טריגר

מייפלס

New member
טריגר

" אם אמא שלך הייתה חוסמת לך את קנה הנשימה עוד קצת ... "

הוא התקשר אלי וכעס נורא ולא רצה איתי יותר שום קשר כמעט ומה שהוא אמר הכאיב לי נורא ... התחלתי לבכות ... עליתי לחדר שלי ובכיתי חזק ... ואז הוא התקשר לפון למטה כי אני סגרתי את הפון שלי ... אני מדברת איתו עכשיו והוא סוג של התנצל ... איכפת לו מאוד ממני והוא כואב מאוד עלי ... על העבר שלי ( הציטוט למעלה לדוגמא ... ) ... ועכשיו הוא ממש התנצל ...

מייפלס

New member
הוא אוהב אותי מאוד , ואיכפת לו מאוד ממני

ואני חשובה לו מאוד ... והקשר איתי , לא היה לו קשר כזה עם אף אחת לפני , זה מה שהוא אמר לי !

אני כל כך , כל כך , כל כך ... אוהבת אותו !

מייפלס

New member
בוודאי רובכן לא תאמינו לי ...

ראיתי שתי ישויות ... חלק מהפנים שלהן ... עין ומשהו דומה למקור לאחד ... והשני עין אחת ומשהו נוסף שאיני יודעת איך להגדיר אותו ... וגם קשת בענן והם החזיקו משהו , שהבחנתי בדברים האלה מדי פעם ... את האורות אפשר לתרץ בגלל הוילון , אבל כשבאו שני דיירים לחדרי והצבעתי על האורות המשונים האלה לדיירת היא הרגישה מהם הרגשה טובה והלכה והדייר הנוסף נשאר איתי בחדר וראה גם את הקשת בענן ... צבעים של קשת יותר נכון , בחיבור של המנורה לקיר ... ואת זה אי אפשר לתרץ כמשהו שקרה בגלל אורות מבחוץ , מהשמש ( אף על פי שאני ראיתי את שתי העיניים , אחת לכל ישות והדברים הנ"ל שתיארתי , בבירור ! את העיניים לא הראיתי לדיירים אבל כן את האורות המשונים , זה היה מספיק לי להבין שאני לא מדמיינת אותם ... או שתכנו את שלושתינו הזויים ... ) !

פשוט מדהים !

וחוץ מזה גנבו לי שני מכשירי פלאפון ומטען ... היום , דווקא בשבת !
באסה !

מייפלס

New member
ממש ממש לא !

אני לא טיפשה ... ידחפו לי עוד כדורים ... אם לזה התכוונת ?
או לעובדה שגנבו לי את הפלאפונים ?

מייפלס

New member
לאותן בנות שיש את המספר שלי אל תתקשרו

אלי עד שאם בכלל , אקבל את המכשיר שלי בחזרה !

lital172

New member
עדי,

אני מקווה שתקחי את המילים שלי למקום הנכון... משהו אצלך לא בסדר. את כותבת לא יציב ולא הגיוני בכלל.
כולנו כתבות לך כאן מדאגה ולא מביקורת או כדי לעשות לך נונו . הדברים שאת כתבת רחוקים מהמציאות
והאמת? כל יום את רק מדאיגה יותר ויותר. זה הזמן לפנות למטפלים.. שיבינו מה לא בסדר ומה גורם לך את כל זה.
צר לי לפוצץ לך את הבועה אבל את לא יכולה לעזור לאף אחד. קודם כל תתרכזי בך. הרצון שלך לעזור מקסים.. אבל לא יכול לתת כלום שאת ככה במצב כזה. לא קל לי אישית לכתוב לך את כל זה. וכמה ימים נמנעתי לגמרי מלכתוב לך בשרשורים..

אבל זה פשוט הזוי מדי... ויכול להיגמר רע מאוד....

זהו.

מייפלס

New member
ליטלי , אני ממש ממש בסדר !

אני בהחלט יכולה לעזור לאחרים ... עובדה - אני עושה זאת בהצלחה !

למעלה