אני חייבת לציין...
(וסליחה על הציניות, אם זה מה שמשתמע מדברי), שמכל מה שכתבת פה גודל ישבנך הוא הדבר האחרון שמעורר דאגה. ובדומה למה ששאלה פה "אלומת אור" מישהי אחרת בהודעה אחרת (שאלה חשובה, שבעיני זכאית לפוסט נפרד...) - ואם באמת גדל לך התחת - אז מה??? במה חטאת? האם זה אומר שמגיע לך עונש? שאלו החיים שמגיעים לך? מה המשמעות של זה בחיים שלך? ולמה זה תופס משמעות כ"כ עצומה, עד כדי אומללות ומצוקה כ"כ גדולות? האם זה באמת, אבל באמת, שווה את סיכון בריאותך הנפשית והפיזית? ושלא תביני לא נכון, אני לא באה ממקום שיפוטי בכלל, שכן גם אני אי שם בתחתית השאול של הפרעת אכילה מסריחה, שלפרקים משתלטת לי על החיים, לרבות מצב רוחי, ומחריבה לי ימים שלמים. זה באמת שווה את זה??????????? שאר הדברים ב"רשימת המכולת" שכתבת מבהילים ומעידים על אורח חיים מסוכן ואומלל ביותר. אני מקווה מאד שאת מקבלת עזרה ואם לא - שאת פונה כבר מחר ומקבלת אותה. אנשים, נשים וגברים, רבים מקיימים מלאים עם ישבנים בגדלים שונים. גודל הישבן שלך אינו מעיד על עומק אישיותך, רוחב לבך ומגוון כשרונותייך. תחשבי על זה... ואגב, גודל הישבן פה הוא רק תירוץ לדברים אחרים... את יודעת את זה, נכון?!