א אזרח111 New member 21/6/07 #28 פעם היית יותר מאתגרת ... זה מה שקורה שאת מסתובבת עם האנשים הלא נכונים שמורידים את רמת ההומור שלך לאשפתות (ג'ובאני)
פעם היית יותר מאתגרת ... זה מה שקורה שאת מסתובבת עם האנשים הלא נכונים שמורידים את רמת ההומור שלך לאשפתות (ג'ובאני)
R ReiKo New member 21/6/07 #7 יש לך מצעד היום לא ? יהיה לך כוח ? תיזהר שאיזה חרד לא יזרוק עליך את הכובע ויכרות לך את הראש כמו ראיידן ממורטאל קומבט
יש לך מצעד היום לא ? יהיה לך כוח ? תיזהר שאיזה חרד לא יזרוק עליך את הכובע ויכרות לך את הראש כמו ראיידן ממורטאל קומבט
J Jan22 New member 21/6/07 #8 לא בקטע ,מצטער חבוב. שמעתי שאחותך עשתה גאנג באנג עם מאסטר ספלינטר ושות'. (אגב ,פעם שברתי לחרדי את הצורה.זה כל כך כיף!)
לא בקטע ,מצטער חבוב. שמעתי שאחותך עשתה גאנג באנג עם מאסטר ספלינטר ושות'. (אגב ,פעם שברתי לחרדי את הצורה.זה כל כך כיף!)
R ReiKo New member 21/6/07 #10 שאני לא אתחיל לדבר על אמא שלך למה זה לא ייגמר היום... ונראה לי שאתה משחק יותר מדי במחשב... סאב זירו אולי לבוש כמו חרדי, אבל הוא עדיין לא... קיצר זדיין גבר... מקווה שלא ישברו לכם את הפרצוף במצעד........ בעצם מקווה שכן. יהיה שמח
שאני לא אתחיל לדבר על אמא שלך למה זה לא ייגמר היום... ונראה לי שאתה משחק יותר מדי במחשב... סאב זירו אולי לבוש כמו חרדי, אבל הוא עדיין לא... קיצר זדיין גבר... מקווה שלא ישברו לכם את הפרצוף במצעד........ בעצם מקווה שכן. יהיה שמח