טרום הזרעה..דחוף !!

מצב
הנושא נעול.
טרום הזרעה..דחוף !!

טרום הזרעה..דחוף !!
הזרעה טבעית: ביום א' איתרו לי זקיק 16 רירית 4 ביום שלישי איתרו זקיק 20..רירית 5 קבעו לי הזרעה ליום ד'..שאלתי היא : האם זה לא מאוחר? מה קצב גדילת זקיק? מה קצב גדילת רירית? על פי הנתונים שרשמתי מתי מתרחש ביוץ? והאם גם רופא יכול להעריך לא נכון את המועד? תודה אשמח לתשובות עוד היום לפני ההזרעה

סיון01

New member
תרגעי..

טרום הזרעה..דחוף !!
הזרעה טבעית: ביום א' איתרו לי זקיק 16 רירית 4 ביום שלישי איתרו זקיק 20..רירית 5 קבעו לי הזרעה ליום ד'..שאלתי היא : האם זה לא מאוחר? מה קצב גדילת זקיק? מה קצב גדילת רירית? על פי הנתונים שרשמתי מתי מתרחש ביוץ? והאם גם רופא יכול להעריך לא נכון את המועד? תודה אשמח לתשובות עוד היום לפני ההזרעה
תרגעי..
הזקיק בסדר, וככל הנראה יחזיק עד מחר. הרירית דקה, ולכן הם כנראה משכו קצת. לפי מיטב זכרוני רירית 5 היא הטווח התחתון לסיכויי השרשה, אם כי כבר דווחו על יוצאי דופן בפורומים שלנו. מה זה הזרעה טבעית? זה שם חדש להופ הופ טרללה?
או שהתכוונת שאתם ללא כוריגון? בהצלחה!

הופל'ה

תרגעי..
הזקיק בסדר, וככל הנראה יחזיק עד מחר. הרירית דקה, ולכן הם כנראה משכו קצת. לפי מיטב זכרוני רירית 5 היא הטווח התחתון לסיכויי השרשה, אם כי כבר דווחו על יוצאי דופן בפורומים שלנו. מה זה הזרעה טבעית? זה שם חדש להופ הופ טרללה?
או שהתכוונת שאתם ללא כוריגון? בהצלחה!
הופל'ה
הזרעה על מחזור טבעי ללא כדורים..לא הופ הופ וממש לא טרללה ..אולי בעצם רק אני טרללה מהלחצים..

anguly

New member
אני מניחה - שהתשובה שלי מאוחרת מדי.

טרום הזרעה..דחוף !!
אני מניחה - שהתשובה שלי מאוחרת מדי.
בכל זאת, קשה לדעת - הזקיק יפה - אך הם יכולים לגיע גם ל22, מצד שני הרירית לא משהו, וכנראה זו הסיבה שמנסים למשוך אותך עוד קצת. רירית יפה להחזרה היא מינימום 8. אבל כפי שכבר כתבו לך היו גם הצלחות עם פחות. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות שההזרעה תצליח - ותהפכי לאורחת פורחת ותעברי לפורום השכן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה