טריוויה

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
טריוויה

אחרי הפסקה ארוכה הנה שאלון טריוויה להנאתכם: 1)מי היה אלוף ECW הראשון? *סאנדמן *סאבו *ג´יימי סנוקה *טרי פאנק *דון מארקו *טיטו סנטנה 2)את מי שרי מרטל לא ניהלה? *רנדי סאבג´ *טאטאנקה *טד דיבאסי *לקס לוגר *הרלאם הייט *ריק פלייר 3)מי לא חבש מסיכה ב-WWF? *הרדי בויז *אל סנאו *ג´סטין קרידבל *אוון הרט *ריק מרטל 4)מי לא הופיע ב-ECW? *כריס ג´ריקו *סטיב אוסטין *פארוק *כריס בנואה *ליגיון האבדון *ג´ים דאגן 5)כמה זמן נמשך הקרב של ברט הרט ושון מייקלס ברסלמניה 12? *60 דקות *64 דקות *61 דקות וחמישים שניות *60 וארבעים שניות 6)כמה פעמיים אלק הוגן ואנדרה הענק התאבקו אחד נגד השני ברסלמניה? 7)באיזו שנה עלתה לאוויר רו ובאיזו שנה עלתה סמאקדאון? 8)מאיזה מתאבק כריס ג´ריקו זכה באליפות הקרוזרוויייט הראשונה שלו?

system Rulz

New member
הנה כמה תשובות:

1)האלוף הראשון של הNWA Eastern Championship Wrestling Heavyweight Title הייה ג´ימי סנוקה האלוף הראשון של ECW הייה דה פרנצ´יין שיין דאגלס 2)אני חושב שאת ריק פלייר שרי לא ניהלה 3)ריק מרטל (לא בטוח) 4)ג´ים דאגן 5)60 דקות הקרב איירון מן והייתה הערכה אז אני חושב 60 דקות ו50 שניות או 60 וערבעים שניות 6)פעם אחת ברסלמנייה 3 7)רו ב95 סמאקדאון ב99 או 99 כבר לא זוכר 8)טי מאן אתה מתכוון בWWF? אם כן אז הוא אף פעם לא זכה באליפות הקורז´רוויט

DDN

New member
נסיון.

1. אין לי שמץ של מושג - אני אהמר על ג´ימי סנוקה. 2. לקס לוגר. 3. הרדי בויז 4. לגיון האבדון 5. 61.5 דקות. 6. פעמיים. 7. רו ב93 או94 (כמונדיי נייט רו) וסמאקדאון ב97 אני חושב. 8. דין מלנקו?

system Rulz

New member
תגובה

1. זה פרנצ´יין 100% 3. הרדי בוייז זה לא כי בשנים 97-98 כשהם היו ג´וברים הייתה תקופה שג´ף הארדי לבש מסכה ואני ראיתי תמונות של זה 7. רו זה ב95 ב100% הרו שהייה ב93-94 הייה אז "האוס שואו" זה לא הייה תוכנית בטלוויזייה רק שWCW התחילה עם מנדאיי נייטרו ב95 WWF חיקו אותם. סמאקדאון זה או 98 או 99 אני לא זוכר טי מאן תכתוב במה צדקתי

Crossface

New member
למישהו יש את הקרב של ברט נגד שון???

אני לא צריך אותו אני רוצה לבדוק משהו

Crossface

New member
כן, זה

תבדוק בבקשה את השעות שהקרב מתחיל אני חושב בקיצרו אותו ב10 דקות תן לי תשובה בבקשה

hirshfe

New member
אני אומר מזכרון כרגע

אבל אחרי חמש דקות בערך נעלם השעון, הוא חוזכר כעשר דקות אחר כך, והם טוענים שעברה רבע שעה (קיצרו בחמש דקות) ואם תבדקו את השעון בקרב של דה רוק וטרפילץ כל דקה שם שווה כ-58 שניות במציאות כמעט בלתי מורגש אבל עדין

למעלה