טריגר

מייפלס

New member
טריגר

הוא פשוט מניאק !
אחרי שבגללו עזבתי למחלקת נשים נוראית בבית חולים אחר וזה היה פשוט נוראי ומגעיל שהתחננתי לחזור לבית חולים שהוא נמצא . ובתור שלום ממני הוא חטף אגרוף בכתף והסתובבתי והלכתי והוא מצידו התעצבן והחטיף לי אגרוף בראש ( על זה שתקתי וחייכתי והמשכתי ללכת מבלי להסתובב לאחור ולהגיב על כך , נהנת מהכאב ... אני חושבת שאני מזוכיסטית ) .
חזרתי והבטחתי שלא אתחיל איתו ולא אכה אותו ושלא אפגע בעצמי ( ושיקרתי דרך אגב , בנוגע לפגיעה העצמית ) .
היום התיחסתי אליו כי הוא הסתיר לי את הטלוויזיה - רציתי להגיד לו שיעיף את הפרצוף המגעיל שלו ממני אבל אמרתי לו שפשוט יזוז .
היום בקבוצת בוקר אני נכנסתי ( נמנעתי להיכנס כשהוא נכנס ) ואחרי הוא נכנס , נאנחתי באי שביעות רצון אבל נשארתי . סיפרתי שיום רביעי אני עוזבת להוסטל . הוא אמר ברוך שפטרנו , הסכמתי איתו . הוא אמר עוד משהו לעגני ואז להפתעתי הוא ברך אותי בכל טוב ... אז אני קמתי ולחצתי את ידו ( כולם מחאו לנו כפיים ) . ביקשתי ממנו שנאבק האבקות פרידה , אבל בכל הכח , כמו שהוא החטיף לי שהיינו ברוגז .
הוא הסכים וביקש להתנשק איתי צרפתית ... אמרתי לו אוקיי בתנאי שנאבק כרצוני ( זה כבר לחשתי באוזנו ) . לצערי אסרו עלינו להיאבק ( ולכן שיחלום על נשיקה צרפתית ) .
לחשתי באוזנו גם שנאבק בחוץ בגלל שסרבו עלינו להיאבק במחלקה אבל הוא לא הסכים כי הוא הבטיח לצוות שלא .
עכשיו אני מתוסכלת מאוד !

אני רוצה להיות רזה אבל אין סיכוי , אני יותר מדי אוהבת מתוק .
במחלקה של הנשים אחת הבנות שאלה אותי אם אני בהריון ועניתי לה שלא , שאני סתם שמנה , והיא התעקשה שאני בהריון ... בסוף אמרתי שכן רק שתעזוב אותי \:

מצאתי במחשב קטע של אנורקסית כתבה כשבאתי לכתוב כאן , היא פשוט השאירה חלון פתוח ... יש לי חשד שאני יודעת מי כתבה את זה אבל אנ'לא מתכוונת לשאול אותה . בכל אופן זה פשוט חולני .

מחר בעלי ואחותי הקטנה באים לבקר אותי ויביאו לי דברים טובים וגם קוראת בקלפים ... אני צריכה לחשוב על שאלות לשאול אותה .

איזה מזל שאני עוזבת עוד יומיים ולא אצטרך לראות את הפרצוף שלו , נכון מול כולם אני סלחתי לו , אבל בתוך תוכי אני לא , רק בגלל שהוא לא רוצה להיאבק איתי .

מייפלס

New member
אה , ושכחתי ...

בקבוצה הוא אמר שהוא הכי אהב אותי ... הזכרתי לו שאני נשואה ושאין מצב איתי .

מייפלס

New member
טריגר

הוא פשוט מניאק חולני !
הוא אתמול כמעט הרים ת'חצאית למישהיא פה .
דיברתי איתו ובקיצור הוא מכחיש שהוא מטריד מינית ( אותי ובכלל ) .... דפוק שכמוהו !

אתמול עברתי לחדר של הבנות שהזמינו אותי אליהן בסופ"ש ונינ פשוט נחמד .

מייפלס

New member
טריגר

אתמול בערב הוא צבט אותי ... דיווחתי לצוות וגם קצת החטפתי לו ... לא חזק , בהלצה .... הוא טען שזה הכאיב לו .... הפסקתי כשאיימו לשלוח אותי חזרה לבית חולים למחלקה ששנאתי .
היום דיברתי איתו והוא טען שהוא בדיכאון בגללי , בגלל שאני אומרת שהוא מטריד מינית ... הוא שם את הראש שלו על השולחן , על הידיים , ואמרתי לו שאני לא שומעת את מה שהוא אומר והוא הרים את הראש שלו וראיתי את העיניים שלו רטובות .
אני כבר פחות כועסת עליו ויותר מרחמת , כמו שאני מרחמת על אמא שלי - על האדם החולני שהיא . ואז לפתע הוא צעק עלי ללכת משם . אני סרבתי והוא קם וניסה להדוף\לדחוף אותי . התנגדתי וזה היה לו קשה אז הוא הפסיק ונכנס פנימה ( היינו בחצר ) .

לפני היינו בפנים והוא ישב לידי וליטף את זרועי ואז נזכר לשאול אם מותר ... אמרתי לו שלא אבל הוא המשיך .
הוא גם הגיע לאצבעות ידי וקיפל אותן לאחור שהן כמעט נשברו ... אמרתי לו את " אם תמשיך ככה אתה תשבור לי את האצבעות " והוא המשיך אצבע אצבע ...

אני מתלבטת אם לדווח או להסתדר בעצמי .

אני לא מבינה את כל הקטע ביניכם

זה נקרא לי חולני לגמרי. מכות, צביטות, להילחם אחד עם השני, להתנשק, הטרדה מינית, תלונות, שוב נגיעות, כאילו... מה נסגר? למה לא מפרידים ביניכם כבר?

למעלה