טריוויה נוסטלגית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
טריוויה נוסטלגית

"כשבגרוש היה חור" מה היתה ה´´חמסה´´? יעד האינפלציה של השר ארידור הכינוי של השכונות לקצבת-הילדים שקבעה ועדת בן-שחר קבוצת המשרדים הכלכליים: האוצר, תעשייה-ומסחר, תיירות, תחבורה, חקלאות שיטה ספקולטיבית לחישוב המדד השנתי מה המציאה ועדת בן-שחר? את נקודות הזיכוי במס את מס ערך מוסף את תיאום המס לשכירים תשובות א´ וב´ נכונות מי כונה מנכ´´ל המדינה? למדינה אין מנכ´´ל, כי המשימה גדולה והמשכורת קטנה טדי קולק, שריכז את הפעילות במשרד ראש-הממשלה בשנות ה-60 בייגה שוחט, בנסיונותיו להטיל מיסוי על הרווחים בבורסה אברהם שפירא, יו´´ר ועדת הכספים בכנסת מטעם אגודת-ישראל מתי נוסדה ההסתדרות הכללית של העובדים העבריים? 1920 בוועידה ב´´טכניון´´ של חיפה 1948 מייד אחרי הכרזת המדינה בעיצומו של ´´המרד הערבי´´ / ´´המאורעות´´ של שנות ה-30 לאחר שהחלו ליבא תה ציילוני, ב-1952 מתי הונהג בישראל מס-מעסיקים? 1952 בזמן הצנע, כאיזון לגזרות על הציבור הפשוט 1926 כחלק מטיפול של המנדט הבריטי בבעיות הכלכליות 1975 כהפגנת כוח של מפלגת העבודה נגד האופוזיציה של הליברלים-חירות 1977 כחלק משינוי המדיניות שהנהיג הליכוד, עם עליתו לשלטון החוק, המגביל את הריבית ל-9% לשנה, היה בתוקף עד... כחוק עות´ומאני, הוא היה בתוקף עד שנת 1957 כחוק עות´ומאני, הוא היה בתוקף עד הרפורמה הכלכלית של המנדט הבריטי כחוק מנדטורי, הוא היה בתוקף עד 1948 מעולם לא היה חוק שכזה לפני הפיחות הראשון, הלירה-הישראלית הייתה שווה... 0.80 דולר 2 דולר 1.3 דולר 4 דולר ממתי קיים ´´החרם הערבי´´? מאי 1948 דצמבר 1945 יוני 1936 ינואר 1921 מי היה שר-האוצר, שכהונתו הייתה הקצרה ביותר? יגאל כהן-אורגד אליעזר קפלן גדעון פת בייגה שוחט מי אמר "הכי חשוב לעסוק בעוגן-המוניטרי"? רב חובל שנטש את האונייה כדי לדאוג להשקעות בבורסה מילטון פרידמן, יועץ לשר-האוצר שמחה ארליך נגיד בנק ישראל, מיכאל ברונו אף אחד לא אמר משפט כה מטופש

לא רוצה לצאת טמבל../images/Emo163.gif

אני יודע רק חמש תשובות נכונות. בשלוש אני לא בטוח. שתי השאלות הנותרות השאירו אותי בתהייה, מי חיבר אותן?

"לא הבישן למד"......

מגי למה שלא תתני את התשובות? שלא נמות טיפשים (
ומי עוד לא הגיע? אורניהו! אתנה יקירתנו חזרה אחרי הברזה של שבועיים, לא סולחת לה! וחוצמזה מה חדש? רואה תכנית בערוץ 8 על פאולה ג´ונס מהעסק המסריח של קלינטון. האמת הבלונדה הזותי שווה!

magy

New member
אם הייתי יודעת את התשובות

לא הייתי כותבת את השאלות העתקתי פעם......והבאתי......

למעלה