טריאתלון ראשון שלי

טריאתלון ראשון שלי

שלום לכולם וחג שמח !!
בימים אלו אני עובר מריצות ומתאמן לטריאתלון החדש שלי. אני מתאמן לבד ככה שאשמח לעצות מאנשים מנוסים... שתי שאלות ברשותכם: אחת האתר של האיגוד לא ממש ברור לי.. מה הדברים שאני חייב על מנת להירשם לתחרות? הבנתי שחבר איגוד לא חובה נכון?? שאלה שנייה בנוגע ללבוש ברשותכם... אני בריצות מעל 15 קמ סובל כבר משפשפות רציניות.. בריצה פתר לי את הנושא טייץ של נייקי...
מה עושים בטריאתלון? רצים עם מכנס רטוב? יש למשהו המלצות?? תודה רבה מראש!

יאיר1313

New member
ראשית בהצלחה

שנית קח מאמן. לפחות לשנה הראשונה.
שלישית תתחיל במדורג,
ספרינט,
אולימפי,
ורק אחרי זה תחליט הלאה לגבי חצי. (לפי האמירה שאתה כבר מעל 15 ק"מ ריצה אני מסיק שזו המטרה.)
הספרינט למשל נראה "קטן," ולא כך הוא, הוא עובד בדפקים גבוהים, ונותן לך הכרות עם כל מערכת הטריאתלון (למשל הלוגיסטיקה כמו התארגנות בשטח ההחלפה חשובה מאוד.)

אין צורך בחברות בארגון להרשמה היא רק יקרה יותר בכמאה שקלים כתוצאה מקניית ביטוח ליום התחרות, ומחייבת אותך להקדים בהגעה או יום לפני לקיחת התג והשבב או ביום התחרות לשם כך. (לחברי האיגוד תגים קבועים.)

לגבי בגד הריצה - טייץ ריצה גם ללא פד, או חליפת טריאתלון עם פד קטן ואין חשש לרטיבות - רכיבת האופניים כבר "מייבשת" אותו.

ונחזור להתחלה,
בהצלחה
וקח מאמן, אישי או בקבוצה.

לגבי החברות באיגוד

אם אתה מתכנן להתחרות במספר טריאתלונים שמארגן איגוד הטריאתלון השנה, הרי שכדאי לך להירשם לחברות מכיוון שעלות ההרשמה לכל תחרות זולה ב-100 ש"ח לעומת כאלו שאינם חברים. אם זה משהו חד פעמי כדאי קודם להתנסות ולהחליט אם זה מתאים לך לפני שאתה נרשם לחברות.
&nbsp
לגבי הבגד, יאיר צודק

למעלה