טריויה קלילה

טריויה קלילה../images/Emo131.gif

כדורגל- 1.מי היה הכובש המצטיין של הפועל בעונת 2002/3 ? 2.מאיזו קבוצה עבר טל חן להפועל ת"א ? 3.מי השחקן הערבי האחרון שהגיע מהפועל לנבחרת ישראל ? 4.מי בתמונה ? 5.באיזו קבוצה איטלקית שיחק סבסטיאן סימרוטיץ' ? כדורסל- 1.מתי אימן פיני גרשון את הפועל ? 2.מי הקלע הכי גדול בכל הזמנים ? וכמה נקודות (אפשר גם בערך..) ? 3.עם איזה קבוצה התמודדה הפועל כנגד הירידה עד המחזור האחרון, בעונת הירידה הראשונה ללאומית ב' ? בהצלחה.

the red king

New member
תשובותיי -

כדורגל: 1. פיני בלילי? 2. הפועל חיפה 3. סלים טועמה 4. לא מזהה... 5. ברשיה כדורסל: 1. בתקופה של לבן מרסר משהו, ידעתי אבל שכחתי בדיוק את התקופה... 2. + 3. לא יודע

תשובות

1-בן לוז 2-הפועל חיפה 3-אחמד מוסא 4-דודו דהאן 5-לצ'ה 1-ב86' 2-מרסר,4053 3-הרצליה

the red king

New member
אה נכון בן לוז...

ידעתי גם שזו קבוצה איטלקית כזאת מאמצע טבלה מינוס. ו..הזכרתי את מרסר. גם כשאתה אומר "86" אני נזכר.

יואב ק.

New member
בלי לראות תשובות אחרות

1. 2002/03... וואלה מי שיחק אז? קלשנקו היה בעונה האירופאית, ובעונה אח"כ היה את המהפך... אני רוצה להגיד בלילי אבל לא נראה לי שזה הוא, אז אני מהמר על בן לוז. 2. טל חן הגיע להפועל מ... נתניה אם אני זוכר נכון. 3. באדיר הגיע לנבחרת עוד לפני הפועל, טועמה אחרי הפועל, מה שמשאיר את אחמד מוסא (אגב מה איתו עכשיו?) 4. דודו דהאן 5. לצ'ה כדורסל: 1. וואלה לא זוכר (כדורסל לא חזק אצלי) 2. אין לי מושג (אמרתי שכדורסל לא חזק אצלי?) 3. עונת הירידה הראשונה? הייתי אומר גבעת שמואל אבל נראה לי שזה לפניהם. אז אולי מכבי חיפה?

יואב ק.

New member
טוב, בהיסטורית הכדורסל אני גרוע ../images/Emo3.gif

אבל רבאק, הפועל חיפה?!?! איך פספסתי את זה...

the red king

New member
את זה אפילו אני ידעתי...../images/Emo6.gif

אבל אני לא מסכים איתכם - אני לא יודע מי זה האחמד אבו מוסא הזה אבל סלים טועמה זומן לנבחרת כשעוד הוא שיחק בהפועל. לא אמרתי שהוא שיחק, אבל זומן.

יואב ק.

New member
אני אגיד לך למה אמרתי נתניה

אני בלבלתי בינו לבין קלימי סבן. כשגילי לנדאו הגיע לנתניה, הוא נפטר גם ממנו וגם מסבן. סבן בא ישר להפועל וטל חן שיחק עונה בהפועל חיפה ואז הפועל החתימו אותו.

למעלה