טרולים הביתה

smile2life

New member
טרולים הביתה

הפורום שייך לאנשי מרצ

לפי דעתי

הוא מתכוון לכל מי שמציף את הפורום. אני נכנס לכאן יותר מפעם ביום, אולם לצערי אני לא מוצא אנשי שיחה מעניינים. (ולא, לא עברתי לשינוי)

אין בהכרח סתירה

אם האנשים שמציפים את הפורום בשטויות שלא רלוונטיות לפורום מרצ הם אנשי שינוי, אז יכול להיות שאת צודקת

שינילה

New member
זו לא חכמה לזרוק סיסמאות וכותרות

כלליות. אם יש אנשים שמפריעים ל smile2life ולך, אל תלכו סחור סחור. ציינו שמות מפורשים. אם כבר smile2life פתח שרשור בנושא, אני מצפה שיוסיף לשרשור רשימה של מי שמפריע לו, אחרת עדיף היה לא להפריח באויר אמירה, שלא ממש מגיעה ליעדה. דרך אגב, אם נלך לפי ההודעה של smile2life כלשונה, כמה אנשים ישארו בפורום. האם yeshgvul, למשל, הוא איש מרצ? או שמא הוא טרול בעיניכם???
בבקשה, נא השלימו - רשימת הטרולים של פורום מרצ: ...

אולי כדאי שתבדקי

את הגדרת המושג טרול ברחבי הפורומים השונים. זהו מושג ידוע. ויאאלה אני הולך להתחפש עוד מעט מתחילה מסיבת הפורים של צעירי מרצ

שינילה

New member
אם כבר, אז תבדוק ולא תבדקי ../images/Emo4.gif

ותהנה במסיבת הפורים. למה אתה מתחפש? אולי לטרול?

נדמה מי שכבר שרתי את זה

בלבלי אותו... בלבלי אותו.... חשיבותם של הפרטים הקטנים...

smile2life

New member
הטרולים

הטרולים הם - ואני אציין שמות בהמשך - אותם אלו שנכנסים, מחפשים לנגח ולהתנגח מבלי לתרום. חבל לי שדת'רד כבר אינו כותב- - כי הוא דוגמא לאדם, שאמנם אינו תומך בעמדות מרצ, אך בהחלט הייתה לו תרבות דיון. בכדי להבין את כוונתי אני מקשר למאמרו של טימותי קמפבל, כפי שהוא מתורגם בדף המאמרים של קהילת "אוף טופיק ולכך כוונתי. לאנשים מציקנים ומטרידנים ששואפים הנאה ומקבלים אורגזמה מכך שמגיבים להודעותיהם המגטבלות בטימטום. ואם חברי שינוי הכותבים בפורום חושבים שהכוונה היא אליהם שייבושם להם למרות שאין כוונה אליהם. אלא לפרטים בודדים אשר מציקים לנו בפורום הזה כבר זמן רב.

yeshgvul

New member
נדב, מדוע שלא תפתח אשכול על נושאים

שמעניינים אותך ?

smile2life

New member
נדב

עושה כן לרוב - והוא אינו טרול, מכיוון שאינו מנסה לעשות "דווקא" או להעליב או שהוא קיצוני שאינו מוצא במה אחרת להשמיע את דעותיו

iceviper

New member
SMILE2LIFE החביב

אל נא תתעצבן בגלל הטרולים השוכנים בפורום,ואינם מזהים עצמם ככאלה. טרולים מעצם טבעם לא נוטים ללזהות עצמם ובטח שלא להעמיד עצמם אל עמוד הקלון. התנחם בעובדה כי יחסית לפורומים אחרים מספרם בפורום זה מועט ביותר.

smile2life

New member
יקירי

אני מתעצבן בגלל אלו שמזהים את הטרולים ומעדיפים ללבות את יצריהם ושנאתם לחברה.

למעלה