אלומת האור
New member
טריגר
אני הולכת למות קצת, כדי לא למות הרבה.
חוזרת לתרופה שפעם הפילה אותי ועשתה אותי זומבי.
לפחות עד שתהיה ההתייעצות עם הפרופ'.
לא יכולה לשאת את הכאב, את החרדה, את חוסר התוחלת הקיומית שלי.
היום כל כך דגדג לי לקחת את כל מה שקיבלתי. אחד. ואולי עוד אחד. ואולי עוד.
לנוח. לנוח. הכאב הזה בלתי אפשרי, בלתי נתפס, הוא אכזרי, הוא תולש לי את הקרביים.
אני לא עומדת בשחזורים. אני לא רוצה למות עד הסוף, אני רק רוצה לישון, לא להרגיש, ומצדי למות עד הסוף גם.
אני לא יכולה לאבד אותה. כל הזמן מרגישה שמשהו רע עומד לקרות, למרות ששום דבר רע לא באמת קורה ואני יודעת שהכול בראש שלי, ואולי דווקא זה מה שמתסכל אותי כל כך, השדים הם בתוכי, בתוך הגוף, בתוך הנפש, זה יותר מדיי להתמודד, כל זה. זה יותר מדיי. העולם הזה גדול עליי, אני לא יכולה להכיל.
אז עוד מעט אקח את הכדור המופלא הזה וארדם... אלוהים יודע לכמה זמן. ורק שלא אתפתה לקחת יותר, כי ההשלכות עלולות להיות לא טובות.
אני כל כך פוחדת...
אני הולכת למות קצת, כדי לא למות הרבה.
חוזרת לתרופה שפעם הפילה אותי ועשתה אותי זומבי.
לפחות עד שתהיה ההתייעצות עם הפרופ'.
לא יכולה לשאת את הכאב, את החרדה, את חוסר התוחלת הקיומית שלי.
היום כל כך דגדג לי לקחת את כל מה שקיבלתי. אחד. ואולי עוד אחד. ואולי עוד.
לנוח. לנוח. הכאב הזה בלתי אפשרי, בלתי נתפס, הוא אכזרי, הוא תולש לי את הקרביים.
אני לא עומדת בשחזורים. אני לא רוצה למות עד הסוף, אני רק רוצה לישון, לא להרגיש, ומצדי למות עד הסוף גם.
אני לא יכולה לאבד אותה. כל הזמן מרגישה שמשהו רע עומד לקרות, למרות ששום דבר רע לא באמת קורה ואני יודעת שהכול בראש שלי, ואולי דווקא זה מה שמתסכל אותי כל כך, השדים הם בתוכי, בתוך הגוף, בתוך הנפש, זה יותר מדיי להתמודד, כל זה. זה יותר מדיי. העולם הזה גדול עליי, אני לא יכולה להכיל.
אז עוד מעט אקח את הכדור המופלא הזה וארדם... אלוהים יודע לכמה זמן. ורק שלא אתפתה לקחת יותר, כי ההשלכות עלולות להיות לא טובות.
אני כל כך פוחדת...