טרולים וצרות אחרות

HOT VOD

New member
טרולים וצרות אחרות

חברי פורום יקרים. אנחנו סובלים מטרול בן 13 שבוודאי יחזור ויציף מחר את הפורום בקללות תחת ניק חדש. לצערי הגעתי לפורום רק עכשיו, בסוף היום, וזאת בשל יום צילומים נוסף של אפרת (שאת תוצאותיו תראו מהשבוע הבא), ונאלצתם לסבול במשך יום שלם לפחות את הטינופת שהשאיר מאחוריו הטרול. מתנצל בפני מי שנפגע, ולצערי לא יכול להבטיח שזה לא יחזור על עצמו. מחסרונות האינטרנט.. שיהיה ערב טוב ותזכרו - הדרך הכי טובה להרוג טרול היא פשוט להתעלם ממנו. אביב (ותודה רבה לDIGIPOPOO שאמנם המינוי שלו מתעכב, אבל בלש ובנפש הוא מנהל מדופלם!)

Yaniv K22

New member
וכך יעשה לחארס (ערס) ../images/Emo45.gif

אגב אביב, שמעתי אותך שר "לכובע שלי שלוש פינות, שלוש פינות לכובע שלי..."
אני בינתים אגיד לך שהVOD הוא פתרון נהדר ומהפכני לילדודס. אחיינית שלי, בת שנתיים, אני עושה לה בייביסיטר לאחרונה. שם לה פסטיגלים והיא יושבת וצופה בהם בלי לזוז מהכורסא. פשוט פתרון מעולה.

אביב כנס שניה

יש גם ייתרונות באינטרנט והייתרון הוא שתפוז או אתה בתור מנהל יכול לחסום את המשתמש מהIP שלו שזה אומר שאם הוא ייפתח עוד 100 משתמשים הוא לא יצליח להיכנס מאף אחד מהם וזה טוב..תפוז יכולים לעשות את זה...תבקש מתפוז לעשות את זה בבקשה ותודה

Yaniv K22

New member
זה גם ככה לא אפקטיבי

המשתמש יתנתק ויתחבר מחדש לרשת עם IP חדש. הדבר היחיד שתפוז עושים זה חוסמים "שם משתמש" ספציפי. אם הם יחסמו IP, מחר מישהו חף מפשע יקבל את אותו IP ואז יהיה חסום מהשתתפות בתפוז, למרות שאין לו שום קשר לענין.

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

תבין משהו..הIP של מישהו לא משתנה רק אם הוא משנה אותו איכשהו וזה גם אני שאני מבין במחשבים לא יודע לשנות..זה לא כל פעם שאתה מתחבר לרשת יש לך IP אחר! נניח ומספר הIP שלו זה 0983 אז המספר הזה שלו יישאר לתמיד גם אם הוא ייתנתק ויתחבר מהאינטרנט יש מבין? תלמד קצת מחשבים אחי
-דור=)-

Yaniv K22

New member
שטות מוחלטת

כאשר מתחברים לרשת דרך ספקית אינטרנט כלשהי, בכל התחברות, נופלים על IP שונה. זה לא בהכרח חייב להשתנות, תלוי איזה IP פנוי באותו רגע התחברות. אין דבר כזה IP קבוע פר משתמש. זה ממש לא נכון.

Yaniv K22

New member
וזה לא ניתן לשינוי

כי הIP מתקבל מספקית האינטרנט ולא משהו שיש לך שליטה עליו. יש כל מיני אתרים שמציעים אפשרות לעקוף את הIP שלך ולגלוש כאילו דרך IP אחר דרכם, אבל זה גם ככה לא נוח ולא שימושי. דווקא במחשבים אני מבין

omri120

New member
פפפחח...טיפש אתה אחי...

אז איך אתה בדיוק חושב שמצליחים לאתר פדופילים...עבריינים...סוטי מין??? הכל ע"י ה IP. הוא לא משתנה בכלל. בעבר שהיו גולשים עם הטלפון אז באמת זה היה משתנה. כיום בעידן הפס הרחב.....ה IP נשאר קבוע!!!!! ולכן אם מישהו חורג מהמקובל יש אפשרות לבקש מהספק אינטרנט לחשוף את המקור ממנו מגיע ה IP הזה.(משטרה עושה את זה הרבה בשביל להילחם בפדופילה למשל) יש מעקב על כח אחד ואחת מאיתנו ברשת!! כל שנייה....כל דקה. תאמין לי. בהצלחה מעניין מה אביב הוד הגדול שלנו אומר על זה. הוא ד"ר למחשבים...שכחתם? :) (היום הוא כבר איש תוכן. אבל בעברו היה ד"ר למחשבים!!! יאאא..איך אהבתי לראות אותו בזומביט!!!!!!!!!!!

Yaniv K22

New member
בוא תמשיך לקרוא: ../images/Emo13.gif

איך לוכדים עבריינים? מוציאים צו מבימ"ש שדורש מספקית האינטרנט לחשוף את טבלת כתובות ה-IP שלה ושם מוצאים שIP שמספרו XXX.XXX.XX.X, שאותו ניתן לקבל מתפוז שטוענת שIP זה ביצע עבירה, שייך למשתמש ששמו YYYY ואז יש עליו את כל המידע הנחוץ שרשום אצל ספקית האינטרנט. ברור שיש מעקב, אבל זה לא אומר שעם אותו IP אתה ברשת כל הזמן. ברגע שהתחברת לאינטרנט ועד שהתנתקת, רשום שאתה השתמשת בIP הזה ואין אף אחד אחר שבאותו הזמן יכול היה להיות בעל אותו IP. בהתחברות הבאה, תקבל IP חדש וגם הוא ירשם.

HOT VOD

New member
יניב צודק

למיטב ידיעתי (ולמרות שאני לא באמת בעל תואר דוקטור במחשבים, זה תואר פיקטיבי, שאגב עדיין פעיל) זו הדרך בה מאתרים סוטים וכיו"ב. הולכים ללוגים של הספקית ומשווים IP פושע לעומת למי הוקצה הIP באותו תאריך ושעה. בכבלים היום מקבלים IP די קבוע, ב ADSL נוטה להשתנות תדיר. יש גם דרך לבקש ולשלם אקסטרה כדי לקבל כתובת קבועה, אבל בעיקרון זה מוגדר כדינמי.

omri120

New member
בשבילינו אתה תמיד ד"ר... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אביב הוד-ד"ר למחשבים.!!! ברור

ees

New member
למיטב ידיעתי

הדרך בה מאתרים סוטים וכיו"ב. הולכים ללוגים של הספקית ומשווים IP פושע לעומת למי הוקצה הIP באותו תאריך ושעה ווווווו עשיתם עם זה משהו כמו למשל הסגן העתידי שלך או כמו שכינת אותו בלש יכול לפעול בנושא או כבר על בנושא הוא מנהל רשת בכבלים

ees

New member
יש מצב שנקבל תשובה

הדרך בה מאתרים סוטים וכיו"ב. הולכים ללוגים של הספקית ומשווים IP פושע לעומת למי הוקצה הIP באותו תאריך ושעה ווווווו עשיתם עם זה משהו כמו למשל הסגן העתידי שלך או כמו שכינת אותו בלש יכול לפעול בנושא או שהוא כבר פעל בנושא הוא מנהל רשת בכבלים או שהוא עובד הוט בצ יש מצב שנקבל תשובה

עוד????../images/Emo42.gif

עוד יום צילומים של האפרת המעצבנת הזאת?! נו, טוב.. לא חשבתי שתתייחסו למה שחצי מהאנשים פה אמרו ברצינות.

omri120

New member
חצי מהאנשים פה זה אומר ..

0.2 אחוז מהאוכלוסייה...פפפחחחח אעלק להתייחס. מה ציפית?? וחוץ מזה...היא מדהימה בעיניי. ואביב הוד עוד יותר
.....אני זוכר אותו מזומביט. איש המחשבים.

barr1969

New member
יופי.בעיניך היא מדהימה

אבל בעיני אחרים לא. קשה להבין את זה? נשמע לגמרי הגיוני לערוך סקר של כלל האוכלוסיה- אלו שמחוברים לשירות ואלו שלא, לגבי דעתם על אפרת ופרצופיה. נכון שחלק מהגולשים פה בפורום אומרים שהיא לא מפריעה להם, או מדהימה בעיניהם, אבל חלק לא מבוטל סובל ממש לראות אותה עושה מעצמה צחוק. אבל מי הם שיתלוננו? העיקר שאתה מרוצה.

HOT VOD

New member
תלוי באיזו שעה של היום תבדוק

בינתיים שני ניקים שלו הורחקו.

למעלה