טרו :cool: טרו :) אה :cool:

alona..

New member
טרו :cool: טרו :) אה :cool:

אלינורי הגיע יום רביעי סופסוף, והיום היומולדת שלך אנשים שאוהבים אותך זוכרים את יום ההולדת שלך. אני חושבת שזה עולם ומלואו, שאת צריכה להבין כמה ברת מזל את. שתהיה לך את יום ההולדת הכי נפלאה בעולם. ובכלל, שתלמדי לראות את האור ולגעת באושר. זו תפילתי למענך, ידידתי שתשתדלי להיות כפי שביכולתך להיות, אך לא להעשות העתקו של מישהו אחר שתעריכי כערכן את תכונותייך הייחודיות, ואת כל אשר עושה אותך כה מיוחדת שתפקחי את עינייך לנוכח היופי שבכל יום חדש שידך תהיה מושטת לעזור לאחרים אשר אינם ברי מזל כמוך שמתוך הנתינה תלמדי את שמחת הקבלה. שתתני לעצב האתמול לחלוף ולהעלם, אך תזכרי תמיד את הרגעים היפים שתלמדי לקבל את החיים כפי שהם, על הקשיים והאכזבות שבהם כי החיים נועדו לשמחה לעיתים לעצב, אך לעולם לא לזלזול ואני תפילה כי תמיד תהיי מודעת לכך שהינך יחידה במינך בין כל שאר האנשים המיוחדים במינם ותפעלי היטב ככל יכולתך.

אלינורי

New member
תודה רבה :)

וואי איזה ברכה יפה זאת הברכה הכי יפה שקיבלתי עד עכשיו! תודה רבה אלונה :) אני ינסה ליזכור את הדברים האלו למרות שליישם אותם לא יהיה קל תודה רבה ורק רציתי להגיד לך שאת בן אדם מקסים יש בך כול כך הרבה אהבה ואכפתיות שאת מחלקת בן כולם אפילו בלי להכיר אותם ....אני ממש שמחה שיש אנשים כאלו בעולם! את פשוט מדהימה! ממני ...אלינור!

למעלה