טריגר

מייפלס

New member
טריגר

אם אני מתבוננת במראה בעצמי ... לא זוכרת ... ולא מרוצה מעצמי בכלל , בעיקר מהבטן , ואנ'לא שמנה , אני מלאה ... אבל מרוצה מזה שקצת יותר למעלה , אין כמעט שומן בכלל , זה אומר שאני עדיין חולה בגדר מחשבה ?!

זה מעצבן , זה מייאש וזה מתסכל ... אני רוצה להיות רזה יותר ... לא מאוד מאוד , רק שהבטן לא תבלוט לה ...
לא אוהבת את זה , לא אוהבת את עצמי , קשה בכלל להסתכל במראה , למרות שאני יותר מסתכלת ויותר בוחנת את השינויים בגוף שלי ... נו , התפאורה שאני כ"כ עומלת עליה ולא מרוצה או מרוצה , תלוי בתגובות מסביב , לא בי ...
זה מחזק את השינאה העצמית במקום לגרום לי לאהוב את עצמי ... לא סובלת להסתכל בעצמי במראה , לא סובלת ת'פרצוף שלי ולא את הגוף ... למרות שקיבלתי מחמאות על זה שהגוף שלי לא רע בכלל ... מכמה אנשים ( לא מחשיבה את הדיירים מההוסטל שיותר ממחבבים אותי כי הם פשוט מתוסכלים מאוד כי רובם בודדים ולא מטופחים ובעיניהם כל בחורה תהיה יפה , העיקר לספק את הצרכים שלא באים מספיק לידי ביטוי ... אלא אנשים אחרים מחוץ להוסטל ! ) וזה מאוד נחמד כשאני מקבלת דעות שנראה לי שהן אמינות , לגבי החיצוניות שלי ... פנימית בלי התגאות אני מכירה בעצמי ואוהבת את עצמי יותר , הרבה יותר מאשר חיצונית !

:\

מייפלס

New member
וואו ... נכון שעצוב לי

ושיום האתמול התחיל והסתיים בבכי ... כי שקעתי בלחפור בעבר שלי ... על מי שהולידה אותי - במה שמרגישה כלפיה ומה שאני מתכוונת לעשות כדי שלא אבוא לידי מצב שאבטא את השינאה והכעס הרבים שלי במעשים כלפיה ...
וגם בהווה ... ברצון לכלבה\ות חדשה\ות ובהיזכרות במוקהלי ... ממש ממש חפרתי והוספתי תמונות שלה קיר שלי בפייס' וציור שלה שמישהיא ציירה וסיפורים עליה !
כמה כלבה אהובה שהיא הייתה ... איך אני עשיתי לה דבר כזה ולעצמי ומסרתי אותה ?!
הטיפשות והאכזריות כלפיה יותר מאשר לעצמי ... זה ... לא מסוגלת לסלוח לעצמי ... ורוצה אותה בחזרה ואין מצב שאקבל !
ובמהלך החיפוש והחפירות חשבתי געגועים לא רק לה אלא גם לטיולים איתה בטבע שיש באיזור השרון וגם בצפון וכל מיני דברים שעשיתי איתה ובגללה ... הצילה אותי לא פחות משאני ... כל מה שהענקתי לה ... אהממממ ... אתן מבינות ?!

גם מצאתי את מה שכתבתי ביום שאבא שלי ... נפטר ... כל כך מתגעגעת אליו !!!

מייפלס

New member
והיום ...

היום בסדר אני מתרגשת מאנשים חדשים שהכרתי לא פחות ממה שאני עצובה ומתגעגעת ...

someone343

New member

מחבקת..

ומקווה שעכשיו קצת פחות עצוב

מייפלס

New member
:)

זה העלה את מפלס המצב רוח :

תקשור תקשור :

שאלה שלי ותשובה ותגובה שלי לתשובה -
" מה צפוי לי מבחינה זוגית ... אהבה ? "

" אני רואה שכרגע ישנו משהו שיוצר מין מערבולת רגשית אשר מעסיקה אותך מאוד
שברון לב שעברת לאחרונה יוצר גם מתחים בבית
בנוסף ישינו מישהו מסויים אשר נראה בלתי ניתן להשגה ועליו את חושבת כל הזמן - אך האהבה תבוא מכיוון מפתיע ... "

" וואו , קולע ! מחכה בקוצר רוח לאהבה מהכיוון המפתיע ...

זה משמח מאוד ומרגש !

תודה רבה לך X "

זה פשוט ... אין מילים לתאר ! "

וחוץ מזה עוד כמה דברים טובים ... כמו טיפוח וחברה חדשה שהכרתי עם עבר שנשמע לי גרוע יותר משלי ... ושיחת טל' מענינת למדי בנוגע לשליח שכנראה עתיד להגיע בקרוב ....
אהממממ ... ותוכנית להעביר יחד עם העו"סית חוג אומנות ...
וזה מהנה לבשל ביחד וללמוד מהשף ( מגניב גברים שיודעים ממש לבשל ולאפות ! ) !
הוא גם יתחיל לעבוד כמה שעות בשישי ואוטוטו גם יהיה חוג אפייה בהנחיתו !
מה שמעצבן זה לפקח על הדיירים ולנקות אחריהם ... זה ממש מגעיל !

ומורים רוחניים חדשים !
כיף ... כיף חיים ( כשמנסים להתגבר על הלא נעים ולהתעלם ממנו ) !

וגם כמובן , בל נשכח את הספרים , התוכניות והסרטים שרואה וקוראת !

למעלה