טריו istiklal בהופעה

yanivtai

New member
טריו istiklal בהופעה

שלום לכולם.אני שמח להודיע על הופעה של istiklal שתיערך ביום שני הקרוב 30.04.07 בשעה 22.00 בקפה ביאליק.(ביאליק פינת אלנבי) ההרכב מבצע מוסיקה טורקית אמנותית מרגשת וסוחפת חברי ההרכב:דרור שמש-קאנון יניב טייכמן-עוד נעה ווקס-דרבוקות וכלי הקשה. נשמח לראותכם.מחיר כניסה-20 ש"ח בלבד.חוויה ייחודית מובטחת!!! selam ve gule gule יניב

faridi

New member
בהצלחה

טלוש, שבצי נא זאת ב"לוח אירועים" של הפורום.

samai

New member
ו'אוו נשמע מאוד מעניין - אשתדל לבוא

וד"ש לנועה וקס (-:

faridi

New member
בלי נדר ובע"ה גם אני

וגם חברתי לעבודה מרינה. למרות שעדין לא ל"ג בעומר וכעת זו תקופת האבל על תלמידי ר' עקיבא ע"ה. העניין הוא שאני זקוק למרגוע נפשי מהעבודה הלא נעימה שאני עושה לא מעט. בחמישי בערב הוקפצתי לנהל בית אבלים, לא עליכם. אם המנוח היה נפטר בשיבה טובה, מילא, אך מדובר על צעיר בן 33 שכבר 17 שנה סוחב עמו את המחלה המפורסמת. סליחה ששיתפתי אתכם בצער הזה.

טליה ג

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif

כששומעים על מקרים כאלה צריך להודות על מה שיש לנו, ולזכור שאין דבר יותר יקר מהבריאות. תנחומי למשפחה האבלה!

faridi

New member
נכון, טליה

הכל הבל הבלים! מה שווה דירת פאר לעומת הבריאות והשמחת חיים?!

faridi

New member
ומיגון לשמחה-

נראה אתכם בעוד 22 שעות בארוע הנכסף?

tsiporganeden

New member
לצערי הרב אחותי ז"ל נפטרה מהמחלה הקשה הזו

לא אשכח כל חיי כמה שהיא סבלה, איך מאשה יפהפיה נשאר ממנה עור על עצם, עד היום כשאני נזכרת אני בוכיה, למה לתת לאדם לסבול כל כך, אתה רוצה לקחת? קח, למה לתת לסבול?

טליה ג

New member
אוי, זה נורא../images/Emo7.gif

שלא תדעי עוד צער, ושכולנו רק נהייה בריאים, ונדע להעריך את זה!

samai

New member
Ma$allah !! Çok güzel çal

אכן מי שלא בא הפסיד. קונצרט יפה של השלישית המוכשרים האלו. איזה תאום, איזה עיבודים יפים ונגינה עדינה. ממש תענוג לאוזן. ברכות לנועה וקס, דרור שמש וכמובן ליניב טייכמן. יישר כוח !!! איתן

למעלה