טריגר

skiper63

New member
טריגר

קצת נעלמתי מפה.
הייתי צריכה את המרחק הזה, להתרכז במקומות בריאים כדי לתת לעצמי הזדמנות אמיתית למשהו אחר.
אני מקווה שזה בסדר שאני באה לכתוב פה עכשיו.
אני יודעת שרובכן כבר לא מכירות אותי, ועדיין מקווה שעוד יש פה מקום בשבילי.

אני מבקשת מאוד, שאם יש פה מישהי שכן מכירה אותי, שלא תזכיר את הדברים שאני כותבת פה מעבר לדפי הפורום.
גם לא איתי בפרטי. אני מעדיפה לא לדבר על הדברים האלו ועצם זה שאני כותבת פה זה עצום.
(ואני יודעת שזו בקשה ממש מיותרת, אבל כמובן שאל תכתבו לי כלום בפייסבוק באופן גלוי).
אני פשוט עומדת לכתוב פה עכשיו את הרגשות הכי כמוסים שלי, ולא יכולה שזה יגיע לשום מקום חוץ מפה.

לכאורה הכל נהדר.
טוב לי במקום שאני נמצאת בו. אני אוהבת את העבודה שלי לרוב (חוץ מהשבוע שעיצבנו אותי).
אני אוהבת את האנשים שעובדים איתי.
יש לי חברות חדשות וטובות.
אני יוצאת כמעט כל ערב.
ובגדול - החיים שלי ממש טובים.
באמת.

אבל, אני לא בסדר.
אני לא בסדר כי אני רואה זכוכיות ברחוב על המדרכה או בעבודה ואוטומטית רוצה לקחת חתיכה ולחתוך את עצמי.
אני לא בסדר כי כל כאב ראש שיש לי אני מתפללת שזה יתגלה כגידול קטלני במוח.
אני לא בסדר כי אני נכנסת לאוטו ומתפללת שמשהו יקרה ואני אמות. (אבל שאהיה ההרוגה היחידה כמובן).
אני לא בסדר כי הדבר היחיד שגורם לי להרגיש איכשהו בסדר עם עצמי זה לשמוע שמישהו רוצה לזיין אותי,
כאילו זה הדרך היחידה להראות לעצמי שאני שווה משהו, כאילו זה הדבר היחיד שאני שווה.
אני לא בסדר כי אני זורקת את עצמי על בחורים בדיוק מהסיבה הזו. (ו-וואלה, הם גם לא רוצים לזיין אותי, אז כנראה שאני לא שווה)
אני לא בסדר כי יש לי סיוטים כל לילה, בין היתר חלומות על זה שאונסים אותי.
(החלומות לא קשורים לבחורים המדוברים, אם כבר הפוך, תמיד היו לי חלומות, פשוט התכיפות שלהם גוברת).
אני לא בסדר כי אני בוכה כבר כמה ימים רצוף.
אני לא בסדר כי אני לא יכולה להפסיק להסתכל על תמונות האנורקסיה שלי ולערוג למראה הזה שוב.
אני לא בסדר כי אני באמת מאמינה שאנורקסיה זו האהבה היחידה שיכולה להיות לי בחיים, וכרגע גם אותה אין לי.

אבל מבחוץ הכל נפלא, הרי החיים שלי באמת באמת טובים.
זו רק אני שדפוקה ככה.

(בחזרה לטיפול)
(ורק כדאי להרגיע, אני לא פוגעת בעצמי בשום צורה)

יפיפייה שכמותך ...

אז בחזרה לטיפול ?...

הזדהיתי כל כך ...
ועם זאת קשה לי לקרוא אותך ככה . כי אני רואה כמה מיוחדת ויפה ומקסימה את .
אין לי משהו חכם לכתוב לך . רק הרבה הבנה .
מציעה לקחת איתך את מה שכתבת לטיפול ...

וחיבוק גדול גדול

skiper63

New member
תודה אהובה

תמיד טוב לשמוע ממך
(אם כי הייתי מעדיפה שזה יהיה בנסיבות אחרות, ולא כאן...)

TinaBa

New member
יקרה,

עצוב לי מאוד לקרוא את מה שאת כותבת.
במיוחד כשאני יודעת כמה את *כן* שווה, וכמה את נפלאה, וכמה מגיע לך שיהיה לך טוב כבר, טוב באמת, גם בפנים...
כואב לי לקרוא שהדחפים לפגוע כל כך עצומים.

וממש טוב שבחזרה לטיפול.
טוב שאת מזהה שצריך וטוב שאת גורמת לזה לקרות.

מחבקת
ופה בשבילך (ובעוד מקומות אם תרצי)

skiper63

New member
את נהדרת

תודה על הכל

levshavur

New member
סקיפר יקרה

שלום לך
אני יכולה להגיד לך שבעבר הייתי "אלופה" בלהיות בסדר מבחוץ. כשהגעתי לאישפוז הראשון שלי (בגלל דיכאון ופוסט טראומה) כשהגעתי לשם הייתי מאוד פעילה חברתית מדברת וצוחקת ונראית לכאורה בסדר לגמרי. חוץ מיזה שהיה לי קשה לישון, הצוות בכלל לא הבין למה אני שם...אחרי ששינו לי טיפול תרופתי. התחלתי לצייר. הראתי לאחות את הציורים והיא רצה להראות לרופא. הם תפסו את הראש כי פתאום הם הבינו מה קורה בעולם הפנימי שלי...פיתאום הם הבינו מה באמת קורה איתי (איבחנו אותי לא נכון אבל לפחות הבינו שאני בצרות...) מה שאני מנסה להגיד זה שיש אנשים כמוני וכמוך, שלא מראים את הכאב שלהם לאחרים. זה לגיטימי ובסדר. לא כל העולם חייב לדעת מה את עוברת בחיים.
לאנשים במצב של דיכאון (שזה מה שנראה לי שקורה איתך כרגע) יש מחשבות על מוות או על פגיעה עצמית כחלק מהמצב הדיכאוני. זו תופעה ידועה. כך שאת לא צריכה להרגיש רע עם זה, את פשוט צריכה טיפול.
לגבי חלומות על אונס, גם לי היו בעבר כאלה והרבה. כיום נדיר מאוד. אני לא זוכרת אם עברת פגיעה מינית כלשהיא (סליחה על השאלה) אבל אם כן, אז גם חלומות האונס וגם המחשבה שאם מישהו מזיין אותי אז אני שווה. יש שורדות שזו בדיוק התגובה האופיינית שלהן. בכל מיקרה את הרבה יותר מאשר רק הגוף שלך, את שווה הרבה יותר, ותזכרי שיש לך נשמה- ונשמה מאוד רגישה לדעתי.
עצוב שאת מייחלת למצב האנורקסיה שלך. תאמיני לי זה לא מה שיעשה אותך באמת מאושרת.
ולגבי הבכי - גם זה אחד המאפיינים של דיכאון.
בבקשה תטפלי בעצמך
לבשה.

skiper63

New member
לבשה יקרה

תודה על התגובה המושקעת.
אני מזהה היטב את תסמיני הדכאון, הם מלווים אותי שנים רבות.

שוב תודה, ומצטערת שאני לא מגיבה באריכות יותר..

Blackbird fly

New member
זה פסיכי

אבל כתבת אותי מילה במילה.
אני כל כך מצטערת שאת מרגישה את כל זה.
הייתי מאוד רוצה לכתוב לך דברים שיעזרו, אבל בגלל שזה בדיוק המצב שלי, לא יודעת מה להגיד, אחרת הייתי אומרת גם לעצמי...
רק מחבקת חיבוק גדול

skiper63

New member
זה לא מפתיע אותי

כבר כמה פעמים שהרגשתי הזדהות עם הדברים שאת כותבת, גם אם לא הגבתי.

מקווה לזמנים קלים יותר עבור שתינו.
מחבקת חזרה.

lital172

New member
אני שמהח שחזרת לטיפול

אני חושבת שאת צריכה לעבוד על כל הדברים האלו. להבין מאיפה השנאה הזו.. ומה כל כך מכאיב לך שם בתוכך.
גאה בך על ההחלטה הנכונה. ומאחלת לך שגם כמו בחוץ יהיה לך הרגשה טובה ונעימה מבפנים.
כי את נפלאה והחיוך שלך כובש... ואני אוהבת אותך.. טוב?

היי יקרה שאת.

כואב לי כל כך לקרוא אותך.
כואב לי כי עומדת לי מול העיניים הבחורה היפה והקסומה שאת, אני רואה את החיוך הנבון והנעים, את המבט שעוברים ממנו הרבה מאוד רגישות ורגש ואכפתיות ועניין והזמנה לקשר,
ואני לא יודעת איך את לא יודעת את כל זה על עצמך,
ואיך את לא יודעת שזה מה שעובר ממך החוצה.

אין לי הסבר לזה שלא מתחילים איתך. אני לא יודעת למה זה. אני יכולה להציע הסברים של פסיכולוגיה בגרוש כמו שכשאדם לא מרגיש מושך לא נמשכים אליו או כאלו, אבל אני לא רוצה, לא כי זה לא נכון אלא כי זה לא ממש מנחם, אני חושבת. אני יודעת איך זה להיות כמהה לאהבה, לחיזורים, לתשומת לב ולאישור הזה, ויודעת איך זה יכול לפרק כשלא מרגישים שמקבלים אותו.
אבל אני גם יודעת, ורוצה להזכיר לך, שאת לא רוצה שגברים סתם יזיינו אותך, ושלא תרגישי באמת משמעותית אם זה יקרה, נהפוכו, רק תרגישי רע יותר ויותר.
אני גם מזכירה שאת לא צריכה את כל הגברים האלו. שהם לא רואים אותך כמו שאת. את צריכה את האחד שיראה. ואני מקווה בכל ליבי שהוא יבוא, ויראה, ושיהיה לך טוב איתו, לא רק בגלל הגוף שלך, אלא בגלל כל שאר מה שאת.

חיבוק יעזור?

למעלה