טריוויה קלה - נראה לי...

sysiphus

New member
טריוויה קלה - נראה לי...

1. איפה נולדו קירק ופיקארד? 2. מה היה השם שנתן צוות האנטרפרייז לציפור הטרף הקלינגונית שתפס בסרטי "מסע בין כוכבים" 3 ו-4? 3. מה מייחד את ספינות האנטרפרייז במעמדן משאר ספינות צי הכוכבים בכל זמן נתון? 4. מהי השאלה שספוק לא הצליח לענות עליה במהלך חינוכו מחדש בפלנטה הוולקאנית בתחילת "מסע בין כוכבים 4"? 5. איך קוראים לחברה הארכיאולוגית של פיקארד? 6. מי זה סוראק? 7. באחד מסרטי "TREK" מופיעה חללית אמיתית של NASA. איזה סרט, איזו חללית ומה קורה לה? 8. איך קוראים ליוצרו של דייטה? לשם של איזו דמות מסרטי "מסע בין כוכבים" הוא דומה? 9. איזו כוכבת קולנוע הוליוודית עשתה את צעדי הראשונים כסגן בחדר המכונות של ג'ורדי? 10. מי הפגיש את קייקו ואו'בריאן? מה הסוד של בוורלי מימיה באקדמיה? למה שני אלה קשורים?

n i v1

New member
מעט תשובות לרפואה

1- לא-באר, צרפת. 3- כולן ספינות הדגל של הצי 5-ואש 6-אני מניח שאתה מתכוון לסארק- אבא של ספוק, ז"ל 7- הסרט הראשון, החללית וויאג'ר, היא נעלמה בחלל 8- נוניין סונג, הוא דומה לדמות של קאהן נוניין סינג- הרשע מהסרט השני 9- לא יודע את שמה, אבל תפקידה היה- רובין לפלר

sysiphus

New member
סוף סוף

1. נכון לגבי פיקארד - מה עם קירק? 3. אמת. 5. אמת. 6. אם הייתי מתכוון לסארק, אבא של ספוק, הייתי כותב סארק. כתבתי סוראק. 7. טעות צפויה. בסרט הראשון מופיעה וויאג'ר 6, חללית שלפי "מסע בין כוכבים" נשלחה ע"י NASA בשנת 1999, אבל... היא לא קיימת. בתקופת הסרט הראשון שוגרו לחלל והיו בכל העיתונים שתי חלליות - וויאג'ר 1, 2, וזהו... חללית אחרת, צר לי. 8. אמת. יוצרו של דייטה: ד"ר נוניאן סונג הנמסיס של קירק: קאן נוניאן סינג ועל כך נאמר: Coincidance, I think not! 9. אשלי ג'אד בנאדם!

בצל אל

New member
וזה מה שאני יודע לפני ארוחת בוקר

1. קירק: איווה, פיקארד: לה-באר, בין הענבים, צרפת. 3. הן היחידות שמפיעות בטלויזיה. חוצמיזה, כמו שניב אמר - ספינות הדגל של הצי. 5. ואש (Captain's Holiday) 6. טוב. אין חיה כזאת סוראק. אז או שאתה מתכוון לסובאק - הפרנגי שרודף אחרי ואש בפרק לעיל, או לסארק - זצ"ל - אבא של. 8. ד"ר נוניאן סונג. והנבל ממס"ב-II (על החלק השני ניב ענה) 9. ניב ענה רובין לפלר, ואני מוסיף - לשחקנית קוראים אשלי ג'וד 10. דאטה הפגיש את קייקו ואובריאן. בפרק החתונה שלהם הוא מנסה לתווך כשקייקו חזרה בה מהנישואין. והוא מבקש מבברלי שתלמד אותו לרקוד (זה הסוד שלה מימי האקדמיה - היתה אלופה ב- Tap Dancing) בשביל החתונה.

sysiphus

New member
טוב שאפשר לסמוך פה על מישהו

1. תשובה מלאה. 3. שכחת את הוויאג'ר והדפאיינט, לראשונה יש אפילו סדרה שלמה על שמה... 5. אמת. 6. אין חיה כזאת... מה אתה אומר... חכה-חכה מה שה-high command הוולקאני יעשה לך. מדובר פה בתקרית דיפלומטית בקנה מידה יקומי. 8. אמת. 9. אמת. 10. תשובה מלאה, שתי נקודות.

sysiphus

New member
שתי תשובות נכונות ומדויקות

2. אכן, ה-Bounty (בגלל שמרדו בצי הכוכבים ולזכר הספר "המרד על הבאונטי"). 4. אכן, "How Do You Feel?"

kelebrin

New member
שתי התשובות מאותו סרט...

סרט זה ועוד כמה אחרים של סטאר טרק מוקרנים כל כמה שבועות ב-yes. אך מהו מספרו ושמו? (זו לא חידה אני סצם רוצה לדעת)

sysiphus

New member
שתי תשובות אחרונות

6. מי זה סוראק? סוראק (Surak) הוא אבי תורת ההיגיון הוולקאנית. הוא מופיע ב-TOS (לא בדיוק הוא, רפרזנטציה שלו) והוא מוזכר פה ושם בכל הסדרות, מספר רב של פעמים ב-Enterprise... 7. הסרט הוא "מסע בין כוכבים 5". בתחילתו מופיעה ה"פיוניר 10", הגשוש הראשון של כדה"א (נשלחה ע"י NASA ב-1972 לחקר צדק) שיצא את תחום מערכת השמש. עקב כך נושאת עליה הפיוניר לוח זהב ועליו ציור של אדם, תיאור מערכת השמש ומקומה בגלקסיה. רואים את הפיוניר מרחפת בחלל, ציפור טרף קלינגונית de-cloaks לידה והקפטן מפוצץ אותה...

למעלה