רובם נמנים עם המחנה שאתה כה אוהד!הטרולים בעצם מפיצים מידע שיקרי או/ו לא חשוב. יש להם
תפקיד מאד חשוב בתקשורת.
הם פשוט מעסיקים את תשומת הלב בנושאים לא חשובים.
אלה שנחשפים לאותם מסרים מפסיקים לחשוב ולהתלונן
על הבעיות החשובות ומנסים לקעקע את אותם שטויות
שמפיץ הטרול.
כן, גם אני נפלתי לפח הזה.
עם העליה בכמות שרשורי הסרק שאתה פותח כאן בזמן האחרון (אחרים נהגו כך לפניך, אתה לא עד לא מזמן), נדמה שאתה לגמרי צודק, לא שנפלת "בפח" הזה, אלא נפלת "לפח" הזה, קרי הפכת להיות חלק ממנו.הטרולים בעצם מפיצים מידע שיקרי או/ו לא חשוב. יש להם
תפקיד מאד חשוב בתקשורת.
שמפיץ הטרול.
שנעשה כאילו לא שמנו לב שהעלמת את המילה שרשורים ושאין כל דמיון בין שרשור לתגובה, או שניתן לך ליהנות מהתחושה שאף אחד לא שם לב?
אמר היצור עם 76,611 סרק, AND COUNTING.
בכל זאת כתבתי בשעה 2 בלילה. הודעות אם לא הבנת. במחשבה שנייה, הטרלות.שנעשה כאילו לא שמנו לב שהעלמת את המילה שרשורים ושאין כל דמיון בין שרשור לתגובה, או שניתן לך ליהנות מהתחושה שאף אחד לא שם לב?
הגמל אינו רואה את דבשתו, שים לב לתגובות שלך כהורס שרשורים שלא מוצאים חן בעיניך.הטרולים בעצם מפיצים מידע שיקרי או/ו לא חשוב. יש להם
תפקיד מאד חשוב בתקשורת.
שמפיץ הטרול.
הורס שירשורים?הגמל אינו רואה את דבשתו, שים לב לתגובות שלך כהורס שרשורים שלא מוצאים חן בעיניך.
אתה עוד בטל בשישים, שים לב לספי שהוא המקצוען בזה וגם לאלפיני וששמטתי עוד כאלו.
למען הסר ספק, זאת מבלי שהתייחסתי לבוטים האיראנים שיש בפורום.
במילה אחת: הטרלההורס שירשורים?
מה זה?
מי(על ראש הגנב בוער הכובע)?זאת מבלי שהתייחסתי לבוטים האיראנים שיש בפורום
במיוחד ללפידאז תפסיק להקשיב ללפיד ולבנט.
דווקא ביבי הוא שביקש חנינה שרוב הסיכויים שהוא בכלל לא מעוניין בה אלא כדי שידברו על זה ולא על חוק הפטור לחרדים שהוא מחוקק מתחת לאף.אז תפסיק להקשיב ללפיד ולבנט.
את הפוסט הזה פתחתי בעצם להסביר כיצדדווקא ביבי הוא שביקש חנינה שרוב הסיכויים שהוא בכלל לא מעוניין בה אלא כדי שידברו על זה ולא על חוק הפטור לחרדים שהוא מחוקק מתחת לאף.
אנחנו ערים מזמן לשיטה בה אתה נוקטאת הפוסט הזה פתחתי בעצם להסביר כיצד
נוהגים הטרולים בפורום הזה.
שים לב לשקרים ולמניפולציות הלשוניות שלהם.
את מתחילה לסקרן אותי.אנחנו ערים מזמן לשיטה בה אתה נוקט
והגרועים שבהם יושבים בממשלה. גוטליב, קרעי, אסמלם, דיסטל, ואטורי ועוד. כל הממשלה הזאת קרקס מדראנו על סטוראידים. בית משוגעים אחד גדול, טיפול בחשמל לא יעזור.טרולים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.