****טריגר****

אני מודה ומתוודה

אני מרחמת על אולמרט.
כן הוא מושחת, כן הוא חמדן וכן הוא גם יצא קצת טיפש, אבל תמיד משום מה האמנתי לו. יש לו פרצוף של סבא נחמד וחביב, כזה שאפשר לשבת על ברכיו והוא ישלוף סוכריית קרמל. הוא נראה מלא חום ואני מודה שלא פעם חלמתי על סבא כמותו. למשל אם היו נותנים לי לבחור בינו לבין ביבי חופשי הייתי בוחרת בו.

זה נכון שהוא צריך לשלם על חמדנותו אבל כואב לי לשמוע שישליכו אדם מבוגר כמו אולמרט לגוב האריות, לנחשי הצפע בכלא הישראלי. הם יאכלו אותו בלי מלח, והוא אשכנזי חביב כזה. הוא רגיל לעטים יקרים וחליפות ואוכל גורמה, ועכשיו רמת החיים שלו תרד כל כך. נכון שידאגו לו אבל כלא זה כלא, גם אם יהיו לו תנאים במעט יותר טובים משל אסירים אחרים הוא עדיין יחיה פחות טוב מרובנו. מהחליפות היקרות למדי כלא, פשוט לא נתפס. זה קצת כואב לי, כי יש בזה מין השפלה אני חושבת. כן, העונש של אולמרט הוא לא 6 שנים שבהן הוא לא יהיה חופשי. העונש האמיתי האמיתי הוא הפשטתו מכל סמלי הסטטוס היוקרתיים ושילוחו לחיות חיי עוני וצנע. הוא היה מביא יותר תועלת אם היה עושה עבודות שירות למען נזקקים ועניים, ובטח היה חוסך לנו המון כספים על אבטחתו ועל הלוגיסטיקה הכרוכה באסירתו, אבל השופט ידע מה הוא עושה. אני עדיין לא חושבת שהוא אדם רע, הוא חמדן ועייניו סונוורו מהכסף, אבל אהוד אולמרט תמיד יהיה הסבא שעליו חלמתי כל חיי.

זיקן

New member
מנהל
לי כואב משהו אחר. מאיפה ילקח הכסף לאבטחתו

בכלא?
מדובר במיליונים על חשבון משלם המיסים שזה אנחנו.
בסופו של דבר הוא ישתחרר עם אותם מיליונים שגנב.
למה שלא יעקלו לו את הכל על חשבון עלות מאסרו ואז לא כפת לי שיחיה בכלא כמו מלך.

shayCn

New member
לילוש מספיק עם הסמים

אולמרט פשע וצריך לשבת בכלא.נקודה.
הבן אדם היה בתפקיד הכי בכיר ואחראי במדינה,
וזה סיכון של ממש לדעת שלבן אדם כזה אין ערכים
ויכול לפשוע בצורות הכי חמורות שיש.תכלס,הוא היה יכול
גם למכור את המדינה בשביל עוד קצת כסף.
בשבילי ובשבילך,ברמה שלנו זה לא פשע כזה קשה.
בטח לא יותר קשה מאונס או הטרדה מינית,אבל ברמה
של ראש ממשלת ישראל זו ועבירות מס הן העבירות הכי קשות שיש.
יש מדינות שנותנות גם עונש מוות במקרים כאלו.
צ'אושסקו ברומניה גנב ושדד את כל המדינה בעבירות ושחיתות,
גם קדאפי לא היה שונה ממנו.שניהם מצאו את מותם מההמון הזועם.
מיידוף הונה במיליארדים ויישב כל חייו למאסר עולם וכמה האדון אולמרט
קיבל?..נכון.רק 6 שנים בכלא..

shayCn

New member
חבל על הזמן,זה לא כלא

נותנים להם הקלות שלא היו נותנים לאף אסיר אחר.

דידי 9

New member
לגמרי. פשע במודע-לאורך זמן.

הוא זקוק להרבה הרבה זמן לעשות חשבון בנפש המעוותת שלו...

מזל טוב על האדום שי........בערך. :)

shayCn

New member
מעבר לחשבון הנפש שלו

זה צריך להיות למען יראו וייראו לראשי הממשלות הבאים.

אני מניח ש..תודה.........בערך :)

דידי 9

New member
לגמרי.

שיעור לכל המושחתים שם ובעיריות.......

אולי מישהו עכשיו באמת יזיז ת'תחת וינסה לשנות....

Michael1991

New member
העונש האמיתי

העונש האמיתי הוא לכל ירושלים, שהמורשת "הולילנד" תישאר איתם. העונש האמיתי הוא לישראל שנשארת עם הכתם של ראש ממשלה נכנס לכלא. החיים שלו בכלא יהיו לא נוחים, אבל לא כמו שאת מתארת. תהיה לו אבטחה, הוא לא יילחם על ציוד בסיסי ואוכל (כי מי עם מוח שפוי יחליט לעשות לו בעיות?), יוצמדו לחדרו אנשים "תומכים"...לא צריך לדאוג לו. הוא ירגיש כמו בקיבוץ. את הכלא הוא יחווה במידה מאוד מזערית.
בנוגע לאדם עצמו, אני בהחלט איתך :) אחד האנשים האהובים עלי, פשוט בגלל החביבות. אולי בגלל זה הוא כל כך מסוכן...

אני מניחה שאת צודקת

למרות שאמרו שיש חשש כבד לביצוע מעשה אובדני במקרה שלו, דווקא בגלל הפער הגדול בין המקום שהוא בא ממנו והמקום אליו הוא הולך. כולי תקווה שמקרה דודו טופש לא יישנה.

seymore butts

New member
ההתרשמות שלי שנעשה לו עוול

אמנם אין לי שום השכלה משפטית אבל יש משהו ב"חגיגה" התקשורתית סביב משפטים של אישי ציבור שאני מאוד לא אוהב. מעבר לתחושה של שמחה לאיד שצורמת, אני חושד שגם השופט הוא בשר ודם ומושפע מהאוירה עוד בטרם הוא יודעים כי הוא ישובץ לשמש כשופט בתיק הספציפי, וגם מהלחץ התקשורתי והציפיה להרשעה והחשש לתדמיתו במקרה של זיכוי.

זה נכון באופן כללי ובמיוחד במקרה הזה שנראה שהשופט התאמץ במיוחד בכתיבת גזר דין מיליטנטי שתרם לליבוי השנאה כלפי אולמרט. רק לי צורם שהוא השתמש במונחים כמו "בוגד" על העבירות שמיוחסות לאולמרט ? בוגד ??? כמו אלו שמוכרים סודות מדינה לאויב ומסכנים את בטחונה ? גם סתם "מושחת" זה מספיק חמור.

חוץ מזה גם הביקורת של עורכי דין לא מעטים על היעדר תשתית ראייתית שהצדיקה הרשעה ושהכל נסיבתי היא לא דבר שגרתי ששומעים אחרי כל הרשעה.

Michael1991

New member
את צודקת לגבי התקשורת

הם מגזימים בחיוכים, בהערות. גובלים בהסטת דעת קהל. אבל זאת התקשורת...ככה הם מוכרים עוד ערב לציבור. אם מסתכלים מקרוב, פעם בחודש יוצאת כתבה משמעותית.
בנוגע לשופט, הוא העיר את ההערה הזאת על סמך עובדות בלבד, אין לי ספק בכך, כי אני מכיר מקרוב את ההתנהלות של שופטים. הם בזים לתקשורת, ולפי חוק לא יכולים להיחשף עליה. הוא לא יכול אחרת, כי הוא מסכן את המשרה שלו. העולם המשפטי הוא מאוד זהיר ומדויק. וזה עוד נגד אדם עם הרבה מאוד כוח. אולמרט יכל לבקש החלפה של שופט, כי הוא מרגיש שהשופט עוין כלפיו.

בחיים פעם אתה למטה ופעם למעלה...

אז פעם ישבו על ברכיו ובקרוב הוא ישב על ברכיהם של אחרים ...
האם תהיה מעורבת שם סוכריה מסוג כלשהו ?
ל אלוקיי התשובות ...

בקשר לשיניים

את יכולה להיות רגועה ... אבל מה שסוכריית גומי כזו בצורת נחש יכולה לעולל לרקטום ....
זה כבר סיפור אחר.

למעלה