טריגר

מייפלס

New member
טריגר

אני אכלתי ... משתדלת לא לומר יותר בילמסתי ... יותר מדי מתוק ...
סו"פש אני מרשה לעצמי לשחרר את הרסן יותר מאשר במשך השבוע ... והיום היה באמת יותר מדי ... והתחשק לי ללכת להקיא , אבל לא עשיתי את זה !

המדריכה אמרה לי היום , לא זוכרת ציטוט מדויק ... מישהיא פה שמנה ... מה כזה ... והיא יודעת על הה"א שלי כמו רוב אם לא כל הצוות ... נפגעתי ומצאתי את עצמי אומרת שאני מלאה ולא שמנה והיא אמרה שזה בצחוק ... אמרתי לה שהלוואי שהייתי יכולה להרשות לעצמי לאכול ולהישאר רזה כמוה ...

אבל עדיין , כמעט ובכלל לא חושבת על הקלוריות , רק כמו היום , לפעמים , על כך שאשמין וזה חלק ממה שגורם לי עדיין לרצות להקיא , וכאמור לא ליישם ביוזמתי !

מייפלס

New member
לא בטוחה שטריגר אז ליתר ביטחון ט'

אהממממ ... אני והשותפה עשינו אחת לשניה מיצג של הכח של כל אחת מאיתנו , היא לצערי יותר חזקה ממני :\
נראה לי שהיא בניגוד אלי מפעילה את גבה ואני רק את זרועי בגלל שמפחדת מהכאבי גב שיהיו אם אאמץ את גבי יתר על המידה ומשתדלת להימנע מהם !
גם מקודם הצגתי את כוחי לשני דיירים כאן שצעקו מעט מרוב כאב ... אני יודעת איפה ללחוץ ואוי למי שיתעסק איתי כמו למשל גנב הפלאפונים שלי ... נודע לי שהוא מדי פעם מסתובב בהוסטל .. אז אני אחכה לפעם הבאה שהוא יגיע לכאן והוא יצטער שגנב לי את הפלאפונים והמטען , בלי אלימות או כמעט בלי ... הוא יצטער על זה שהוא בא לכאן לגנוב דברים !

מייפלס

New member
גם לפעמים מצליחה גם לא ליישם באופן

לא יודעת - פסיכולוגי ? נפשי ?

למעלה