל המשחק ההתקפי שלו הוא עם הפנים לסל. אני חושב שהוא יהיה הסמול הפותח בכלל. הקינגס ישיגו 4 פותח בלוטרי - גריפין/מונרו/היל - או בשוק החופשי, וילנואבה/לי. אופס, עכשיו קלטתי שהתכוונת לגודן - אז הוא עדיף על מייקי מור וכרגע גם על תומפסון הרוקי, אבל אני מקווה עבור הקינגס שהם יתנו לו לעזוב בקיץ ויכוונו גבוה יותר. אם הם אכן יזכו בגריפין בלוטרי וישקיעו את כל הקאפ ספייס שלהם בראמון סשנז, תהיה להם קבוצה מפחידה.

IvgenyIAS

New member
לא יודע אם כבר צוין פה

הלייקרס העבירו את כריס מיהם לממפיס תמורת בחירת סיבוב שני ב-2013. טרייד טוב לשתי הקבוצות: הלייקרס - פחות כסף לשלם לשחקנים מיותרים (זוהי השעה לסנטר הבלגי שלהם לזרוח), הגריזליס - יותר כסף לשלם לשחקנים מיותרים וגם מקרב אותם לבחירה ראשונה בדראפט הנוכחי, בדיוק כמו שכריס וואלאס אוהב.

כריס מיהם לבד הוא עד כדי כך שלילי?

שהוא יוריד אותם במאזן כשהוא בא תמורת כלום :/

IvgenyIAS

New member
כתבתי את זה בציניות

אבל באופן כללי זה לא תמיד מופרך (למשל לארי יוז - אם נותנים לו לשחק אז הוא נותן משחק אחד טוב מתוך עשרה ואם לא נותנים לו לשחק אז הוא מעכיר את האווירה בחדר ההלבשה).

88nothing

Active member
אני באמת לא מבין למה הלייקרס משחררים גבוהים!

מישהו יכול להגיד לי מי משק בלייקס מיתחת לסל בהנחה שביינום פצוע!! כי חוץ וגאסול(רך מידי בתור סנטר) ואודום(מיתנדנד בין 3ל4) אין שם יותר מידי!! וככה קשה לנצח את פרקינס וגארנט!! אז קצת קשה לי להבין את הטרייד!! תסבירו בבקשה

למעלה