טריוויה מישהו?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
טריוויה מישהו?

פורמט הטריוויה הרגיל של הפורומים: מישהו שואל שאלה, מישהו עונה תשובה. מי שעונה את התשובה הנכונה שואל את השאלה הבאה, וכן הלאה. אני אתחיל (בשאלה קלה) השם האמיתי של סופרמן

El ad

New member
KAL-EL

ובוא נקטע את הטריוויה באיבה ע"י שאלה לא קלה : באיזו סדרת קומיקס מוגבלת (Limited Series) מגנטו מגלה שקוויקסילבר וסקארלט-וויץ' הם הילדים האמיתיים שלו? רמז - זה לא באקסמן, ואפשר למצוא את התשובה ע"י חיפוש קצר בביוגרפיות של דמויות ממארוול.

DDN

New member
איזה רוע לב. למה שאלה כ"כ קשה?

למה לקטוע את הטריוויה באיבה? בוא נגלגל את המשחק הלאה. הסדרה היא VISION AND THE SCARLET WITCH במקרה?

El ad

New member
אתה גאון!

והתשובה היא גליון 4 של הגלגול הראשון של הסדרה הנ"ל. אוקי אז שאלה אחרת: מי האבא של Nightcrawler?

DDN

New member
אני יודע לחפש בגוגל.

למרות שזה היה קשה. הייתי צריך להצליב את הביוז של מגנטו ושל בובה כדי להיות בטוח. בכל מקרה, היות ואני עניתי, אני שואל שאלה. אתה יכול לשמור את שלך לאח"כ
השאלה שלי (ואני שומר על רמה קלה בינתיים, כדי לעודד את שאר חברי הפורום): מה קורה לקרפד כשהוא נפגע מברק?

El ad

New member
Lame...

"Same thing that happens to everything else". אחד השורות הגרועות ביותר בכל הזמנים... ומזל שאתה יודע לחפש בגוגל. חבל רק שאני לא ידעתי בזמנו, כי גיליתי את התשובה לשאלה שלי רק לפני כחודש, וגם זה די במקרה. בכל מקרה, מאז האתר שנותן ציוני דרך ראשיים עבור דמויות, כולל באיזה גליונות הם (ציוני הדרך)הופיעו, אז גיליתי כל מה שאני צריך. ובחזרה לשלאלה שלי: מי האבא של נייטקרולר?

DDN

New member
שאלה בפנים

מיהו הבוגד שבישופ חזר בזמן לתפוס? למה הוא בגד?

DDN

New member
התשובה אינה נכונה.

גמביט רצח את הנשיא? בכל מקרה, מדובר על הבוגד שהרג את כל האקסמן, זה שבישוף חזר בזמן כדי למנוע ממנו להרוג את האקס-מן.

El ad

New member
התשובה היא Onslaught

ואני מניח שהוא ניסה לחסל אותם כי הם הפריעו לו בנסיון להשתלט על העולם, או סתם בגלל שהוא evil. שאלה: מה השם האמיתי של וולברין?

DDN

New member
התשובה לא מדוייקת לדעתי

ONSLAUGHT עצמו לא היה אחד מהאקסמן, אבל האני השני שלו, היה מישהו מהאקסמן, שהוא ה"בוגד". השאלה אם נחסוך ספוילרים או לא? לגבי השם של וולברין, אני אחכה עם התשובה שלי עד הערב. גם לאנשים אחרים מגיע לענות.

El ad

New member
לא חשבתי שצריך להסביר מי זה....

אונסלוט הוא למעשה הצד האפל של פרופסור אקסוויאר + מגנטו שהפך לישות ממשית.

DDN

New member
היות ושאלנו על "בוגד" מהאקסמן

היה ראוי בתשובה להסביר מי זה שם ה"בוגד". בסופו של דבר, הבוגד הוא אקסוויר. . .. אם כי לא בדיוק במודע.

Evil Beast

New member
ג'יימס יואיט.

או לוגאן. שאלה קלה יחסית: כמה סיידקיקס היו לבאטמן? וכמובן, שמות.

El ad

New member
לא מדוייק,

אלא אם כן אני לא יודע לבטא את השם נכון. התשובה הנכונה היא James Howlett.

El ad

New member
ה-L רפה??

איך אתם יודעים שצריך לבטא את זה ככה? עד כמה שאני יודע יואיט כותבים ככה - HEWITT (כמו אצל ג'ניפר לאב יואיט)

למעלה