טריוויה על הבוקר

omrihoresh

New member
טריוויה על הבוקר

הכותרת היתה יכולה להיות גם "משעמם לי בעבודה מישהו חוץ ממני שם לב ל"השראה", שלא לומר "לקיחה בלי כוונה להחזיר" של סאבלימינל מ hey you? מי שלא מכיר שייתן ניחושים- ומי שמכיר- שישתוק בינתיים

סאבלימינל ? הי יו ?

ראיתי אתמול וי אייץ' ואן ,או שזה היה אמ טי וי , ושמעתי שאיזה זמרת , (היה את התוכנית סמלס לייק דה 90') . שמה בשיר שלה , את המילה סאבלימינל . משהו על פרחים .
. לא מכיר , אבל יש השראות , וכולם יכולים להעתיק מכולם , על הגבול , כן ? _________________________________________________________
פרפל
מאחר לעבודה .
. צריך להיות שם ב10 . תאחלו לי בהצלחה ?

אה , הבנתי .

גם משינה לקחו שורות ותירגמו , או כותרות של שירים . חשבתי על זה אתמול , משהו כמו 12 שנה לפני ? באלבום להיתראות נעורים שלום אהבה ?
"חלמתי חלום, על סוף העולם - אמא לב
אטום
" fat old sun
1970 . שיר מומלץ .

FunkyMonk

New member
!!!!!

פעם הייתי שומע משינה, לפני שהכרתי את הפלויד, ולא הבנתי אף פעם את המשמעות של השורה הזו. אח"כ התחלתי להתעניין בלהקות חדשות, פינק פלויד ג'נסיס רדיוהד והרבה אחרים, והייתה לי עכשיו תקופה ארוכה מאד שלא שמעתי בכלל משינה. לפני יומיים שמעתי את האלבום הזה, ופתאום זה הכה בי! הבנתי מה הדבר הזה אומר! מישהו יודע מה משמעות של שלכת ברזל?

זהו ביטוי גם הפלויד לא המציאו אותו

זה כמו לומר שאיסידיסי מעתיקים ממנהיגים יוניים כשהם אומרים for those about to rock we salute you

itaikuskus

New member
סתם שטויות

ביחד נשרוד, לחוד ניפול together we stand, devided we fall זה לא משפט של פינק פלויד, אלא ביטוי ידוע שהיה בר שימוש עוד הרבה לפני השיר הנ"ל. אין לך סקופ

omrihoresh

New member
יכול להיות

ויכול להיות שסאבלימינל לא היה משתמש בזה לעולם אם הפלויד לא היו שרים את השורה ב hey you

itaikuskus

New member
לא, אין קשר

אז לפי מה שאתה אומר, גם TSOL לא היו עושים הפוך על הפוך ומוציאים את DEVIDED WE STAND שלא לדבר על כל להקות היות' קרו ששרו על יוניטי וכו'....

Anuerysm

New member
גם אם כן

אתה קצת מגזים כשאתה אומר "לקיחה בלי כוונה להחזיר" זה לא משפט שרוג'ר המציא, גם אם כן, זה לא כזה משנה לאף אחד יכול להיות שאתה אומר את זה סתם בגלל שאתה לא אוהב את סאבלימינל? והמשפט הזה הוא ידוע, זה שאתה שמעת עליו רק אחרי היי יו לא אומר שגם סאבלימינל וזה שאתה אומר שהוא מכיר את זה רק מפינק פלויד, אז? את אפקט הפרפר ראית?

דיי כבר

New member
כן!!! סבלימינל שומע פינק פלויד!!!

בראיונות איתו בעבר הוא ציין זאת ואף סיפר על אהבתו אבל אין מצב שהוא העתיק או תירגם, זהו משפט ותיק קרבות... עומרי חורש - נשמע כאילו אתה סגור על העניין ובטוח בדברים והאמת אתה נשמע קצת מתרברב כאילו לא טוב לך או לא נראה לך העניין עם סאבלימינל... בכל מקרה עדיף שתקשיב לוותיקים ממך פה...

wommer

New member
לא הבנתי...

למה המשפט "בכל מקרה עדיף שתקשיב לוותיקים ממך פה..." ?? האם אני מרגיש קצת התנשאות?? או שסתם אני טועה? בכל אופן, הבחור החדש(כן, שלום, מה שלומך? ברוך הבא!!) העלה תהייה, שלא ידע עלייה, או רצה לתהות עלייה ולשתף אותנו. זה העניין של הפורום.

Elinor BC

New member
"ביחד נשרוד לחוד ניפול"... יש גם כן

שיר שלו עם המשפט הזה שלקוח המפלויד רק לדעתי מבייש שאדם כזה שומע פינק פלויד וקורא לעצמו מושפע ממנו כאשר יש לו שירים שמשלבים את מורידים את מעמד האישה בהקשר של "מציצות, ירידות" וכו' וכו'

למעלה