טריוויה פארסקייפ!

kelebrin

New member
טריוויה פארסקייפ!

שלום לסקייפרים באשר הם! הכנתי בשבילכם 10 שאלות טריוויה, חלקן קשות וחלקן קלות... טוב אז קדימה: 1. קרייטון- מהם שמותיהם של אביו, אחותו ואחיינו? 2. דארגו- מהם שמותיהם של אביו, סבו, והסבא רבה שלו? (מה חשבתם שאני אתן שאלה קלה כמו הבן שלו ואשתו?!) 3. (אחת קלה) שמותיהם של אמה ואביה של ארין? 4. מהו מספרו של רייג'ל בשושלת המלכותית? 5. מהו שמו של מכשף רשע שמופיע שוב ושוב בסדרה וזאן מחסלת אותו כל פעם מחדש? 6. שמו ומספרו של הפרק בו קרייטון משתתף בגרסה מעוותת ללוני טונס? 7. שמו ומספרו של הפרק אותו כתב בן ברוודר (למי שלא יודע זה השחקן שמשחק את קרייטון)? 8. מי משחק את קולו של טייס, ואיזה דמות נוספת הוא שיחק בסדרה? 9. מי משחק את קולו של רייג'ל, ואיזה דמות נוספת (דמות שהייתה רק בפרק אחד) הוא שיחק בסדרה? 10. שאלה זו היא ספוילר עונה רביעית אז זהירות!!! מה שמו של הלוויתן שאסף את קרייטון לאחר שמויה נעלמה בחור התולעת?

Chakotay

New member
תשובות

1.זוכר רק את ג'ק אני לא משהו בשמות. 2.רק את ג'וטי אני זוכר כמו שאמרתי לא טוב בשמות. 3. טאלין ו קאלקס סון. 4. ריג'ל ה16(אני לא בטוח לא יודע איך זה ברח לי מהראש). 5.Maldis 6.Revenging Angel עונה 3 פרק 16 7.Green-Eyed Monster עונה 3 פרק 8 8. Lani John Tupu משחק את קולו של טייס ואת קרייס. 9.Jonathan Hardy משחק את קולו של ריג'ל ושיחק גם את Kahaynu האל של הלויתנים. 10.Elack

Chakotay

New member
זה הורג אותי אני לא זוכר

את מספרו של ריג'ל בשושלת המלכותית וזה נוראה קל ואני לא זוכר
.

Chakotay

New member
מה קורה אנשים?

אני יודע שעניתי על הרוב אבל אתם לא חייבים לקרוא אותם תענו בעצמכם תזיזו קצת את הפורום.

sprqy

New member
תשובות- ועוד שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עונה בלי לראות את התשובות: 1. ג`אק אוליביה בובי 2. אין לי מושג!!! (דארגו המלך) 3. זאלאקס וטלין סון ( אמא ואבא מושלמים
) 4. 16 5. מאלדיס 6. 3X16 revengigng angel (אני מתגעגע להארווי
) 7. שאלה מכשילה אה??!! בן ברוודר כתב 2 פרקים: 4X7- john quixote (פרק ענק!!!) 3X8 green eyed monster (פרק מצויין!) 8. לאני טופו - משחק גם את קרייס (ז"ל, או שלא???? לך תדע..) 9. ג`ונתן הארדי (לקח לי חמש דקות לזכור אותו!!- חמור מאד) אולי אחד מה"בונים" של מויה שרצה להרוג את מויה??????????????? 10. אילאק היה נחמד להיזכר בימים הטובים!!
יש לי כמה שאלות להוסיף: 11. באיזה פרק צ`יאנה "קיבלה" את הכוח לראות את הנולד? 12. איך קוראים למפיק של הסאונד בפארסקייפ?? (הוא משלנו!!) 13. באיזה פרק קרייטון רושם את נוסחאת חורי התולעת בדם??
14. מי כותב בקביעות את הפרקים האחרונים של שלושת העונות האחרונות?? 15. שאלה קשה: מה הקוד לפתיחת הצמיד (מעביר התחושות) של קרייטון?? 16. מה סטארק לא מגלה לסקורפיוס על "כסא האורורה"?? 17. מתי ג`ון וארין התנשקו לראשונה? 18. באיזה פרק זאן מתה? 19. איפה צ`יאנה נולדה וגדלה? ומה שמו של אחיה? 20. קשה: מתי קרייטון מזכיר את "בוב מרלי" ולגבי מי נאמר?

sprqy

New member
טוב נו..

טוב אני עונה לעצמי (עד כדי כך קשה???) 11. LOSING TIME 12. גאי גרוס 13. JOHN QUIXOTE 14. DAVID KEMPER המלך!! (כולל 4X22 הפצצתי!!) 15. 911 ולחוץ על הכפתור 16. מקום מסויים (בפרקים האחרונים מגלים יותר) 17. THE FLAX 18. SELF INFLECTED WOUNDS PART2 19. NEBARI PRIME נרי אחיה 20. אחד מהמסוממים בTaking the Stone I AM FARSCAPE

למעלה