טריידס וכהנה

תבואו לווינדיה >_>

יש לי איזה 15 גארנטז מעובדות ;; חינם אני אביא!!1 השטות הזו נופלת כל רגע;;

ToryMaster

New member
סורי, ברוא ../images/Emo3.gif

גגגגגגגגגגגגגג בלוקאן פעם בקיבינימאט כשמממש משעמם לי ואני רוצה לשחק עם יעלי.

Charmed YC

New member
אממ כמה דברים:

דבר ראשון אם את במשימה של הילד שרוצה לתת לאמא שלו גרנט אור אז הוא רוצה שתכיני מ30 אבנים אני חושב אבן גרנט אחת, אני העדפתי לקנות -_- והנה קישור למאיזה מפלצת נופלת כל אבן... http://global.hidden-street.net/items/jewelores.php ואם את לא צריכה בכלל את הגרנט אז סתם עשיתי בשביל הכייף D:

ToryMaster

New member
זה מעשר אאל"ט

אלא אם אני טועה לחלוטין, מה שתכננתי לעשות זה ללטש אבן אצל הבחור בפריון, ואז לתת לה ולקבל את הרוטב המעצבן הזה.

Charmed YC

New member
../images/Emo187.gif

אף לא עשיתי את זה XP. תמיד קניתי... הכי מהיר -_- ואין לי מושג מזה אאל"ט - סליחה על הבורות \: ואממ.. זהו D: שמחתי לעזור [?]

ToryMaster

New member
אם אני לא טועה

יש לי בעיה לא ברורה עם לקנות חפצים ככה, אפילו למכירה אני מארגנת את ספיר שתמכור לי

Shaby Sababy

New member
הם לא יותר נדירים.

זה פשוט תלוי איפה נלחמים. האורים הנדירים היחידים הם כל הקריסלים+דיימונד+גולד. זהו.

miss_t

New member
קשים להשגה / נדירים ובגלל זה המחיר

שלהם גבוהה יותר.. זו הייתה הכוונה

Shaby Sababy

New member
מממ..

אני הייתי מוחר לחנות
סתם תופס מקום, וגם עד שמוצאים קונה אפשר למכור ב-1K לאחד. עדיף למכור לחנות ולקנות מאנשים כשצריך.

miss_t

New member
../images/Emo128.gifממש ממש ממש לא עדיף

איפה הרווח? למכור לחנות ב200mesos??? כשאפשר למכור ב 5K? כל אחד והבחירות שלו אבל הסבלנות משתלמת יש המון קונים בדר"כ - צריך רק לזהות אותם

ToryMaster

New member
רווח?

מה אני, אשת עסקים? אני משחקת כדי להנות, לא כדי להרוויח המון כסף, וכל עניין המיקוח ממש לא עושה לי את זה. חוצמזה, להשיג לבד זה הרבה יותר כיף [ולבד זה אומר גם תוך שימשו בנשק האולטימטיבי].

Charmed YC

New member
יש אנשים שכן חשוב להם.

היא לא דיברה עלייך באופן ספציפי.. P: לי חשוב \: כי בשביל להשיג את רוב הביגוד והנשקים הטובים חייבים כסף.

למעלה