טריגר

Silence angelic

New member
טריגר

אני לא יודעת למה אני ממשיכה לעשות את זה לעצמי כבר כלכך הרבה שנים. אפשר לומר שביום יום אני מתפקדת יפה..אפילו מצויין. לומדת עובדת מבלה..אבל יש ימים..יש ימים שאני מסתגרת. 24 שעות סגורה בבית. לא מדברת. לא עונה. לא מתקשרת. מוצאת את עצמי עם סכין ומשלשלים, בקבוק יין וסיגריות בחילה נוראית! תמיד אני מגיעה למצב הזה שבסוף אני מרגישה כלכך רע. כמו עכשיו. כל הלילה באסלה מאלכוהול ומשלשלים. פצועה. קרועה. מדממת. רע לי נורא. אני ממש מרגישה רע כרגע. ואין לי עם מי לדבר. אז באתי לפרוק.. תודה.

תמיד יש לך כאן מקום.

לכתוב,
ואולי גם לנסות לחשוב-
באמת, למה? למה להמשיך בדבר הזה? מה נותן לך ההרס העצמי?
על מה תוותרי אם תוותרי עליו? מה את פוחדת שיקרה אם לא תשתמשי בכל זה? על מה זה מגן?

כואב מאוד מאוד לקרוא אותך.

אני חושבת שאת יודעת למה

אבל זה סיפור שאת לא מוכנה לספר. כי מפחיד, וכואב, והאשמה, כל הסיבות האלה. את מכירה אותן טוב. אני חושבת שאת צריכה טיפול ייעודי שבו מספרים סיפורים מהסוג הזה במילים - וזה הדבר הכי קשה שיצא לי לעשות, כן? - והלוואי שתמצאי מקום כזה כי ההודעות האלה - הלילות האלה - נידונת לחיות אותם שוב ושוב כל עוד את לא מספרת את מה שקרה, לומדת להסתכל על עצמך אחרת, לומדת להרגיש מחדש, regaining שליטה בזכרונות הפולשניים, ככל האפשר, מגלה שיכולים להיות עדים ששופטים אנשים בסיטואציה שהם אינם את, לומדת לשפוט בעצמך -- כל כך הרבה דברים. (קראת את טראומה והחלמה?)

אני חושבת שאת יודעת. ומקווה בכל לבי שתמצאי את הטיפול הנכון לדבר (ללמוד לדבר) בו את זה.

Silence angelic

New member
את יודעת..

מצחיק שאת אומרת טיפול שבו מדברים על מה שקרה ועבר עליך באותו היום או שבוע..אני נמצאת בטיפול. אבל בכל פעם שאני באה אני במצב רוח שונה ממה שהייתי מלפני שעה או יום או שבועיים..ואז קשה לי לחזור ולנסות לדבר על החוויה הנוראית שעשיתי לעצמי באותו יום שזה קרה..אני מרגישה במקום אחר..את מבינה? אני כאילו לא רוצה לחזור למקום הזה..כי אני במצברוח שונה..וחוץ מזה שזה מקום נורא פרטי..נורא אישי..וכלכך קשה להכניס בן אדם לתוך החוויה במיוחד כשצריך לפרט מה קרה. אני חושבת שחוץ מלכתוב כאן..בחיים לא סיפרתי לאף אחד מה עובר עליי באותן דקות או שעות של הרס עצמי..אז אני מבינה שאת אומרת שצריך למצוא מקום לדבר..זה פשוט..לא פשוט. מבינה?
ותודה על.התגובה

למעלה