טריגר כנראה.

• פותח הנושא hory0
  • פורסם בתאריך

hory0

New member
טריגר כנראה.

היד שלי חבושה. מתחת לתחבושת יש תפרים.
הלב שלי מרוסק.
המח שלי רק ממשיך לעורר ולהלהיט בי את הרצון לגמור הכל עכשיו.
אני צריכה לרצוח את עצמי.
אני צריכה למות.
אני רוצה לחתוך ולהיתפר.לחתוך ולהיתפר.לחתוך ולהיתפר.
אני רוצה למות.

יצאתי מהדיאטנית. היא לא חושבת שאני צריכה למות.
כל טריגר קטן שולח אותי לשם.
חושבת אם הסכין בתיק.אם אוכל באוטובוס לחתוך מבלי שמישהו יראה.
עולה לאוטובוס. הוא עמוס. מדי.

אני צריכה למות.
זה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו.
אני חייבת למות.

skiper63

New member
מה שאת צריכה

זה להיות בטיפול אפקטיבי מספיק עבורך, וכרגע עם כל הצער, לא נראה לי שמה שיש לך עוזר.
אני יודעת שאת נגד אשפוז. אני יודעת שזה לא מה שאת רוצה.
ושלא תביני לא נכון, זה לא שאני בנאדם שבעד אשפוזים לא משנה מה.
אבל במקרה שלך זה נראה לי הכרחי.

אני לא רואה איך את יכולה לקום ובאמת להתחיל לטפל בעצמך כשכל ההתמודדות היום יומית עם החיים דורשת כל כך הרבה כוחות...
כשהביעה באוטובוס הופכת להיות הזדמנות (או נסיון להזדמנות) לפגוע בעצמך.
לרצות כל כך למות כל הזמן זה מעייף ומתיש ושוחק ולוקח עוד יותר את הרצון לחיות, כי הרי מה הטעם?
ולכן אני חושבת שאת צריכה להיות בסביבה שתשמור עלייך כל הזמן, כדי שתוכלי להתמקד בלראות איך מקלים על הג

skiper63

New member
(נשלח מוקדם מדי)

בשורה האחרונה -
כדי שתוכלי לראות איך מקלים על הכאב שלך.

hory0

New member
יקרה

תודה על התגובה..על כל מילה.. האכפתיות שלך יקרה לי.

יש לי הרבה להגיב ואין בי כוחות.תסלחי לי.

אבל את צודקת ככ..זה מתיש נורא.
ואני מחוקה.

חיבוק.

טריגר

את לא רוצה למות. אילו רצית למות, הפנטזיה שלך לא הייתה לחתוך ולהיתפר, אלא לחתוך. בשביל מה להיתפר אם ממילא נמות? את רוצה לזעוק שכואב לך. את רוצה שיראו. את רוצה שיטפלו. את רוצה להוציא את הכאב שבנפש באמצעות כאב שבגוף. אבל את לא רוצה למות. את רוצה להפסיק לסבול וחושבת שכשמתים מפסיקים לסבול. אולי יש עוד דרכים להפסיק לסבול כשאנחנו עדיין בחיים? דרכים בריאות יותר?

היה לי סיוט לפני כמה לילות. חלמתי עלייך משהו רע. אימא שלי, עליה השלום, נהגה לומר שכשחולמים משהו רע, ההיפוך שלו יתגשם. אני באמת מקווה שזה מה שיהיה אצלך.

hory0

New member
את ככ מבינה אותי

ותודה על התקווה הקטנה.
ועל זה שהגבת..זה יקר לי.

חיבוק.

(מצטערת שלא מסוגלת יותר)

אני אוהבת אותך ומתפללת למענך

בפעם הבאה שתופיעי לי בחלום, אני מקווה שתספרי לי רק דברים טובים, ואז הם יישארו טובים ולא יתהפכו (הם מתהפכים רק כשהם רעים!).
הלוואי שתפסיקי לסבול כל כך, אבל בלי לשלם מחיר כל כך כבד.
ורואים. אנחנו רואים. ויש עוד שרואים. ומכיוון שרואים אותך, הרי את ראויה. ראויה לטוב. לחיבוק. להכלה. לחיים טובים. וזה אפשרי, אני מאמינה בזה, ובך.

someone343

New member

תדעי שאני תמיד כאן..
ואני רואה ושומעת כמה כואב לך...

הלוואי ויכולת לשמור על עצמך קצת, אפילו בשבילי
את יקרה, ואני מחבקת אותך חזק חזק
כאן

hory0

New member
יקרה שלי

תודה שהגבת..על כל מילה ומילה.

תודה שאת רואה. ושומעת. תודה שאת כאן.תמיד.

חיבוק.

lital172

New member

אני גם חושבת שהמצב מחמיר מרגע לרגע ואת כבר לא יכולה לעצור את הכאב. נסי לחשוב על אישפוז... כרגע את צריכה השגחה צמודה שתעזור לך לא לפצוע את עצמך. שתהיי במקום של הגנה תוכלי להתחיל תהליך ולהוציא את כל מה שבוער לך בפנים. תהיי חכמה ותעשי זאת לפני שהתמוטטות תהיה קשה מדי.

hory0

New member
אהמ..

אני מעריכה את זה שאכפת לך ממני. ושהגבת לי. לפעמים זה ככ המון.

(קשה לי להתייחס לתוכן..אני משתדלת לתת להם לקבל החלטות בשבילי. *לא אשפוז*)

אשפוז זה באמת חרא

אבל לפעמים אין ברירה, ונראה שלא השארת לעצמך כזאת. אני תוהה מה את מאחלת לעצמך, מה היית רוצה שיקרה. איך את רואה את העתיד שלך, כשאת מרימה רגע את הראש מסחרור הפגיעה העצמית והאובדנות?

hory0

New member
אני רוצה (ט?)

כרגע שהכל ייגמר. את יודעת מה נניח שלא החיים, אני יהיה מוכנה לוותר על זה אם כל הגיהנום האינסופי שאני בו יפסק. אם אוכל לנשום. אם אוכל לקום בלי לרצות למות.
זה באמת מה שאני רוצה. שיהיה סוף לסבל ולכאב.
אבל זה לא קורה.
פשוט לא קורה.

(אז אני רוצה למות)

השאלה אם את מוכנה לנסות גם להיות בחיים

ולהרגיש אחרת.

אני חושבת שצודקת מי שכותבת לך כאן שאת צריכה לפתוח את הראש לאפשרויות טיפול אחרות. אינטנסיביות יותר, שומרות יותר.
מה שיש כרגע לא מקדם אותך מספיק,
ואת נמצאת כל הזמן על סף התהום.

צר לי שזה נשמע לא רגיש, אבל זו לא חכמה לבחור במוות כדרך יציאה מהסבל כשאת לא מוכנה לנסות להשאר בחיים ולצאת מהסבל.
אני יודעת שאת מתאמצת מאוד בטיפול שלך. באמת יודעת. אני יודעת שזה לא פשוט לך ואת עושה מה שמבקשים ונותנת אמון ומשתפת ומתמסרת אליהם. אבל אולי צריך עכשיו יותר מזה, ולא רק אצלם.
מה הם אומרים?

זה לא טריגר כנראה,

זה טריגר. אני חושבת שאת יודעת את זה. אני גם חושבת שכל המילים היפות שאני יכולה לכתוב לך לא יעזרו כרגע. מה שיעזור הוא אשפוז. מי שנזרק כל כך הרבה פעמים ביום לזה שהוא צריך למות, מי שכל מה שהוא יכול לחשוב עליו הוא זה - צריך להתאשפז. הלוואי שתבחרי את הבחירה הנכונה.

למעלה