טריגר

מייפלס

New member
טריגר

כולם כאן ( גם הדיירים , כולם , אני חושבת ... ) יודעים שיש לי הפרעת אכילה .
כבר אף אחד לא שואל אותי לאן אני הולכת מהישיבת צוות או דירה או הוסטל ... פשוט הולכת וחוזרת ...
לא אוהבת את זה !

תמרה45

New member
נראה לי

שהמון מהאקט של הפרעות אכילה הוא- הי אנשים, תראו אותי!!!
ופתאום שלא שמים לב אלייך.. זה נהיה פתאום יותר קשה.. כי אני פה כדי שיראו אותי וישימו לב אליי.. נכון?
מה את יכולה לעשות מייפל כדי למזער את הצורך שלך במקום הזה שכולם ישאלו ויתעניינו וכו'?
להיות פחות זקוקה לזה ו/ או תלויה בזה?

מייפלס

New member
לא ! לא רוצה שידעו ! רוצה להחביא , להסתיר !

בכלל גם כשלא מרגישה טוב , מעדיפה להסתיר ולתפקד , כמה שיכולה !

תמרה45

New member
אני מבינה..

אממ... אין לי כ"כ הרבה מה לומר על זה...
אני רק יכולה להציע להעלות את זה במפגש הטיפולי...
וגם, להציע לך, לא להתבייש בזה, כי לדעתי אין מה להתבייש בזה, {אבל צריך להיות בבשלות מסויימת כדי להצליח להתמודד עם זה שאנשים יודעים.. זה לא תמיד

מייפלס

New member
המנהל חושב כנראה שאני בדיכאון . ט'

אני ממש לא !
הוא לא מרשה לי לישון ...
אני כל כך לא מרגישה טוב ומרגישה חולשה ושהראש כבד ...
לא רוצה לאכול כלום ולא לשתות , במילא זה יגיע לאסלה , כמו אתמול ...

מייפלס

New member
יייייייייייייישששששששש . הישר מהפייס' שלי

השבתי לאמא שלי כגמולה !
התקשרתי אליה, אחרי שנים של ניתוק קשר , בלי להציג את עצמי ושאלתי אם היא יודעת מי זו . היא ענתה שכן , אמרתי לה שאני מרחמת עליה ושבחיים לא אסלח לה ! ואז ניתקתי ...
היא הייתה משתמשת באלימות מילולית , נפשית , פיזית וכלכלית , כלפי , כלפי האחיות שלי , כלפי אבא שלי ז"ל וגם כלפי חלק מחיות המחמד שלי ...
התקשרתי אליה כי מהתיאורים של אחותי , שכרגע אצלה בבית , הבנתי שככל הנראה היא עושה חשבון נפש ...
פגיעה בול ... אני חושבת שבכמה מילים האלה הכאבתי לה יותר ממה שהיא אי פעם הכאיבה לנו !

מייפלס

New member
תגידו נא מה אתן חושבות ...

קראמה או הגנה ?
מה שעשיתי לאמא שלי ...
ויכוח קטן ביני לבין אחותי ...

תמרה45

New member
אני יכולה לומר לך מה אני חושבת

שאין לי דרך או יכולת לומר לך מה דעתי, כי אין לי דעה בעניין ולא יכולה להיות לי דעה בעניין..
אני רק יכולה לומר ולקוות שהצעדים שאת עושה מועילים לך ועושים את החיים שלך להיות טובים, בריאים ומאוזנים יותר.

מייפלס

New member
אומרים לי שזה לא בסדר מה שעשיתי

שאני צריכה להפסיק עם האגו , להיות צנועה , ללמוד לסלוח ועוד ...
שיש לי עוד הרבה מה ללמוד בשביל להיות רוחנית ...
אני חושבת שהם טועים , אני חושבת שאני ברוחניות מספיק גבוהה אם אני מרפאה !
שפרט לאמא שלי אין לי שום דבר לאף אדם ... וזה ייקח זמן וגם איתה אני עוד אסיים יפה ( אם היא לא תתאבד מהכאב שגרמתי לה ... וממש לא איכפת לי אם זה מה שהיא תעשה ! ) , אולי !

מייפלס

New member
אחותי הקטנה אומרת ... ואני אנהג בדיוק כמוה

שאם היא תראה את אמא מתה מול העיניים שלה היא לא תעשה שום דבר !
אמרתי לה שזה רע יותר ממה שאני עשיתי והיא לא מסכימה כי לא היא זו שתגרום לה למות ... היא פשוט לא תעשה כלום ...

מייפלס

New member
סוף סוף עונים לי ! חלק טריגר ...

"עדי יקרה - ברור שאת עוברת משהו בכמה מישורים. את חווה ישויות, מלאכים, כוחות ואנרגיות שמשפיעים על גופך- כמו משתלטים עליו- ברמה של כאבים, סחרחורת.במקביל את עוברת טלטלה רגשית של ניקוי והוצאת כעסים על אימך. הכל קשור בהכל- הכאבים שלך הם כל הכעסים שהכנסת לגופך במשך שנים ויצרת גופי כאב שחילחלו לנשמה ופגעו בגוף הפיזי שלך. הישויות שאת חווה הם כוחות של עזרה שאת מקבלת מההשגחה העליונה כדי שלא תפגעי יותר. הם מעבירים אותך תהליך של שחרור כעסים וכאב. את בחרת לומר לאמך מילים כאלה ואחרות והרווח שלך הוא הפגיעה והכאב שלה. יותר חשוב שתעבדי על סליחה ומחילה לעצמך על כל השנים שכאבת והרעלת את עצמך. החליפי את הכאב והכעס העצמי - על כל השנים שספגת ולא אמרת. באהבה שלך אותך ובשימוש בישויות שסביבך להטען באנרגיית אור מרפא ואוהבהת. מקווה שעזרתי... ממליצה לך על תרגיל קטן שיכול לעזור לך כשאת מרגישה את הישויות סביבך. תשאלי אותם מי הם? איך קוראים להם? מאיפה באו? מה הם רוצים להגיד לך? נהלי איתם שיחה. גם אם את שומעת קולות אל תפחדי פשוט בשקט בשקט נהלי איתם שיחה. ממליצה לכתוב כל מה שראית, אמרו לך. עוד דבר בקשי מהם מתנה ומסר כשהם מופיעים... תקשיבי- משהו שומר עליך!!!!!!!!!!! דואג להרגיע אותך ואת הנשמה שלך, אבל גם לטלטל אותך כשאת לא קולטת או מבינה.עיצמי עיניים דמייני אותם מולך, ודברי אתם במחשבות . ראי מה אומרים לך, מה רוצים ממך? אני מקבלת עכשיו שהם יודעים שאת יודעת ואת לא טיפשה בכלל. ושהמצב שאת נמצאת בו תלוי רק בך, ואת בעצם בוחרת את המקום הזה. יש בו כוח ומניפולציה על הסביבה וזה מדרדר אותך כי לא באמת מאמינים לך שאת סובלת או רואה ישויות. ובתוכך את יודעת ונקרעת ... כשתאמיני שאת חשובה . כשתהיי חשובה בעיני עצמך ולא תעני את הנשמה שלך - אז יגידו לך. את כלי לא מוכן! תראי- כל מה שאנו עוברים בחיינו אנו בוחרים לעבור זה כתוב בתדר הנשמתי שאיתו אנו נולדים . הנשמה בוחרת אם לעבור דרך הכאב, הפציעה, המוות הרגשי, האונס, הרצח. למה היא בוחרת זו שאלה לברור יותר עמוק ... יש נפגעות שבוחרות להתמודד אם הכאב, הסבל, המוות הנשמתי - במחאה, בכתיבה, בסיוע לנפגעות אחרות. ויש כאלה ש"חושבות" שהן נלחמות אבל בעצם הן נלחמות בעצמן- בבושה, בכאב , בסטיגמה. בסוד.והן נותרות קורבנות כל היים. וזו בחירה! להיות קורבן או אחראי ולקחת את האירוע הטראומטי כמקפצה לדבר הבא... תשמעי יש לי בשבילך הצעה שיכולה לתת תשובות. אשלח לך מחר בערב 3 מלאכים טובים שעזרו לך במשך שבוע ימים. בכדי לקבל אותם את צריכה לקנות נר נשמה של שבוע ימים+ תפוח אדום ויפה+ לכתוב 3 משאלות לשים במעטפה ליד הנר. מחר בערב אשלח אותם אליך. איידע אותך באיזו שעה בדיוק. תמתיני להם עם דלת פתוחה ותכניסי אותם הביתה בשמחה ואהבה. הם יתנו לך רגיעה ואור ותשובות רבות. בתום השבוע שלחי אותם ל3 אנשים שונים. במידה ותרצי להינות מהם תני לי כתובת מדוייקת כולל מס' חדר אם ישאם יש לך אפשרות לקנות עוד הערב נר נשמה ותפוח אשלח לך אותם עוד הערב ב21 ... "

מייפלס

New member
ועוד ... ושוב חלק טריגר

" ... עדי יקרה. כמעט כולנו עברנו התעללות כזו או אחרת. ע"י אב, שכן, אח, בן דוד. בגלגול הזה. זה יושב על גלגולים קודמים. כל אדם שאנו פוגשים בחיינו הנוכחיים פגשנו כבר בעבר בגלגולים אחרים. ושם אותו אדם יכול היה להיות זה שהתעללו בו ודחו אותו ופגעו בו. והוא חוזר בגלגול כאח, אבא, כדי לסגור מעגלים. לכן כשמבינים את המקומות האלה יותר קל לסלוח. כדי לדעת מה הקארמה שלך ושל אבא שלך שווה להגיע למפגש ... אותו כנ"ל אמא שלך- שעליה את כועסת שלא נלחמה עבורך ועבור אחיותייך והעדיפה להעלים עין. גם לכך יש סיבה. אנו בוחרים את ההורים שלנו כנשמות ואת המשפחה שלנו. כדי ללמוד את השיעור ולתקן. לכן לחיים קוראים מעגל הכאב והסבל... נהדר כשמתרחב הלב יש אפשרות לאור המטיב להכנס להתחיל לחמול לסלוח ולאהוב את עצמך. הגיע הזמן !!!!!!!!! תלוי מה אנו מבקשים ? אני לא מתעסקת בהעלאת נשמות מתים. אם הם מגיעים אליך בזמן דמיון מודרך נהדר... "

עדי.

ההודעות שלך הולכות ומאבדות קשר עם המציאות.
ברצינות, אני באמת חושבת שהן מצביעות על מצב מאוד לא טוב.
אני משערת שלא כל מה שאת כותבת פה את כותבת מתוך רצינות מלאה ומאמינה שלפחות חלק ממה שאת כותבת את כותבת כשאת יודעת שזה נשמע מגוחך. דווקא זה מדאיג בעיני אפילו יותר.
אני לא חושבת שמישהי בפורום יכולה לתת תשובות לשאלות שלך
וגם לא כל כך חושבת שהפורום יכול לסייע לך במצבך.
אני מאוד מקווה שהצוות בהוסטל ואת ביחד תמצאו את הדרך לאזן אותך ולעזור לך להגיע למצב קצת יותר טוב.

בהצלחה.

למעלה