טריגר

פירואט1

New member
טריגר

היה לי יומולדת בשבת שעברה ואח שלי החייל בא לבקר אותי ביום שני, הזמנתי אותו לאכול עוגה, ואז אמא שלי התקשרה אליו, היא לא מרשה לנו להיות בקשר ואנחנו נפגשים בסתר, אז היא שאלה אותו האם הוא בא אלי לבקר אותי, אז הוא פחד ממנה ולכן אמר לה שלא הוא הלך לידידה שלו, ושמעתי בקולה של אמא שלי קצת צער, היא אמרה לאח שלי "חבל שלא אמרת לי שאתה הולך אליה הייתי מביאה לך כסף כדי שתלכו לבלות או משהו כזה כי היה לה יומולדת"... זה לא העיניין של הכסף כפי שבוודאי אתן מבינות... אבל זה עשה לי נעים בלב שאמא שלי קצת גילתה רגש... שנים על גבי שנים היא התעלמה מימי ההולדת שלי, ופתאום שמעתי צער בקולה, מממ... השאיר אותי מהורהרת, ומתגעגעת למשהו שבחיים לא היה וגם לא יהיה...

האחת bgnh

New member
פירואט -

סיפור החיים שלך כל כך שה (קראתי הודעה בה ספרת על עצמך קצת יותר). ארחי שקראתי אותו הבנתי שמאחורי שמך הוירטואלי ישנה אישה עם כוחות נפש וכוחות התמודדות עננקיים. אחרת לא היה לך כוח אפילו לכתוב כאן. אז אין לי משהו קונקרטי לכתוב לך אבל - קודם כל היה חשוב לי לשתף אותך במה שאני ראיתי. שנית - ממש כמו שמך- אפשר לראות שעשית חצי פנייה. כמו שעושים בפירואט (סיבוב במחול) - כשעושים 180 מעלות סיבוב כבר לא רואים את מה שנמצא מאחור... תסתכלי תמיד קדימה. המון חיבוקים וכוח. נעמי

פירואט יקרה

קודם כל
ליום ההולדת...
שיהיה לך כל שתרצי להגיע אליו... וכמובן מאחלת שתגיעי למקומות שלווים יותר. כשיש לנו חסר ורצון למשהו,אנחנו נוטים להתפס לכל מה שנדמה לנו שיכול להתקרב לדבר שחסר לנו, לעיתים אנחנו מוכנים למען טיפת אהבה להגרר למערכות יחסים קשות ומזיקות. ולכן, הניחי את העבר מאחורייך, טפלי בעצמך ועבדי את הדברים כך שתוכלי להתחיל בחיים חדשים ועם עבודה נכונה וטובה תוכלי לחייך והחיים יחייכו ויאירו אלייך ...

פירואט1

New member
../images/Emo20.gifתודה רבה ../images/Emo24.gif

עניתי לך על המסר
:) זה ככ כייף שאומרים לך מזל טוב.... ביומולדת שלי ככ הרבה אנשים התקשרו ושלחו הודעות לפלפון שהרגשתי כמו סלבריטי...

פירואט,

אח, הכאב המתסכל הזה, של לדעת שהיא שם, אבל היא לא באמת שם בשבילך ... לראות בטיפה של תשומת לב אגבית השתקפות של עולם שלם, אבל לדעתשזו רק השתקפות, ולא העולם עצמו. זו לא חוויה שאני עברתי, אבל אנשים קרובים לי עברו חוויה דומה, וגם התיאורים שלך ממחישים במידה מסויימת את המצב, והלב הומה אליך. אין לי כרגע איזושהי תרומה קונקרטית מעבר לכך [אינני זוכרת אם דברנו על טיפול, אבל זה יכול לסייע אני מאמינה] אבל דבריה של איחוד, וגם שאר הדברים שנאמרו כאן, נראים לי רלוונטיים ו'עושים שכל', בתרגום מאנגלית ... מה עוד אוכל לומר? רק שאנחנו כאן בשבילך.

פירואט1

New member
תודה...

אני שמחה שיש לי את הטיפה הזאת... זה הכי הרבה כרגע וזה כייף... לפחות אני יודעת שאיפשהו היא חושבת עלי.

למעלה