טריויה לכתה ג

טריויה לכתה ג

על מנת לרענן את החומר שנלמד בחשבון הכנתי לתלמידיי בכתה ג´ דפי טריוייה. כמובן את התכנים ניתן לשנות לפי הנושאים הנלמדים. לפני חלוקת הדף, שאלתי את הילדים את השאלה המופיעה בראש הדף . כל ילד רשם במחברתו את התשובה- במידה וידע. במידה ולא ידע רשם לא יודע. אחרי עשיית הדף כל אחד בדק ורשם את הנקודות שקיבל. בסוף כל במשימות הילד שצבר את מירב הנקודות קיבל תעודת טריוויונר. במידה וימצא חן בעיניכם- אשלח את טריוויה ד´ שלומית שלומית

amr riki

New member
שלומית , מקסים !

אהבתי את הרעיון . ברשותך אאמצץ אותו . ריקי

עינתוש

New member
כמה שזה מתאים לי לכתה../images/Emo6.gif

תודה על הדפים. הם מקסימים. רעיון מקורי. אהבתי מאוד. יישר כוח. אגב אני אשתמש בהם לכתה ז´. תודה תודה

חוה גפן

New member
טריוויה לכיתה ד´

משימות באותה מתכונת. הילדים אוהבים את הפעילות, מבצעים אותה ברצון, והכי חשוב חוזרים על החומר בלי לשעמם!

ayly

New member
הי חוה ברוכה הבאה

הי חוה הרחוקהברוכה הבאה לא נכנסתי עדין לקבצים ששלחת אךמעיניינת אותי תגובתך למאמרים בנושא המתמטיקה בהד החינוך האם תגיעי לכנס בלג בעומר להת אילי

חוה גפן

New member
כנס בל"ג בעומר

יש כנס מתמטי בל"ג בעומר. לפי מיטב ידיעתי כל המורים המתמקצעים מגיעים (זה נחשב לחלק מההתמקצעות). אני מחכה בקוצר רוח לכנס. לראות ולהתרשם.

amr riki

New member
גלית -הכנס העשירי למתמטיקה

היי גלית , האם בגלל שאינך מתמקצעת במתמטיקה , אינך יכולה להגיע לכנס ? הכנס פתוח לכל המעוניינים . במידה ואת מעוניינת אשלח לך את מספר הטלפון אליו את יכולה לחייג ולהרשם . כמי שהייתה כבר בכנסים הקודמים - אל תצפו לתשובות חד-משמעיות . אני יודעת שעד עתה נרשמו לכנס כ- 1000 מורים . ריקי (אולי שם נפגש ונכיר זו את זו ??????????)

למעלה