טריוויה לד זפלין

yoyoyud

New member
טריוויה לד זפלין

טוב, בגלל שבאמת נעשה יבש לאחרונה, אני מחזיר את משחק הטריוייה של בטריה אני אשתדל לעדכן אותו כמה שיותר. ונשתדל לערוך ניקוד - הראשון שעונה מקבל שתי נקודות, כל האחרים שענו אחריו לא יקופחו ויקבלו גם הם נקודה אחת. התשובות במסרים! אז השאלה הראשונה: באלבום השלישי חלה טעות בהדפסה של הכריכה וישנה טעות בשם של אחד השירים על גביה. באיזה שיר מדובר? תשובות במסרים!

Kfiriboy

New member
בלי קשר...

זה אפשרי שאני אעשה חידון כאן אבל בשיטה שלי...?
כלומר שאנשים יענו על גבי הפורום... נעשה חידונים במקביל שכאלה...
אפשר?

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo9.gifניצלוש קטן

מי אישר את השתתפותו לפרוייקט המקלדת? סתם מעניים אותי

yoyoyud

New member
אוקיי תיקון קטן - יש שני שירים

שבהם חלה טעות (תוך כדי שאתם עונים שמתי לב לעוד שיר שיש בו טעות בהדפסה)

yoyoyud

New member
זה מאד מצחיק ביחד כולכם עניתם נכון

אבל לאף אחד לא הייתה תשובה מלאה... התשובה היא: 1. Hats off to ROy Harper (במקום hats of...) 2. השם הוא Bron Yr Aur Stomp שאמור להיות Bron Yr Aur על שם הקוטג´ שם הלהקה הקליטה את האלבום

AeroTom

New member
Bron Yr Aur Stomp זה לא טעות

זה שם השיר...
זה לא אמור להיות רק שם המקום. הם פשוט קראו ככה לשיר על שם המקום עם התוספת של Stomp. זה השם של השיר, אין פה שום טעות.

Gezunthait

New member
זה לא טעות בשניהם

Hats off to Roy Harper זה כמו להגיד "להוריד כובעים לרוי הארפר", זאת לא טעות בשם של השיר. גם השני לא טעות.

AeroTom

New member
ב- Hats Of זה כן טעות...

זה צריך להיות Hats Off. Hats Off זה "להוריד את הכובעים" או "כובעים למטה" Hats Of זה יהיה משהו כמו "הכובעים של..." או משהו כזה. שם זה אכן טעות שהשמיטו 'F' אחת בשם השיר.

Gezunthait

New member
אה,

התבלבלתי, חשבתי שכתוב שם Hats off ולא Hats of ואז זו הייתה טעות, אבל פשוט לא הבנתי את המשפט כמו שצריך.

AeroTom

New member
נראה לי אתה עדיין מבולבל...

Hats Off זה השם התקין.ככה צריך לכתוב את זה. אבל באלבום מאחורה רשום Of (השמיטו 'F' אחת) וזה אכן טעות בכיתוב של השם.

AeroTom

New member
כתבת משהו אחר ממני

שאם-Hats off היה שם אז זה היה טעות... ה-Of זה הטעות. לא משנה. העיקר שהובן

למעלה