=/טריגר

Hilla1987

New member
=/טריגר

כבר שבוע כמעט ולא היו לי התקפי זלילה וכבר חשבתי שיותר טוב וגם הרגיש יותר טוב
אבל אולי בעצם לא? וניסיתי בכל כוחי לא להיות לבד כדי לא להשאיר לעצמי מקום ולהיות עם המשפחה עם בעלי עם חברים והנה רגע אחד קטן והכל רק חיכה להתפרץ וזה התפוצץ.
הרי זה היה ברור כשמש שהם יחזרו אני לא יודעת בכלל מה לעשות. איך להתמודד עם עצמי.
הוא לא מבין אותי חושב שאני יכולה להתגבר על זה לבד עם דיאטנית של קופת חולים.
אני מרגישה שזה כמו תירוץ טוב לאכול. אני לא מבינה את זה בכלל אני לא מבינה את עצמי
בא לי להיעלם.

levshavur

New member
ילהילה

שלום לך
אני חושבת שאם הצלחת להיות כמעט שבוע בלי התקפי זלילה זה לא מובן מאיליו!!! לגבי הבעל שלך אם הוא מתעקש שתלכי לדיאטנית
של קופת חולים את יכולה ללכת אליה ולהסביר שיש לך ה"א ואוליי היא תפנה אותך למישהי שכן עוסקת בנושא. יכול להיות שאם הבעל שלך יראה את זה כתוב הוא יבין יותר..עוד אפשרות:ישנה ספרייה רפואית שנקראת דעת (שנמצאת ביד שרה בירושלים) ותבקשי מאמרים על ה"א שיש לך הם ישלחו לך את המאמרים בחינם הבייתה הטלפון שלהם 026444500 ואז תתני לבעלך לקרוא אוליי הוא יבין יותר טוב. (דרך אגב אני התנדבתי שם לחיפושים ברפואה משלימה או בתזונה ואוליי עוד אחזור להתנדב שם שוב) מה דעתך?
לבשה.

Hilla1987

New member
היי לבשה!

תודה לך, הדיאטניות של קופת החולים שלנו זוועתיות ברמה לא אמיתית. אני אנסה לדבר איתם היום ואבקש את המאמרים
המון המון המון תודה!!!

הילה.

הילה

אם את מבינה שאת צריכה עזרה חיצונית, ורוצה את העזרה הזו-
מה מונע ממך להשיג אותה?
[אני שואלת ברצינות, לא בציניות. מקווה שהטון עובר כמו שהתכוונתי.]

Hilla1987

New member
היי,

אני בתהליך... השבוע יש לי פגישת אבחון עם פסיכאטר שיעריך את מצבי. לצערי אין ברשותי היכולת לגשת לטיפול פרטי אז פניתי למכון אגם בת"א בבקשה לטפל בי וזה פרוצדורה ובינתיים קשה לי להתמודד

אוי,

זאת בעיה מוכרת ואין לי פתרון לה, רק הרבה הזדהות והשתתפות - כי עד שקמים לבקש עזרה, ותוך כדי שמתמודדים עם כל כך הרבה, למי יש כח להתעסק עם ביורוקרטיה... אבל את מתמודדת עם זה באומץ, התקשרת לקבוע פגישה אחרי שלא חזרו אלייך (תכף נגמר השבוע. היא כבר היתה?), את מכירה בחשיבות של הטיפול ומוכנה להצטמצם בשביל שיהיה לך איך לשלם עליו. הזמן שבו מחכים לטיפול ידוע כקשה מאוד. תנסי להזכיר לך את זה ולשמור עלייך במיוחד בתקופה הזאת, תבקשי עזרה כשאת לא יכולה או רוצה לבד. ותכתבי פה מה שלומך, אם תרצי? איך מתקדם ואיך את מרגישה בימים האלה? יש לך פה מקום ואני (ובטוחה שגם אחרים, אבל מדברת רק בשמי) קוראת אותך ומקשיבה לך.

נשמע ממש טוב.

ההמתנה היא תקופה קשה מאוד, אבל מכון אגם הוא מקום טוב שיודע לעזור למי שרוצה עזרה.
יש לך כבר צפי לתאריך תחילת טיפול?

למעלה