טריגר. טריגר, קשה.

כמהאפשר

New member
טריגר. טריגר, קשה.

הוא חשב שהיא שכחה.
ואולי גם היא, רצתה להשלות את עצמה לחשוב.

הוא מזמן עבר הלאה,
טיאטא אותה כמו שמנקה רחובות מטאטא לכלוך אל שולי מדרכה

אבל כנראה שלא כולם יכולים פשוט להתנער ולקום סתם ככה.
כנראה לא כולם יכולים לשכוח, לעבור הלאה, לשים פס, למחוק.

והשבוע.. השבוע אצל הירקן השכונתי.. מישהו העיר לה כמה יפה היא נראית.
ושאל למה היא מאופרת פתאום, למה לבושה ככה יפה.
(והיא- היא סתם שמחה שפתאום היא נכנסת לג'ינס הזה, ולא קר לה פתאום.. והיא יצאה ככה בלי שהייתה לה סיבה או פגישה- פשוט יצאה לסיבוב בשכונה, פשוט קפצה לקניון..)
אז היא התפלאה ושאלה- מה רע? עדיף דכאון? הוא שאל ממה היא מתקיימת, כי רואים אותה כאן קונה אוכל בכל יום(אאוץ')- והוא לא מכיר. שאר המוכרים מכירים, יודעים על הקצבה, על הסיבות. פחות או יותר.
ואז אמר- אנשים חושבים בחורה שקונה ככה בכל יום וגרה לבד- חושבים שהיא "מארחת". ועד שהיא הבינה. עד שירד לה האסימון.. אמר לה- אוכל- כמו שהוא נכנס- ככה הוא יוצא. תמצאי גבר.. הוא לפחות נכנס ויוצא כמה פעמים.. מרוב מבוכה, לא ידעה איפה לשים את עצמה. ברחה משם..

מישהי אמרה לי שאני יכולה להאשים את כולם- אבל אני זאת שלא משנה את החיים שלי.
אני זאת שחיה אותם. בידיים שלי הכוח.
זה נכון. נכון ולא נכון.
כי אין לי כוח. אין לי את הכוח.
ולא מקבלים אותי בשום מקום כרגע.
וההורים שלי הם האנשים היחידים שיש לי- וגם אותם אין לי.
ואין לי אף אחד ולא מקבלים אותי גם במסגרת הכי ציבורית שהיא בית חולים, הכי פשוט. שהוא מיון.

ואני לא יודעת מה לעשות.

והאסימון המחורבן הזה.. שנפל לי בחנות ההיא..
אתה לא זוכר אותי אולי.
ונוח לך שנעלמתי ככה.
נוח לך שאני מתה, אם הייתי מתה. אבל הלוואי שאני אחיה. הלוואי ואני אחיה רק כדי לספר.
הלוואי ואני אחיה כדי לספר עליך על מטפלים כמוך- שלא אמורים לטפל.
שלא אמורים להתקרב לטיפול בכלל.
שלא צריכים להתקרב לנשים, לאנשים, לבני אדם.
שלא צריכים להיות הורים, שלא צריכים להיות עם אנשים- שצריכים לעבור סדנאות אנושיות לפני שהם מתקרבים לבני המין האנושי והנושם כלשהו.

הערצתי אותך, פאקינג הערצתי אותך יא חתיכת חרא! חתכית מנוול, חתיכת מניאק, חתיכת בן אלף, חתיכת סוטה, חתיכת..
פאקינג הערצתי אותך!!.

ואתה עדיין עובד.
ובכל לילה, בכל פעם אני נכנסת לאתר הזה המפורסם שלכם וחושבת לשלוח לשותף שלך הודעה על מי זה השותף שלו או לא. ותוהה האם הוא יודע?
וחושבת כמה פתטי זה.
וחושבת כמה מהר, כמה בין רגע אפשרי לאתר כתובת IP. כתובת מגורים.. כמה התהללת בפניי מי אתה. ומה אתה. וכמה אתה. ו"כמה גדול יש לך" תרתי ולא תרתי..
יופי. אז יש לך גדול. ואני לא יכולה שלא לתהות- באמת הייתי היחידה? זה באמת "אף פעם לא קרה לך עם אף מטופלת"?
ובאמת אני הייתי "חברה מיוחדת" ואלה היו "יחסים מיוחדים"? כי הייתי כל כך פתטית וכל כך התחננתי לזה, או מה? הייתי כל כך זונה? כל כך רציתי את זה? כל כך רית להפטר ממני? או ריחמת עליי כל כך? או שהיית כל כך חרמן? או פשוט רצית להדחף לכל חור- גם אם הוא מת לך מול העיניים ונגמר לך מול העיניים- ומולך צונח ומצניח מעצמו ומשיל ק"ג? ויורד למשקלים הזויים לחלוטין ממראה אנושי ולשלד מהלך?
ועכשיו, עכשיו מה? אתה מרגיש טוב עם עצמך?

כמהאפשר

New member
ט'

אני פשוט לא מבינה את זה, אבי(אבי, אבי, אבי- קוראים לך אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוסאומו- אבי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) כ"כ נמאס לי לסגור את זה ולשתוק ולהבליג ולהשתיק ולהתבייש-
למה אני צריכה להתבייש?!
הא?!
למה?! למה אני? למה אני, אני זאת שצריכה לפחד ולשתוק ולהוריד מבט ולפחד לספר לאנשים כאילו זה איזה סוד אפל וכתם מלוכלך?! הא?!
אתה החרא, אתה זה רמתם לתוכי, אתה זה שפלטת את הזבל שלך עליי, אליי- ואני זו שמרגישה מזובלת!!
למה?!
למה?!!?!?!?!?!?!
אה?

אתה מוכן להסביר לי?!
יכול לענות לי על זה?!
חתיכת זבל!!

כמהאפשר

New member
ט'.

*שגמרת.

ומה שהכי מצחיק, מה שבאמת משעשע הוא שהגעתי אליך כדי שתטפל בי.
הגעתי אליך בנקודה שהאמנתי רק בך.

ידעת הכ.
על כל מי שאי פעם פגע, נגע, התעלל.
כל מי שרמס ודרס והנמשיך והשפיל ולכלך וניצל. וכל מי שלא רק איפשרתי ונתתי לו- אלא באמת עודדתי את זה.
כי לא ידעתי אחרת.

והבטת עליי ושכנעת אותי שמגיע לי אחרת. שאני יכולה אחרת.
שמגיע לי הכל. שאני יכולה הכל.
ש"יעמדו אצלי בתור" ברגע שאני אהיה בריאה. ברגע שאני ארגיש אחרת עם עצמי, ברגע שאני ארגיש טוב יותר עם עצמי.
שאני אקבל יחס אחר..
ופתאום זה התערבב בכל הדבר הזה איתך.
ואיך לא עצרת את זה?
ואיך האשמת אותי בזה?
בצעקות, בקללות, בשעות של שעות של צעקות? שדאגת לחייב אותי עליהן? וכסף שעוד נשאר אצלך מראש על פגישות שלא התקיימו.
והכי כואבים לי הדברים שקניתי לך מהלב, כל כך מהלב.. שעדיין אצלך.

איך יכלת מאדם כ"כ אמיתי, כ"כ מאמין בי- להפוך לכזו מפלצת? לכל כך לא אנושי? ביחס, בהתייחסות?
לכל כך לא מטפל?
מצאתי בן אדם במטפל- ובסוף היית לא בן אדם ולא מטפל, כאשר היית צריך להיות פשוט מטפל.. פשוט מקצועי, פשוט הומני. ונתת פריקה לכל העצבים וכל הצדים העצבניים, האלימים, המפוחדים והכועסים שבך..

ואני עדיין לא מבינה איך..
ואני עדיין שואלת את עצמי איך באמת היו עוד. כי אם הייתי רק אני אז אני הזונה.
אז אני המתחננת לזה.
אז אני הדפוקה.
אני הדפקט.
אני כל מה שאמרת.
אני זאת ש.. הכל.

"אין לך גבולות. את חוצה את כל הקווים. את לא יודעת גבול. את לא מבינה מה אומרים לך. לא כיף איתך. לא התחתנתי איתך. לא הבטחתי לך כלום.
טיפול זה לא לכל החיים.
אני לא בעלך.
אין לי את כל הזמן בשבילך. את מנדנדת.
את מעצבנת אותי.
לא נתתי לך מספיק?
אני רוצה לשמוע אותך אומרת את זה, תגידי את זה או שאני מנתק. אני לא שומע את זה. תגידי את זה עכשיו.
את לא מעריכה כלום.
אז אין לי בכלל מה לעשות איתך, אם ככה את מבינה את זה אם ככה את מעריכה את זה/אותי אין לי בכלל מה לעשות איתך.."

כמהאפשר

New member
אני לא יודעת.

אני לא יודעת איך להתחיל לגעת בכל התסבוכת הזו.
איך להתחיל לגעת בסבך הזה.
ובשביל כל מקום אני מורכבת מדיי..
ואני רק רוצה שמישהו יהיה מוכן לעזור לי. ולסמוך על מישהו. ולסמוך. מישהו בטוח. שאוכל לבטוח בו.
וכן- אני לא בוטחת בקלות.

מישהו פעם אמר לי שאני מתקשרת במין. אני לא יודעת. אני לא חושבת. בהתחשב בעודה שזה הדבר שאני הכי הודפת והכי חרדה ממנו..
אבל אולי כן- אולי בגלל שאני הודפת, זה קצת כמו החברה החרדית. כאשר הודפים את זה, עדיין מתקבעים שם.
דווקא כי אני חרדה שלשם זה ילך, שיתחילו איתי, שיקחו את הדברים לשם. דווקא בגלל שאני מראש מתגוננת, בגלל שזה מראש סוגר ונועל אותי, אולי אפילו דוחה ומגעיל אותי. ורק אם אני יודעת שזה אישיו שיורד מהפרק(בראש שלי, לפחות- נניח אדם שלא מעונין או בחור חייל-מהותית צעיר ממני) אני משוחררת הרבה יותר.

עצוב. נעצבתי מאוד.

יש לך אפשרות לתבוע אותו? את מעוניינת בזה בכלל? אולי במרכז הסיוע יוכלו לעזור לך? חיבוק, אוף.

עצוב וקשה

היה לי קשה מאד לקרוא הכל, ומעריכה אותך פי כמה על כל הכוחות שאת מגלה כאן.

hory0

New member

(קשה כל כך..לא מוצאת בי מילים..אבל שולחת חיבוק חזק, חזק בכל כוחותיי!!)

someone343

New member
כמה אפשר

כמה כאב זועק מהמילים שלך

הלוואי והייתי יכולה להיות ברגע הסערה הזה, לחבק ולנחם..
כמה זכרונות קשים עולים ואת טובעת בתוכם,
הלוואי ויכולתי להושיט לך יד כדי שתוכלי לצוף מעל המים

הוא חתיכת זבל נוראי כמו שכתבת, וקשה להאמין שיש אנשים כאלה, חסרי רגישות.
וחבל שנפלת קורבן, וטוב שאת אחרי.. ואת לא לבד עם השבר הגדול
במעט מאד מילים, שאני מנסה למצוא בכל כוחי לאור כל מה שנכתב,
אני מצליחה להבין את הכאב שלך

אם מותר לשאול, בעקבות ההודעות האחרונות שלך , את מטופלת? נכון להיום? יש איזו תמיכה סביבך?
את חשובה ויקרה

כמהאפשר

New member
(מצטערת שמגיבה רק לך.. לשאלה שבעצם הכי מהותית

כאן..
לאור כל מה שאני כותבת לאחרונה)

האם אני מטופלת?
האם יש סביבי מישהו? תמיכה- או בכלל.
לא. אני לא מטופלת.
כתבת שאני לא לבד- אני כן לבד.
עם זה ובכלל.

לכן כתבתי בפורום וביקשתי- התחנתתי- אם מישהי יכולה להיות חברה שלי. אם מישהי יכולה, בבקשה, להיות פשוט בקשר אנושי, כלשהו איתי.

כי אני לא חושבת שיקים, בכלל, אדם שככה, לבד, כמוני.
שהוא בודד, ברמות כאלו כמוני. מבחינה הכי פיזית, הכי פרקטית.

של בדידות אנושית.
ברמה יומימיות, שעתית, שבועית. של יומיות, של שבתות, של חגים.
של ערבים, של ימים..
של להרים את הטלפון. או לצאת. או לאכול. או כל דבר.

ואין לי כוח. איןלי כוח לכלום יותר.

someone343

New member
אני מבינה

את הרצון הלגיטימי ואולי הבסיסי ביותר שלך, אני לא יודעת לגמרי את הרקע הכולל שלך, ולכן קשה לי להגיב,
לגבי הטיפול, יש איזה מוצא אחרון למצוא? ( זוכרת שכתבת שחיפשת)
ואני מבינה עד כמה את זקוקה לחברה, ואני נעצבת יחד איתך לשמוע להבין,
יש איזו מסגרת שבה את נמצאת ותוכלי למצוא קשרים?
( יש לך רצון בחברה וזה כבר טוב, אצלי קשה למצוא את זה..)
ואני זוכרת, ( אם את זוכרת?) פעם, מזמן, כתבת לי במסר..ואני כאן גם באופן אנונימי ודרך המסך,
ו.. אני יודעת שקשה להתנחם ולהסתפק בתגובות של אנשים במסך, ולכן אשמח לנסות לעזור שוב ולמצוא יחד איתך מקום שתוכלי להרגיש בו פחות לבד.
[ מצטערת אם התגובה שלי מעט מסורבלת ולא מצליחה לעזור.. ]

levshavur

New member
לכמה אפשר

שלום לך
אני קוראת הרבה כעס בהודעה שלך וזה קשה (לי זה קשה כי אבא שלי תמיד קילל ואז יש לי "אלרגיה" לקללות...) מעבר לזה הסוד שליווה אותי כל החיים כבר לא סוד, אני מדברת על זה בהרצאות של פרוייקט דו שיח .הגעתי למסקנה שאני לא צריכה להתבייש זה האבא המגעיל שלי שצריך להתבייש ((בהבדל ממנו שאימא ז"ל לקחה אחריות מהצד שלה והשתנתה ביחס אליי בצורה מדהימה ולכן אני כבר לא כועסת עליה כמו פעם)
לגביי השאלה למה אני? .אני חושבת שרוב השורדות מתמודדות עם השאלה הזאת בשלב כזה או אחר ומוצאות תשובות כל אחת בדרכה היא. אני לדוגמא מרגישה שכל הסבל שנאלצתי לעבור היה כדי לעזור לנשים אחרות....
את לא צריכה להתבייש ובטח לא כאן בפורום...זה הפוגעים שצריכים להתבייש לא אנחנו.
בעבר גם שמרתי כמו סוד גדול היום אני מדברת על זה... בלי לפחד.
(רק שאח שלי סתם לי את הפה במובן שהוא לא רוצה שלעולם לא אספר לאישתו,,הוא מעדיף לטאטא הכל מתחת לשטיח אחרת כבר מיזמן הייתי יוצאת עם הסיפור שלי לתקשורת כדי שנשים לא יפחדו לדבר על זה, ...)
שולחת לך חבוק חם ועוטף
לבשה

0

חורה

New member
איזה חוצפה!

ממש על גבול ההטרדה מה שאמרו לך אם הבנתי נכון
"אנשים חושבים בחורה שקונה ככה בכל יום וגרה לבד- חושבים שהיא "מארחת". ועד שהיא הבינה. עד שירד לה האסימון.. אמר לה- אוכל- כמו שהוא נכנס- ככה הוא יוצא. תמצאי גבר.. הוא לפחות נכנס ויוצא כמה פעמים."

אם זה מה שאמרו לך זו ממש הטרדה מינית!

למעלה