טריאתלון נפלא, אבל

start up

New member
טריאתלון נפלא, אבל

ארגון נפלא אנשים מדהימים, אבל… בהמשך לתגובתו של קובי אני רוצה להדגיש גם כן כי הארגון היה מדהים: אירוע ענק, שילוט רב, נקודות חלוקת מים רבות, סלבריטאיים ועוד. כמו כן, אני רוצה להודות לאנשים הנפלאים שעזרו לי ולמתחילים רבים אחרים להשתתף באירוע (גם אם רק לשלשות) – תודה קובי ובני. אבל, אם ברצונכם, איגוד הטריאתלון, לעודד ספורטאים חדשים להשתתף באירועי הטריאתלון, אנא התייחסו בהתאם גם למי שאינו חבר האיגוד או מפורסם כלשהוא. אני לתומי נרשמתי למקצה השלשות האולימפי (בעזרתם האדיבה של קובי ובני שחיברו בין כל חברי השלשה), כיוון שחשבתי כי זהו מקצה לגיטימי (כמפורסם בפליירים). אבל, נוכחתי לדעת כי מקצה זה כנראה הינו רק דרך למתן תרומה לאיגוד ובפרסום סלבריטאיים, ואנחנו, פשוטי העם (שדרך אגב גם התאמצו) לא זכינו לא בגביע ( ונאמר כי בכל קטגוריה יינתנו גביעים אם ישתתפו מעל 3 באותה קטגוריה) ואפילו לא זכינו לקבל תעודה !!!! יתכן ומקצה השלשות הינו רק ´קידום מכירות´ עבורכם, אז אנא פרסמו זאת מראש כדי שנדע להערך בהתאם ( ואם נרצה לתרום מכספנו לאיגוד נעשה זאת בדרכים אחרות). אבל, אם ברצונכם לעודד רבים נוספים להשתתף, מומלץ לתת מעט כבוד לכולם!!!! לתגובתכם אודה, תודה.

cobra_1

New member
למייקי ../images/Emo81.gif

לטפל בבעייה כשהיא עוד קטנה...ויפה שעה אחת קודם. מה לעשות , אבל הבחור צודק וצפיתי זאת ראה עמוד קודם. אפשר לתקן את זה בקלות ובנחת , אשמח לעזור. ניפגש ונדסקס את כל הנושא של המיקצה וגם את העניין הזה.

cobra_1

New member
אמיר,

לאחר החג אפגש עם המז"כל ואני משוכנע שהעניין יתוקן! אין טעם לעשות כאן דיון פומבי כי לא בטוח שזו הבמה המתאימה. שנה טובה לך ושמור על קשר

מטפלים בנושא

כמו שאמרו, קוברה יטפל בנושא וימליץ בפני. עינינית לגבי חוף כרמל ישלח לכם מאריה לנדסמן גביע כפי שהבנתם. תעודה גם!!

cobra_1

New member
ללא מילים ../images/Emo48.gif

אמיר וכולם, איזו תגובה של האיגוד ואיזו התחלה יפה לשנה חדשה! יישר כח

start up

New member
תודה על התגובה - ובתקווה להפגש בשנה ../images/Emo9.gif

הקרובה בעוד טריאתלונים. ושנה טובה לכולם !!!!!!!!

TriGeek

New member
מה אתה מתבכיין?

שלשות זה בסה"כ לתת לך הזדמנות לחוות קצת מהטריאתלון. קודם תעשה הכל, אחרי זה תתחיל לדבר על גביע. יש הרבה אנשים שקרעו את התחת קצת יותר ממך בתחרות ולא קיבלו כלום.

למעלה