טריגר.

טריגר.

מדובר במטופלת צעירה
אמורה להבדק על ידו
אפקט אאוטימי, ללא סימני דיכאון מג'ורי
(שקט. אני קוראת עכשיו)
התקבלה למחלקה בהסכמה
עברה אונס בגיל 7
(זה כתוב על הדף שזרוק על הרצפה, אני קוראת עכשיו)
הודרכה לפנות למיון פסיכיאטרי
מפחדת לאכול
שללה הסכמה להשאר
(אני נושמת עמוק. סיימתי לקרוא, עכשיו. זרקתי את הדף על הרצפה. בחדשות יש מלחמה [נאנסתי], משדר מיוחד [נאנסתי], יש פרשנויות צבאיות של מיטב הכתבים [וזאת הפעם הראשונה שאני אומרת את זה, אפילו בכתב, אם הייתי מדברת היה לי קול רובוטי], מיירטים [אני לא מדברת], נפילות [נאנסתי, אני חושבת. כשהייתי קטנה]).

בכאב גדול.

לנפש ולמח שלנו יש מנגנונים מופלאים, שמעלימים לנו מידע שאנחנו לא יכולים להתמודד איתו, ומשחררים אותו כמשהו בנו מספיק חזק כדי להתמודד.
ולפעמים יש גם תנועה של קדימה ואחורה במה שאנחנו יודעים,
אבל הידע הוא סימן לאיזושהי מסוגלות. אני רוצה להאמין בזה עבור עצמי, ועבורך.

שמחה שהבאת את עצמך למיון. חשוב לדעת לעשות את זה. ושמחה שכתבת כאן.אין איך לרפא, אין הבטחות להבטיח מול הפציעה הנוראית הזו. אבל אני קוראת אותך,ואני מקווה שמשהו בזה עוזר.

levshavur

New member
זה קשה...טריגר

שלום לך
להאנס זה דבר קשה אני יודעת מהניסיון המר מאוד שלי...גם בילדות (מעשים מגונים מאבא מגיל3-21 ,) ואונס מהאקס שלי ולא פעם אחת, אז אני מכירה את זה מאוד מקרוב איך יש פלשבקים וכל הזמן חושבים על זה וגם כשכבר לא חושבים אז זה בא בלילה בסיוטים. מה שבאמת עזר לי זה הטיפול התרופתי . והפסיכיאטרית המדהימה שלי...שהי גם פסיכולגית
אם אני מבינה נכון אז מצאת דף של מישהי אחרת? זה מאוד חמור אם זה המצב זה בפירוש הפרת סודיות רפואית ואפשר להתלונן על זה . במיוחד אם יש לך את הדף הזה...

לבשה.

הדף הוא שלי

(וגם ההודעה בראש השרשור, למרות שבטח היה קל לנחש). בכל מקרה אני בטיפול תרופתי שעושה את כל מה שאפשר, ועדיין, לא מספיק. אני מצטערת לקרוא על הנסיון המר מאד שלך, לבשה. חיבוק גדול.

קולדון

New member
מטורף

חשבתי שאולי זו הודעה שלך (או של גרניום... )
אבל עכשיו כשזה בטוח- אני יכולה לתאר לעצמי כמה זה מטורף בשבילך לגלות ככה.
עצוב וקורע את הלב.....

אני חושבת אבל, שלמרות הקושי אולי הידיעה כן יכולה לעזור.
אני יודעת מעצמי שהייתה תקופה שתהיתי אם עברתי איזושהי תקיפה שהדחקתי, ושאולי זה יכול להסביר אצלי כל מיני דברים והתנהגויות..

חיבוק גדול, יקרה!

2b mind

New member

אוהבת אותך.

ולא יודעת מה להגיד יותר מזה.

אני קוראת אותך, וחושבת עליך, ונמצאת במרחב שלך, וכאן מתי שרק תרצי,
וכמובן שבמסדרונות...

hory0

New member
המילים שלך מלוות

אותי וחודרות אותי וכואבות ככ, מאז שקראתי את ההודעה שלך.שוב ושוב ושוב.
מצטערת שלא היו לי מילים להגיב. ושהרגשתי שזה עלוב מדי רק לשלוח חיבוק כשלך ככ כואב וקשה מנשוא..

אבל תדעי שחושבת עליך.ועל המילים שלך שוב ושוב.נושאת אותך ואת הכאב, עמוק בליבי.
ומקווה ככ ומאמינה, שעוד יהיה אחרת.שיהיה לך טוב ורגוע, עמוק בפנים. ויודעת כמה עכשיו קשה.

איתך..את לא לבד.

TinaBa

New member
אלוהים....

אין לי מילים... רק רוצה להגיד שקראתי ושאני חושבת עליך....

תודה לכולן.

(פשוט לא יכולתי לתת למילים האלה לצאת מהפה שלי, אבל זאת התקדמות בדרך לסיפור הסיפור). נגעה ללבי האכפתיות שלכן.

levshavur

New member
שאלה

שלום לכולם
אני תוהה למה השרשור נעלם? האם זה בגלל התכנים הקשים ?...או שאני מבולבלת והשרשור במקום אחר....
לבשה.

levshavur

New member
סליחה התבלבלתי...

שלום לכולם
סליחה התבלבלתי השרשור כל כך ארוך שפספסתי גם את התגובה שלי...מה אני אעשה אני הריי כבדת ראייה...

מקווה שלא העלבתי אף אחת בטעות..
לבשה.

למעלה