טריו - 4
זה התחיל מליטוף בקצות האצבעות. ליטוף עדין, מחשמל לאורך החריץ הלח שמולי. נגיעות פרפר עדינות שגרמו לו לקבל חיים, לשפתיים להתלחלח, לאגן לנוע עם הליטוף. לחישות בלועות עלו הרחק מעל ראשי. הן ביקשו עוד. עוד עומק עוד עוצמה עוד. לשוני החלה בתפקידה המענג. בקצה הלשון ציירתי עיגולים על ירכה.. העברתי לשוני על חיבור המפשעה. – אגנה נע מולי בערגה. ואז עברתי למרכז גופה. מרכז נשיותה. קצה לשוני ליטף את קצות שפתי הכוס.. טועמות נקטר משכר. דגדגנה בצבץ מבעד לשפתיים הפעורות מעט. נגיעה אחת קלה של קצה לשוני בו. היא רטטה וזעקה נפלאה מפיה. עוד נגיעה כשאני נושפת אוויר עליו בו זמנית.. אגנה התפרע מולי.. ירכיה ניסו להיסגר על ראשי.. ללכוד לשוני על פיסת הבשר הרגישה.. החבלים מקבעים אותה למקומה. אני נוגעת עם קצה לשוני על דגדגנה שוב.. ומשאירה אותו שם מעט. היא קופאת בציפייה. והסיור המעמיק מתחיל.. לשוני מלטפת-טועמת את הדגדגן. רק אותו. היא נפערת מולי יותר. ברכיה מותכות את החבלים כשהן מתרחקות.. פוערות אותה אלי כמה שיותר. גופה גולש אלי ומקרב אגנה אל פי. אני מתרחקת. לא מרשה לה מגע מלבד עם קצה לשוני על הדגדגן. מגבירה את הלחץ עליו. ליקוק לוחץ.. מגבירה את המהירות. ליקוק, לוחץ מהיר יותר. עיני משייטות מעלה, רואות את ראשה נזרק לצדדים.. אני מריחה את האורגזמה שלה קרבה.. לאט גולשת מטה אל בין השפתיים הפנימיות. הלחות. הבשר החשוף החלקלק מקבל לשוני בברכה.. פתחה לא רחוק מלשוני. אני מתחילה החדירה פנימה והיא זועקת מעלי.. לשוני חודרת עוד ו.. בבת אחת אני נמשכת מעליה. "עוד לא!" אומר איש אחד ששתינו שכחנו מקיומו. "בבקשה אדוניייייייייייייייייי" היא צורחת "אמרתי לא" אני יושבת על השטיח.. מתנשמת לשוני עורגת למגע הלח .. רוצה לחזור.. שולחת מבט מתחנן מעלה. אליו. מבטי נעצר בדרך. הבליטה במכנסיו וטיפת הרטיבות בחזית מבהירים הכל. אני מורידה עיני.. מבינה שאני צריכה ליסוג ולאפשר לו לאכול את המעדן אותו רק זכיתי לטעום על קצה לשוני. אני פונה לקום ולרגע עומדת על ארבעותיי לפני שאדחוף עצמי מעלה לעמידה. באחת מוצמד ראשי אל השטיח ואגני מורם מעלה. "אני עומד לזיין אותך עכשיו" הריגוש כמעט וגרם לי לגמור באותו רגע. הלחץ של כפו על ראשי.. מגע ידו כשהרים אגני.. חשבתי על התחת שלי מופנה אליו.. חשוף.. והבושה חיממה את לחיי שוב. התנוחה הזו.. שמעתי רחש רוכסן.. רחש שקית נקרעת.. אצבעו עברה על הכוס הרטוב שלי.. אההההה.. הזעקה שלי נבלעה בשיער שכיסה את פני. הוא חדר אלי, מצופה בקונדום, בבת אחת. מבלי לעצור. מבלי להכין. העונג היה מחשמל. עוצר נשימה. עצמתי עיניים מתמקדת בחדירה העמוקה.. כאילו מאליו אגני החל לדחוק עצמו אליו.. העונג בוקע מתוך החיכוך המשותף שלנו. הוא נע בתוכי ואני הבלטתי עכוזי כלפיו.. נאנקתי בתאווה.. הסחרור החל לעלות. האורגזמה קרבה.. "את שומעת אותי מזיין אותה, שפחה שלי?" "היא טובה.. כמה אני נהנה לזיין אותה.." לא הייתי מסוגלת לחשוב על מה המילים האלה עושות לאישה האוהבת והבלתי מסופקת, הקשורה שם למיטה, מטורפת בתשוקה בעיניה הקשורות.. לא רואה.. רק שומעת ומריחה ומבינה. הוא לא בלם את הנאתו. אנקות ההנאה שלו מילאו את החדר בצמוד לעונג הווקאלי שלי. גמרנו כמעט ביחד. אני מעט לפניו – הוא דחק עצמו עוד כמה פעמים בטרם קריאת הגבר מילאה את חלל החדר. הוא יצא מתוכי וקם אל הכורסה. שכבתי שם מותשת. סחוטה. מעונגת.. ואל תוך הערפל המתוק חדר קול בכי בלתי כבוש. <אחר כך עוד..>