עדי יקרה
שלום לך
מאוד כואב לי לקרוא שהותקפת על ידיי מטופל .גם לי זה קרה באישפוז האחרון אבל אני עמדתי על שלי, ולא ממש נתתי לו לגעת בי רק קצת מה שהוא הצליח , אבל, אפילו שבכיתי תוך כדיי, הצלחתי להעיף אותו ממני...וזה בזכות קורס שלמדתי הגנה עצמית בשיטת "אימפקט" . הקורס מתקיים דרך אירגון אל הלב - שזה אומנויות לחימה לנשים...(לא רק לדתיות אלא כל אישה שרוצה) אם הסכום גדול לך מידיי הם נותנים מלגות למי שצריך (אני לדוגמא שילמתי חצי מהסכום וגם זה בתשלומים) אני מאוד ממליצה על הקורס הזה. היו דברים שהיו טריגריים בשבילי ובאחד התרגילים אפילו היה לי פלשבק...אבל אני שמחה שעשיתי את הקורס הוא ממש שווה!!!
מה שעשיתי לגביי אותו מטופל זה שהתלוננתי עליו במשטרה (כי נשים סיפרו שהוא תוקף מינית סידרתי...וגם הצוות שם ידע על זה...) החלטתי ללמד אותו לקח!!! כי במחלקה לא עשו איתו כלום,השאירו אותי לברוח ממנו במקום לשים אותו בסגורה...בסוף כל המחלקה ידעה ובקבוצה שהיה מנהל המחלקה התקוממו למה לא נותנים לו עונש, אז בסוף סילקו אותו מבית החולים. הפרקליטות סגרה את התיק בטענה של "חוסר ראיות" אבל למה הם ציפו זו המילה שלי מול שלו...
אבל עצם זה שהוא היה בחקירה במשטרה (הוא ברח מהם אבל בסוף תפסו אותו...) אז אני מקווה שזה הפחיד אותו קצת...
אני חושבת שכדאי לך להתקשר למרכז הסיוע 1202 ולדבר איתן. יש שם צוות ממש טוב והן מאוד עוזרות וגם נותנות ליווי למשטרה ולכל אורך ההליך המשפטי...
לגביי הסיוטים אני מאוד מבינה אותך!!! גם לי היו...אבל זו הדרך הנורמלית של אנשים להגיב לטראומה. כדאי לטפל בזה ממש עכשיו כשזה עוד טרי שלא תתפתח לך פוסט טראומה שבזה קשה הרבה יותר לטפל...(אני כבר פוסט טראומטית כרונית בגלל כל מה שעברתי...)
בכל אופן אני כאן וגם במסרים...
חיבוק גדול
לבשה.