טרום זמנכם

15 לשעבר

New member
אורן דיסקו בר?....

טיפ_טיפ

New member
אממ

לא בזמנו אחותו של הסולן (ע"ע גלוסקא) עבדה כסלקטורית (אין לי מושג אם היא עוד שם) וחלק מהחבר'ה שמפזזים בקליפ הם סלקטורים.

טיפ_טיפ

New member
ואח"כ על רחבת הריקודים

אני הצלחתי לזהות רק מישהי שקוראים לה דנה פשיגודה ואת העולה החדש מארה"ב ששכחתי את שמו אבל היו שם עוד...

טיפ_טיפ

New member
אבל אם כבר העלת

אכן, פעם היה "דיסקו", "עלית","שרי", בורגר ראנץ' , פיצה האט ו"טסים" ועוד מקום בצד שמאל של הדיוטי עם אורות כחולים ,שכחתי איך קראו לו
.

15 לשעבר

New member
זה היה השם שלו

היו שם אחלה קרפים,ליד GATE 31. את "טסים" ואת הדיסקו לא אהבתי למען האמת.... אבל מה שכן,היה נחמד לאכול צהריים בתמחוי כי היית רואה את כולם שם,מצד שני היה שם תור יחסית ארוך למה שיש היום כי כל השדה שהיום אוכל ב-3 חדרי אוכל היה אוכל אז בחדר אוכל אחד.... היה כמובן גם את הג'ט לג שנורא התלהבנו שהוא נפתח (היו להם את הכנפיים הכי חריפות שטעמתי בחיים.זוועת עולם).היה גם את יטבתה שלא אכלתי שם,אבל היו להם ג'חנונים נחמדים בשבת בבוקר.

טיפ_טיפ

New member
אגב- שמעתי...

שסוגרים את טרמינל 2 וכל הפעילות של טיסות בפנים ארצי תעבור לטרמינל אחד. האם יחזירו עטרה ליושנה?!

15 לשעבר

New member
שמעת נכון

לא רק שסוגרים את טרמינל 2 אלא גם הורסים אותו ובונים של טרמינל מטענים בשם "סוויס-פורט". בגלל השינויים שם צימצמו את רחבת ה"בראבו" בשנה האחרונה וכיום היא קטנה יותר.

malder

New member
זה לא שלטרמינל יקראו "סוויס-פורט"

זה פשוט כי חברת סוויספורט, שהיא אחת החברות הגדולות בעולם לשירותי קרקע, והבעלים החלקיים של חברת QAS הישראלית, זכו במכרז למפעיל מטענים שלישי (כיום קיימים שניים, ממ"ן ואשדוד-בונדד).

15 לשעבר

New member
כידוע לי זה יהיה שמו

כמו שטרמינל המטענים של חברת ממ"ן נקרא כך,וכמו אגרקסקו ואשדוד בונדד כיום.

למעלה