טריגר

מייפלס

New member
טריגר

אני עכשיו בהוסטל .
בימים האחרונים לשהותי בבית חולים הפסיכיאטרי אחד המטופלים תקף אותי באגרופים ואיים עלי במטאטא והטריד אותי מינית .
את זה הבנתי רק היום כי סיפרתי את זה לפסיכולוג שלי שם .
הקאתי והיו לי סיוטים מזה כי זה הזכיר לי את הבית ( התקיפות ) והטרדות מיניות אחרות .

נשמע כמו חוויות לא פשוטות

שמחה שהיה לך עם מי לדבר על זה.
מקווה שעוד תמצאי אנשים רבים לדבר איתם בהוסטל
ושזה יהיה מקום טוב עבורך.

הרבה

מייפלס

New member
את הדברים הכי פשוטים אנ'לא מסוגלת לעשות

אנ'לא רעבה ובא לי להקיא .
ישנתי עד עכשיו ואני עוד עייפה .
אני חושבת שאני צריכה לחזור לבית חולים .

levshavur

New member
לגביי בית חולים

עדי שלום
אם את מרגישה שהשהות בבית החולים יכולה לעזור לך אז שווה לחזור לשם (כמובן רק אם הם העיפו את אותו מטופל....) ותוודאי שמדריכה או מישהי מהצוות תלווה אותך
לשם...את יכולה להתייעץ עם הצוות בהוסטל ולראות מה חושבים שם...אם יש לך
שם עובדת סוציאלית את יכולה לבקש שידברו איתה. אצלנו בהוסטל כל דבר חשוב
כמו זה עובר דרך המנהלת של ההוסטל...
בכל אופן תעדכני מה קורה איתך.
לבשה

מייפלס

New member
בא לי לפגוע בעצמי

אנ'לא יודעת מה עשו עם המטופל הזה .
אני מפחדת לחזור לבית חולים אבל רוצה .
אני רועדת מפחד .
אני לא רוצה להתלונן במשטרה כי הם סתם חרא .

levshavur

New member
עדי

שלום לך
אני חושבת שאם בא לך לפגוע בעצמך תתפסי את המדריכה הראשונה שאת פוגשת
ותספרי לה על זה. אם הדחף לא חולף יש טעם להגיע לבית חולים...אם הוא עדיין נמצא שם תבקשי ללכת לבית חולים אחר.

לבשה.

מייפלס

New member
אני רוצה הורים נורמאלים

אני רוצה את אבא שלי .
אני רוצה אמא נורמאלית . לא עצבנית ואלימה .
אני רוצה הורים .
אני רוצה אבל אין .
ובגלל שמחפשת הורים קורים לי הפגיעות המיניות .
הכל אשמתי .... אשמתי !

levshavur

New member
עדי

שלום לך
אף אחד לא בוחר בהורים שלו...גם לי יש משפחה לא קלה (בלשון המעטה...)
בקשר לפגיעות המיניות שלך...את ממש לא אשמה אלה פשוט אנשים רעים בלי לב...
לבשה.

מייפלס

New member
טריגר

אני בבית חולים .
אתמול הפסיכיאטר של ההוסטל אמר שאני אחזור לבית חולים . אז נסעה איתי מדריכה וסיפרתי לה על הבית , על אמא , על המחלה של אבא ועל ההטרדות המיניות שעברתי , מה שהייתי מסוגלת לספר .
והמטופל הזה נמצא כאן ולא נראה לי שטיפלו בו כי הוא פנה אלי ושאל מה הוא עשה לי שאני לא מדברת איתו .
הייתי צריכה לבקש ממנו מס' פעמים עד שהוא הניח לי לנפשי .
אחת הבנות אומרת שהתגרתי בו . אני לא יודעת איך ומה בדיוק גרם לו להטריד אותי מינית .
אני כן יודעת מה גרם לו להתקיף אותי במכות ולאיים עלי עם מטאטא - אני נתתי לו אגרוף .
אהבתי לשחק איתו באהבקות ובהורדת ידיים .
הוא לא היה במצב רוח המתאים ולכן הוא התקיף אותי .

בא לי להקיא .
בא לי לבלמס מתוק .
בא לי למות .
בא לי לפגוע .
בא לי לשתות אלכוהול .

זה נשמע לי מאוד מאוד מורכב,

נשמע לי שגם את רואה את זה,
שזה מסובך מאוד להבין את הסיטואציה הזו...

אני שמחה שאת יודעת להגיד איפה טוב לך ואיפה לא ולבקש שיעזרו לך או יעבירו אותך מקום. נראה שגם מקשיבים לך שם, וזה יופי.
מקווה שבימים הבאים יעזרו לך לעשות סדר...

levshavur

New member
עדי יקרה

שלום לך
מאוד כואב לי לקרוא שהותקפת על ידיי מטופל .גם לי זה קרה באישפוז האחרון אבל אני עמדתי על שלי, ולא ממש נתתי לו לגעת בי רק קצת מה שהוא הצליח , אבל, אפילו שבכיתי תוך כדיי, הצלחתי להעיף אותו ממני...וזה בזכות קורס שלמדתי הגנה עצמית בשיטת "אימפקט" . הקורס מתקיים דרך אירגון אל הלב - שזה אומנויות לחימה לנשים...(לא רק לדתיות אלא כל אישה שרוצה) אם הסכום גדול לך מידיי הם נותנים מלגות למי שצריך (אני לדוגמא שילמתי חצי מהסכום וגם זה בתשלומים) אני מאוד ממליצה על הקורס הזה. היו דברים שהיו טריגריים בשבילי ובאחד התרגילים אפילו היה לי פלשבק...אבל אני שמחה שעשיתי את הקורס הוא ממש שווה!!!
מה שעשיתי לגביי אותו מטופל זה שהתלוננתי עליו במשטרה (כי נשים סיפרו שהוא תוקף מינית סידרתי...וגם הצוות שם ידע על זה...) החלטתי ללמד אותו לקח!!! כי במחלקה לא עשו איתו כלום,השאירו אותי לברוח ממנו במקום לשים אותו בסגורה...בסוף כל המחלקה ידעה ובקבוצה שהיה מנהל המחלקה התקוממו למה לא נותנים לו עונש, אז בסוף סילקו אותו מבית החולים. הפרקליטות סגרה את התיק בטענה של "חוסר ראיות" אבל למה הם ציפו זו המילה שלי מול שלו...
אבל עצם זה שהוא היה בחקירה במשטרה (הוא ברח מהם אבל בסוף תפסו אותו...) אז אני מקווה שזה הפחיד אותו קצת...
אני חושבת שכדאי לך להתקשר למרכז הסיוע 1202 ולדבר איתן. יש שם צוות ממש טוב והן מאוד עוזרות וגם נותנות ליווי למשטרה ולכל אורך ההליך המשפטי...
לגביי הסיוטים אני מאוד מבינה אותך!!! גם לי היו...אבל זו הדרך הנורמלית של אנשים להגיב לטראומה. כדאי לטפל בזה ממש עכשיו כשזה עוד טרי שלא תתפתח לך פוסט טראומה שבזה קשה הרבה יותר לטפל...(אני כבר פוסט טראומטית כרונית בגלל כל מה שעברתי...)
בכל אופן אני כאן וגם במסרים...
חיבוק גדול
לבשה.

Lior Dorenboust

New member
כואב לשמוע

שבמקום שאמור לתת לך הגנה קורה דבר כזה.
כמו שאמרו פה תתקשרי ל1202 ואני בטוח שהם יעזרו לך עם הגשת התלונה כי חיה כזאת צריך לקבל עונש.

הייתי ממליץ לך להישאר לפחות שבוע בהוסטל ולנסות להכיר אנשים שם.
זה יכול לעזור לך מאוד!
אבל עם את רואה שאת רוצה לעשות לעצמך משהו תדברי שם עם הצוות ואל תחזיקי את זה בבטן.זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות.

מקווה לשמוע ממך חדשות יותר אופטימיות בזמן הקרוב.
בהצלחה!

למעלה