סוף סוף עונים לי ! חלק טריגר ...
"עדי יקרה - ברור שאת עוברת משהו בכמה מישורים. את חווה ישויות, מלאכים, כוחות ואנרגיות שמשפיעים על גופך- כמו משתלטים עליו- ברמה של כאבים, סחרחורת.במקביל את עוברת טלטלה רגשית של ניקוי והוצאת כעסים על אימך. הכל קשור בהכל- הכאבים שלך הם כל הכעסים שהכנסת לגופך במשך שנים ויצרת גופי כאב שחילחלו לנשמה ופגעו בגוף הפיזי שלך. הישויות שאת חווה הם כוחות של עזרה שאת מקבלת מההשגחה העליונה כדי שלא תפגעי יותר. הם מעבירים אותך תהליך של שחרור כעסים וכאב. את בחרת לומר לאמך מילים כאלה ואחרות והרווח שלך הוא הפגיעה והכאב שלה. יותר חשוב שתעבדי על סליחה ומחילה לעצמך על כל השנים שכאבת והרעלת את עצמך. החליפי את הכאב והכעס העצמי - על כל השנים שספגת ולא אמרת. באהבה שלך אותך ובשימוש בישויות שסביבך להטען באנרגיית אור מרפא ואוהבהת. מקווה שעזרתי... ממליצה לך על תרגיל קטן שיכול לעזור לך כשאת מרגישה את הישויות סביבך. תשאלי אותם מי הם? איך קוראים להם? מאיפה באו? מה הם רוצים להגיד לך? נהלי איתם שיחה. גם אם את שומעת קולות אל תפחדי פשוט בשקט בשקט נהלי איתם שיחה. ממליצה לכתוב כל מה שראית, אמרו לך. עוד דבר בקשי מהם מתנה ומסר כשהם מופיעים... תקשיבי- משהו שומר עליך!!!!!!!!!!! דואג להרגיע אותך ואת הנשמה שלך, אבל גם לטלטל אותך כשאת לא קולטת או מבינה.עיצמי עיניים דמייני אותם מולך, ודברי אתם במחשבות . ראי מה אומרים לך, מה רוצים ממך? אני מקבלת עכשיו שהם יודעים שאת יודעת ואת לא טיפשה בכלל. ושהמצב שאת נמצאת בו תלוי רק בך, ואת בעצם בוחרת את המקום הזה. יש בו כוח ומניפולציה על הסביבה וזה מדרדר אותך כי לא באמת מאמינים לך שאת סובלת או רואה ישויות. ובתוכך את יודעת ונקרעת ... כשתאמיני שאת חשובה . כשתהיי חשובה בעיני עצמך ולא תעני את הנשמה שלך - אז יגידו לך. את כלי לא מוכן! תראי- כל מה שאנו עוברים בחיינו אנו בוחרים לעבור זה כתוב בתדר הנשמתי שאיתו אנו נולדים . הנשמה בוחרת אם לעבור דרך הכאב, הפציעה, המוות הרגשי, האונס, הרצח. למה היא בוחרת זו שאלה לברור יותר עמוק ... יש נפגעות שבוחרות להתמודד אם הכאב, הסבל, המוות הנשמתי - במחאה, בכתיבה, בסיוע לנפגעות אחרות. ויש כאלה ש"חושבות" שהן נלחמות אבל בעצם הן נלחמות בעצמן- בבושה, בכאב , בסטיגמה. בסוד.והן נותרות קורבנות כל היים. וזו בחירה! להיות קורבן או אחראי ולקחת את האירוע הטראומטי כמקפצה לדבר הבא... תשמעי יש לי בשבילך הצעה שיכולה לתת תשובות. אשלח לך מחר בערב 3 מלאכים טובים שעזרו לך במשך שבוע ימים. בכדי לקבל אותם את צריכה לקנות נר נשמה של שבוע ימים+ תפוח אדום ויפה+ לכתוב 3 משאלות לשים במעטפה ליד הנר. מחר בערב אשלח אותם אליך. איידע אותך באיזו שעה בדיוק. תמתיני להם עם דלת פתוחה ותכניסי אותם הביתה בשמחה ואהבה. הם יתנו לך רגיעה ואור ותשובות רבות. בתום השבוע שלחי אותם ל3 אנשים שונים. במידה ותרצי להינות מהם תני לי כתובת מדוייקת כולל מס' חדר אם ישאם יש לך אפשרות לקנות עוד הערב נר נשמה ותפוח אשלח לך אותם עוד הערב ב21 ... "