טריגר

Silence angelic

New member
טריגר

תמיד אני מוצאת את עצמי בורחת אליכם.
לבית הזה.
אני חושבת שאתם היחידים בעולם שבאמת מכירים אותי.
אני חושבת שבמשך השנים הוצאתי פה המון זיעה, כאב, רגש ובכי.
אני מוצאת את עצמי מתבודדת כבר כמה ימים.
בדיכאון שגובר מדקה לדקה.
מחשבות על לחתוך לאחר חודשים ללא.
ההקאות חוזרות.
הצום המתמשך.
העייפות, העצלנות, העצבנות, החוסר סבלנות, הצחוק, הבכי.
הכל מתערבב ביחד.
אין לי כוח לשום דבר. לא לחברות, לא למשפחות, לא לפסיכולוג, לא לעבודה, לא ללימודים.
לאף אחד!
אין לי כוח לדבר ולהקשיב. אין לי כוח לישון, אין לי כוח לשבת, אין לי כוח לעמוד.
לא בא לי ואין לי חשק לשום דבר!
מחשבות על אובדנות חוזרות. על חוסר מעש ומה משמעותי לחיים האלו בכלל. האם יש טעם? מישהו בכלל ישים לב שנעלמתי? אני חושבת שאני יכולה להיות מוטלת פה על הריצפה ויקחו לפחות כמה ימים עד שמישהו יבחין שאולי קרה משהו. כי גם ככה אני מסננת טלפונים ונעלמת לתקופות.
אני תוהה אם באמת יום אחד ימאס לי לגמרי, אני אשבר ובאמת יוציא את המחשבות הללו לפועל. אני חייבת לציין שבמחשבות על אובדנות יש משהו שנורא מרגיע ונורא מפחיד. כן, אולי זה סותר. אבל זו ההרגשה. וכן יש בי משהו שרוצה לחיות, ולהתקדם הלאה, אבל אין לי סבלנות, ואין לי כוח להילחם שזה יגיע כבר. אני מרגישה שהזמן רץ לי מבין האצבעות.
אני מרגישה שאנשים חיים והולכים ואני צועדת אחורה.
אני מרגישה ריקבון וכישלון ופשוט שבר כלי.

אני ממש ממש רוצה לחתוך!!
(יש פה מישהו בכלל?!)

שלח[?]

מי אני7

New member
היי

יקירה !!

כואב לקרוא אותך ככה !!

אני מלאה בהזדהות החיים האלה בהחלט לא קלים (גם לאנשים נורמליים)...וההפרעה הזאת רק מעצימה במחשבות וברצונות הרסניים...

תנסי לטשטש את זה ממך ולהעסיק את עצמך במחשבות חיוביות יותר, רצונות, שאיפות ונקודות אור קטנות שלך מול עצמך !

אני פה אם בא לך לדבר
חיבוק לבנתיים

Silence angelic

New member
קשה לטשטש

כשאתה כלכך שקוע בחרא.
סוג של ריכוז עצמי ואנוכיות אולי. אבל קשה לראות מה הולך סביבך כשאתה מתבודד, וכמה קשה לצאת מהבדידות. כמה שרע לך שם, משהו שואב אותך להישאר..משהו מונע ממך לנסות ולראות שיש גם משהו אחרת..

אני גם כאן

בבקשה תמשיכי לכתוב לנו , אני כל כך מבינה את החוסר כח לעשות משהו ...
אבל אולי איזה אמבטיה , סרט , ספר משהו שיכול להרגיע כרגע את הדחף ?
אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת .
את יודעת אני מרגשיה ככה כבר הרבה זמן , ומה שאני משתדלת לעשות בימים האלה , בכל רגע שאני חייבת להסגר במיטה
וגם בגלל שקשה לי להרדם ... אני מכריחה את עצמי לעשות משהו , לצאת , לשמוע שיר מסויים , כדי לנסות להפחית את המעגל הזה .
אני יודעת שזה קשה ושאין כוח לכלום ואין טעם לכלום , אבל לפעמים זה מקל .
אני רוצה לשלוח לך כרגע חיבוק גדול גדול
ומחכה שתעדכני לשלומך .
מקוה שהשבוע הזה יעבור יותר קל ונושם

Silence angelic

New member
.

כשיש לי את הדחף לחתוך אני בדרך כלל נכנסת למקלחת ושם זה קורה. לכן אני לא בטוחה שזה הפיתרון הכי טוב..
יש עכשיו סרטי בטלויזיה שאולי אתחיל לראות. אבל המחשבות לא פוסקות. ואני חושבת ללכת למכולת ולקנות מלא אוכל ואין לי כוח לזה.
אין לי כוח למחשבות, אין לי כוח לעצמי.

תודה שאתן כאן.

אוקי אז ממש לא מקלחת ...

סרט נשמע לי טוב ...
בהייה במסך . ואולי לאכול משהו יכול להקל קצת .
אני כאן ...
חיבוק

יקרה

מה שלומך ? איך עבר הלילה ?
שתדעי שאת במחשבותיי .
חיבוק
מקווה שיותר טוב

כמעט יום אחרי...

אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר.

בשרשור הקודם שלך, סיפרת לי בתגובה להודעה שכתבתי לך, שאת בטיפול. התרגשתי לשמוע את זה, ותהיתי איך זה שעד היום לא שמעתי על זה שאת מטופלת. גם ההודעה הזו גורמת לי לתהות על מקומו של הטיפול בהתמודדות שלך. את כותבת שאנחנו היחידות שמכירות אותך- ומה קורה שם? זה לא מקום לדבר בו על כל הדברים האלו?

למעלה