טריוויה מישהו?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
נקודה טובה, אבל עידו הוא לא הראשון

שאני נתקל בו שמבטא את השם של וולברין ככה. יכול להיות שזה לא נכון, אבל בתכלס הוא צדק בתשובתו. אם היה כותב באנגלית היה כותב את אותה תשובה.

DDN

New member
מנסה לענות: 5.

5 עוזרים בפועל (לא סופר את אלפרד): רובין I - דיק גרייסון (נייטווינג) רובין II - ג'ייסון טוד ז"ל רובין III - טים דרייק באטגירל - ברברה גורדון (אורקל) עזראל - ג'אן פול וואלי.

spidey 82

New member
גם ספוילר,

שאיני יודע מה שמה האמיתי. גם היא כבר ז"ל...

spidey 82

New member
חברתו לשעבר של טים דרייק,

שלקחה על עצמה את תפקיד רובין לאחר שפרש. היא נהרגה לאחר זמן קצר וטים חזר לתפקיד.

1redhead1

New member
התשובה כן הייתה גמביט אבל לא בדיוק

לפחות לפי הסידרה המצויירת, זאת הייתה מיסטיק שהפכה לגמביט ואיימה לרצוח את הנשיא, או שזה היה מורף שהפך לרע... את זה אני לא זוכר אבל מה שבטוח זה היה אחד מהם שהתחזה לגמביט.

spidey 82

New member
בקומיקס

בישופ חשב תמיד שזה יהיה גמביט, אבל לבסוף הבוגד התגלה כפרופ' אקסווייר כישות אונסלוט.

El ad

New member
כל הסדרות/סרטים של אקסמן

הם עיבודים שמהווים שינוי מהסיפור האמיתי (הסיפור שמתרחש בקומיקסים) - ובמיוחד הסדרה שאתה מדבר עליה. הסדרה הנ"ל עיוותה לגמרי את כל הסיפור, וזלזלה לחלוטין בדמויות מפתח של אקסמן כמו קולוסוס, נייטקרולר, איינג'ל ואייסמן בכך שנתנה להם רק הופעת אורח בשני פרקים בערך, שלא לדבר על ההתעלמות המוחלטת והנחרצת מקיומה של שאדוקט. את המשבצת של הילדה, חביבתו של וולברין, קיבלה ג'ובילי, רק שהקרצייה הקטנה לעולם לא תהווה תחליף ראוי לקיטי. בכל מקרה, כל מה שראית בסדרה, תחשוב הפוך. אם גאמביט היה הבוגד (כאילו) בסדרה ההיא, אז בוודאי שהוא לא הבוגד לפי הקומיקס.

spidey 82

New member
הוא היה הבוגד,

לפחות כך בישופ חשב עד שאונסלוט הופיע. קיטי אמנם הייתה הראשונה שהצליחה להוציא מוולבי את הצד הנעים יותר שבאישיותו, אך גם ג'ובילי עשתה זאת, ואף זכתה לתפקד כסייד קיק שלו במשך כמה שנים.

Evil Beast

New member
../images/Emo45.gif

אםילו באמאלגם, כשבאטמן וולברין התחברו, רובין וג'ובילי התחברו בתור הסיידקיקס שלהם.

DDN

New member
אם אני לא טועה,

גם בסידרה בישופ רק חשב שזה גמביט. אחרי הכל, כשחזר לעתיד, ראה שהוא עדיין גרוע, והיה צריך לחזור עוד כמה פעמים ל"הווה".

spidey 82

New member
מן הסתם.

הרי מיסטיק רצחה את הנשיא (בסדרה זו הייתה נשיאה, לא? שיהיה...) כשהיא נראית כמו גמביט. בקומיקס הרצח היה של סנטור רוברט קלי, שנים לפני הופעתם הראשונה של גמביט ובישופ.

DDN

New member
אז מי שואל עכישו?

יאללה, שמישהו ישרשר לכאן שאלה.

DDN

New member
אוקיי, אז שאלה בפנים

(ואני עדיין שואל שאלות קלות): מהו השם האמיתי של החידן?

Aeon

New member
נראה אתכם פותרים את זה...

מהו החומר היחיד (במצב צבירה) שיכול לחדור דרך החליפה של סופרמן

למעלה