טריגר

skiper63

New member

(רק להגיד שקראתי, כי אין שום דבר אחר שאני יכולה להגיד)

קולדון

New member
יקרה..

שוב, לצערי, אני לא יודעת כל כך איך לכתוב לך משהו חכם או מועיל.
אין לי את הניסיון וההבנה של דברים כאלו.
אבל קראתי, והיה לי חשוב שתדעי שאני חושבת עלייך ומקווה כל כך שיש מישהו רציני ומקצועי שידע איך לוקחים אותך החוצה למקום אפשרי יותר. להתמודד עם זה בדרך שמכילה בתוכה מסלול של חיים.

אני בטוחה שזה אפשרי. גם אם זה אומר שזו מלחמה ומאמבק לכל החיים, אני מאמינה שיכול להיות יותר טוב ויותר אפשרי מעכשיו, ויש לך כן אופציות וברירות ואת לא חסרת אונים, אפילו אם לפעמים זה מרגיש כל כך ככה במצבים כאלו.

ואני יודעת את זה מעצמי, מהמעט שכן יצא לי לחוות ברמה ההרסנית. אני יודעת שזה מרגישה כמו חוסר אונים, ואני יודעת שאם אני מסתכלת מהצד אז זה לא באמת ככה, וכל צעד קטנצ'יק שעושים מוריד אולי רק פירור מכל ערמית החרא, אבל זה נותן הקלה עצומה. ויש לך הרבה אפשרויות לצעדים המהססים האלו, ואת יכולה עוד להרגיש כל כך אחרת.

חיבוק גדול גדול !

אני חושבת (ט)

שזה הכי מפחיד בעולם ליצור "ביחד" אחרי שמה שהיה לך בתקופה כל כך קריטית (ובמעשים איומים שהם קריטיים), מה שלמדת הוא - אין לי מילים טובות לזה, סליחה. האמת נוראית מדי בשביל מילים טובות - ביחד עם פדופיל. אני חושבת שאת יכולה, ליטרלי, למות מפחד. (אולי בגלל זה נכנסתי אז לנוהל אשפוז? אני דואגת, כל כך). את חייבת לעשות מהטיפול שלך "ביחד" כזה. של קח-תן אמיתי, הפעם. בשליטה שלך. המטפלת שלך צריכה לדעת מזה. הלוואי שתתני לה לטפל בך כדי שלא יהיה עוד סיבוב.

(מקווה שאני ברורה)

ואם זה לא ברור

מההודעה הקצת סתומה שיצאה לי, אני אוהבת אותך, ובאמת באמת מקווה שתרשי לאנשים הנכונים (את בידיים טובות עכשיו) לטפל בך. גם אם זה אומר להרפות קצת (זה לא באמת, אבל יכול להרגיש ככה) ולהרפות זה מפחיד כי העולם מפחיד וקורים בו דברים איומים בכל יום. את צריכה לתת לך את האפשרות ללמוד עוד על הדברים המופלאים גם אם קשים שקורים כשחולקים בכאב עם עוד מישהו (גם אם הכאב הוא לא שלו. גם אם הוא עד לו, ולא יכול להציל אותך מאז).

עוזבת

New member
יוצאת לשניה מהמחבוא בשביל לכתוב לך

זה השיר שעובר לי הרבה בראש.

"כל מקרה"/ויסלבה שיבורסקה

ניצלת כי היית ראשון
ניצלת, כי היית אחרון,
כי לבד.כי אנשים.
כי לשמאל, כי לימין.
כי ירד גשם. כי נפל צל.
כי שרר מזג אויר שמשי.

מזל שהיה שם יער.
מזל שלא היו עצים.
מזל שמסילה, וו, קורה, בלם.
מסגרת, סיבוב, מילימטר, שניה.
מזל שתער צף על המים.

בגלל, מאחר ש, ובכל זאת, אף על פי.
מה היה אילו יד, יד רגל,
בפסע, כחוט השערה
מצרוף המקרים.

חיבוק.

sanest

New member
וואו

אני חייבת להגיד שעשית לי צמרמורת רצינית.
האמת, אני לא מכירה בדיוק את הסיפור, ואני גם לא יודעת כ"כ מה להגיד.
אז רק..

למעלה