טריגר

מייפלס

New member
טריגר

אני שונאת את עצמי .
אני רוצה שיקרה לי משהו ואני אמות .

levshavur

New member
מייפלס

שלום לך
תראי מה כתבתי לחלומות של אחרים... גם לי יש לפעמים מחשבות כאלה אבל אני מתמודדת איתן בכל הכלים הנפשיים שיש לי ואם ממש רע אני פונה אל מדריכה בהוסטל... אני יודעת לזהות את המצבים האלה ולהלחם איתם

לבשה

מייפלס

New member
כן , יודעים פה וזה לא ממש מזיז להם .

אמרתי שאני לא רוצה לבשל לשלושים איש ולנקות לשלושים איש .
אז מה איכפת להם ?

אני משתגעת פה .
אני רוצה לבכות וכרגע הבכי כלוא .

אמרת למה

את לא רוצה לנקות ולבשל? שקשה לך? אמרת להם את מה שכתבת פה או שזה יצא לך בדרכים מובנות פחות (למשל, "אני לא רוצה לבשל לשלושים איש")?

אני מבינה

אותך ואותם. רק עדיין לא ברור לי: אמרת למישהו במפורש שאת שונאת את עצמך ומקווה למות?

מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום.

ימים כאלו קורים, תקופות כאלו קורות. יש לך הרבה מאוד דברים לכאוב עליהם, וטוב שיש לך מקום לעשות את זה בו.

מאחלת לך שבת רגועה של מנוחה.

מייפלס

New member
שבת נעימה ורגועה גם לך !

אני חושבת שאשתגע פה בסופ"ש .
ואבכה המון .

חושבים שאני בוכה בגלל בעלי וזה לא ממש נכון .
אני רוצה לצאת מכאן .

בעלי עושה סידורים לדירת עמידר
..... הוא אמר לי שזה ייקח שנה (
) . אני לא מרגישה שיכולה להחזיק כאן שנה !

עדי

אני בספק אם יש מקום שיהיה לך בו יותר טוב עכשיו.
אני לא מכירה את ההוסטל שלך ולא יודעת עליו כלום, אבל מכירה קצת אותך ויודעת משהו על השנים האחרונות שעברת. אני זוכרת את הדברים הקשים שעברת, וכמה לא טוב היה לך בכל מקום שהיית בו.
אז גם עכשיו יש עליות וירידות, אבל בסה"כ רוב הזמן שומעים ממך דברים טובים על מה שאת עוברת, ובסה"כ זה מקום בטוח יותר ממה שהיה שם בעבר. ובטח שזה מקום טוב יחסית לחלופות האחרות.

מקווה שבקרוב יעבור לך התחשות הרעות ותמצאי את נקודות האור...

מייפלס

New member
את צודקת

לא מרביצים לי כאן , לא מעליבים אותי ( אבל כן מעירים הערות לא לעיניין שפוגעות בי וזה בא מהמדריכות דווקא ... ) , אני לא משוטטת ברחוב בתקווה למצוא מקום לישון בו ...
אז אני מניחה שאני די ברת מזל .

ועדיין אני שונאת את המקום הזה ואני לא היחידה .

למעלה