טריגר

טריגר

נכנסתי פה לקישור שמישהי שמה אני לא זוכרת מי.. (זה היה היום נראלי) של תמונות של בנות שנאנסו וכאלה, ובנים גם.. מחזיקים בשלט שכתוב בו מה האנס אמר להן. אז דפדפתי קצת מתוך עצב וזעזוע וכאלה.. ואז נתקעתי על איזה משהו שמישהו שלא העלתה תמונה רשמה.. והיא רשמה שהיא לא זוכרת שקרה לה משהו אבל יש לה כל מיני תגובות לכל מיני מצבים עם גברים, והיא בתולה.. והיא ממש לא זוכרת שום דבר אבל היא כאילו מרגישה שקרה משהו.. ואז הכותבת היצורה כתבה לה שהיא מכירה הרבה מקרים כמו שלה, שאנשים לא זוכרים.. אבל שהגוף זוכר ואין מצב שהוא מגיב בצורה שלילית להתנסויות שלא התנסה בהם בעבר בצורה שלילית. למה היא כותבת לה את השטויות האלה איך היא כל כך בטוחה בעצמה?? איך אפשר להגיד דבר כזה בביטחון כזה כשכל השיט הפסיכולוגי זה בכלל לא אמפירי ואין לזה הוכחות מדעיות?? (אני לא זוכרת כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

........

אני רוצה שהקליפה הזו שעוטפת את המוח שלי תתבקע כבר!!!!!! אני מתחרפנת!! בשביל מה בכלל התחלתי לאכול את הסרטים המפגרים האלה.. ממש משעמם לי.. להכניס לעצמי שטויות כאלה על דברים שלא קרו...... חחחחח ממש.... בנות שנאנסו מנסות לחיות עם זה ואני מנסה להאמין שנאנסתי. (מזל שאנשים מהחיים האמיתיים שלי לא מכירים אותי באמת.. דפוקה ורעה. רעה.)

טריגר

ולמרות שלא קרה כלום.. בגיל 8 כבר הייתי מדמיינת כמעט בכל לילה איך אונס אותי אדם ללא פנים.. ונהניתי מזה בגיל 12 כתבתי סיפור אירוטי.. מפורט לפרטי פרטים.. בגוף ראשון.. על אונס אימא שלי מצאה את המחברת וקראה אותה, ושאלה אותי: "איפה ראית את זה??" אמרתי לה את האמת, שלא ראיתי, שהמצאתי.. והיום אני בת 24 ועדיין בתולה מי יכול לתת לי את התשובה למה?

ולמה טריגר

עד גיל יחסית מבוגר, בשביל מחשבה אינפנטילית שכזו (בערך עד גיל 18..) הייתי בטוחה, ב-ט-ו-ח-ה, שכל גבר שמדבר איתי, בין אם זה מורה בביה"ס או נהג אוטובוס, מוכר בחנות או סתם אדם ברחוב.. לא משנה אם הם נשואים עם ילדים או מבוגרים נורא.. או בגילי.. הם כולם רוצים דבר אחד לגעת בי. (ואני צריכה להתרחק לפני שזה יקרה) וגם היום, כשאני כבר י-ו-ד-ע-ת שזה לא ככה כל גבר שאני רק ח-ו-ש-ד-ת שאולי אולי.. רוצה להתחיל איתי אני משחקת את המשחק.. ונחמדה.. ומוחמאת לרגע מזה שיש מי שרוצה אותי.. ותוך כמה רגעים בורחת כי בסופו של דבר זה יוביל לזה.. הוא ירצה לגעת בי ואז.. מה אני אעשה?

ואחרי שכתבתי את כל זה אני חושבת

שבאמת באמת משעמם לי.. ולמה במקום להתעסק בשטויות אני לא לומדת למבחן. די כבר עם זה.

ילדונת~

New member
אני הולכת לשאול שאלה באמת קשה טריגר

מאיפה הביטחון הזה שאת בתולה? זה שאת לא זוכרת לא אומר שלא קרה.... (בכל פעם שאני מתחילה להכנס לקרה לא קרה ,קרה לא קרה ,קרה?! אני מזכירה לעצמי שכשהייתי אמורה להיות בתולה. לא הייתי...)

ילדונת~

New member
חשבתי לרגע איך לענות על זה

מבלי להיכנס לפרטים אישיים מידיי.. אז לא היה שם דימום של בתולין, של פעם ראשונה... זה בסדר אני מפצה מאז בדימום בכל פעם שאני שוכבת עם מישהו... :) (סליחה על הציניות)

skiper63

New member
...

(יש לי מה להגיב, אבל אני לא יכולה כאן. אשתדל מחר במסר, אם זה בסדר. בינתיים, לא רציתי להתעלם...)

קולדון

New member
ט

גם אני ראיתי את הקישור הזה.. (אבל הוא לא הופיע כאן, אלא בפייסבוק) עצוב לאללה. בכל מקרה, אני לא חושבת שאפשר להגיד כזה דבר בביטחון מוחלט למישהי. ואני יכולה להגיד לך אישית- שאצלי מהרגע הראשון מגע פיזי נהיה משהו ממש גרוע, עד כדי כך שתמיד בחורים היו שואלים אותי אם אנסו אותי או משהו. (אח"כ כבר היו לי ניסיונות טראומטיים, אבל כמו שכתבתי- הגעתי עם זה מראש, מעצמי) וגם.... גם לי היו דמיונות כאלו על אנשים שאונסים אותי מגיל ממש צעיר, וכאלו יותר תמימים בגיל עוד יותר צעיר (סביבות 6) שלא אונסים אותי כי לא ידעתי בכלל מה זה אומר, אבל כן עושים לי דברים ללא הסכמתי. וגם אני הרבה פעמים תוהה אם קרה לי משהו בעבר שאני לא זוכרת. ודיברתי על זה עם המטפלת שלי והיא אמרה שזה לא מחייב טראומה נשכחת. כן- זה יכול להיות, אבל זה לא מחייב. ולגביי היא אמרה שכל החיים שלי היו לא מוגנים ופרוצים, ובשילוב עם העובדה שאני מאוד רגישה, ופגיעה, זה הוביל אותי לא לשים לב למקומות שאני יכולה להפגע מהם, וזה הוביל אותי לא להגן על עצמי, או יותר נכון- זה שלא בדיוק הגנו עלי כשהייתי צריכה את זה, הוביל אותי להרגיש מאוד טבעי במקומות לא מוגנים ולא טבעיים. אני רק כותבת לך את זה- כדי שתדעי שלדעתי זה לא מחייב ואל תכנסי לסרט ללא הצורך. מה שכן- יש לי חברה שלא הייתה בטוחה אם היא נאנסה או לא, והלכה לעשות בדיקת בתולין. שוב- זה גם לא נותן לך תשובה במאה אחוז, כי גם אם היא לצורך העיניין נאנסה זה לא מבטיח קריעה של בתולין, וגם הקרום הזה יכול להקרע גם בדרכים אחרות (נניח נפילה או מכה או עוד דרכים) אז אני אפילו לא בטוחה אם שווה לך ללכת לבדוק את זה, אבל שתדעי שזו אופציה קיימת. ועוד דוגמא- אני מכירה משהי שיש לה זכרונות קשים מאוד מאח שלה, וסוג של בלאק גמור בזיכרון לגבי תקופת גיל מסויימת. היא חושבת שהיא נפגעה מינית בתקופה הזו ושלכן היא מדחיקה אותה. את גם יכולה לבדוק עם עצמך אם יש לך כזה בלאק גדול מתקופה מסויימת, זה היה מגביר אצלי את החשד..

חורה

New member
אונס או לא אונס

למה אנחנו רוצות להאמין שאנסו אותנו? גם אני לפעמים חושבת שעדיף לי לדעת שכל מה שקרה לי זה כי אנסו אותי, הכריחו אותי. כי לאונס יש כל מיני קווים אדומים. יש מקרים שברור שזה אונס והקורבן בהחלט קורבן ויש מקרים כמו שלי שאפשר להגיד שזה שילוב של טיפשות שלי וחזיריות שלו. אני חושבת שאני צריכה לדעת שעברתי אונס כי אז יש סיבה ממשית לכל התסביכים שאני עוברת עם המחלה והדיכאון והכדורים והאשפוזים. הרבה יותר קל לרחם על מישהו כשיש סיבה מוחשית לסבל שלו. למה היא לא אוכלת? כי התעללו בה מגיל קטן למה היא רוצה למות? כי השפילו אותה בפומבי אצלי זה לא ברור לי למה באמת רע לי לא יודעת איך זה אצלך, אולי זה גם כמוני?

מאפרת אהובה.

יש הודעות כאלו שאין לי מילים להגיב אליהן, כי הן כל כך מכאיבות, או כל כך מורכבות, שבמילים כתובות, בלי הבעות פנים ובלי נימת קול- ממש קשה להעביר בחזרה את מה שהן עשו לך. זו הודעה כזו, ואני בלי מילים. רק חושבת שאת חייבת לעצמך טיפול ארוך ואינטנסיבי, טיפול שבו תוכלי לגעת בסוגיה המשמעותית, הרצינית והמשנה חיים שאת כותבת עליה. כדי שתוכלי למצוא את התשובות שנכונות לך ושנכון לך לחיות איתן. אוהבת.

למעלה