טרולים בצאט

טרולים בצאט

נכנסת לחדר יוצאים בשאלה גרטעל נכנס/ה לחדר גרטעל: איזה חגיגה השבת יצאה וכל המחופשים הגיעו בריצה גרטעל: איזה מסירות נפש לצאט אין מילים פשוט תענוג כופר עם שטריימל: שימו עליו איקס בבקשה דער רבי און דער שטן: גם על מהול עם ערלה גרטעל: עלי ?כופר אני לא דתי חיים *: אתם מחבתי"ם ואתם צריכים הגעלה אלי #: גרעטל גם אתה באת בצאת השבת גרטעל: אני כתבתי בפורום בשבת דער רבי און דער שטן: גארטל=טרול דער רבי און דער שטן: וכן מהול עם ערלה דער רבי און דער שטן: להתעלם חיים *: הייתם צריכים לראות איך כל הטרולים נכנסו מיד כשיצאה השבת חיים *: מאיה # נכנס/ה לחדר גרטעל: כולכם כאלה כולכם רק שמהול דתי מוצהר ואתם רמאין\ם חרדים מחופשים דער רבי און דער שטן: יחחחחח דער רבי און דער שטן: בלה בלה גארטל אלי #: חים איך אתה יודע מתי יצא שבת גרטעל: מי מכם כתב בשבת בפורום? חוץ ממני מאיה #: איפה היתם כל השבת גרטעל: בבית כנסת דער רבי און דער שטן: אניייייי דער רבי און דער שטן: כתב בשבת גרטעל: כל אלה שאתם רואים פה חרדים גרטעל: פון אתה חרדי נקודה חיים *: גרטל מתי בדיוק היית? חיים *: לא ראינו אותך כאן דער רבי און דער שטן: גארטל=אסטרולוג דער רבי און דער שטן: טרול מאיה #: אלי אני לא גרטעל: אז לכו תחפשו את החברים החרדים שלכם חיים *: חיים *: גרטל לך תביא ביד 25 * נכנס/ה לחדר גרטעל: ביד להביא למי לאבא שלך אלי #: מאיה אולי לשעבר? דער רבי און דער שטן: טרולים דער רבי און דער שטן: התקפת חוצנים דער רבי און דער שטן: איפה אלוהים?????? חיים *: נעשה עליך מעכשיו גרטל "התעלם" הפתרון הכי טוב בנצי.. # נכנס/ה לחדר גרטעל: חיים אתה בן זונה מניאק חיים *: שיהיה 25 *: מי אתה חיים? גרטעל: עם כוכבית מזדיין דער רבי און דער שטן: גארטל! תרבות הדיבור מהול עם ערלה: למרבה הצער אכן כתבת בשבת גארטעל דער רבי און דער שטן: קצת נימוס בנצי.. #: ערב טוב. 25 *: מי אתה גערטל? חיים *: ומי אתה 25? 25 *: שלום אסטרולוג דער רבי און דער שטן: גארטל-מהול עם ערלה -טרול דער רבי און דער שטן: טרולים גרטעל: אני יוצא זה מספיק לך? חיים *: מהול עם ערלה: שלום 25 חיים *: לאן אתה יוצא? 25 *: ומי אתה דער שטן? דער רבי און דער שטן: דער רבי אין דער שטן מאיה #: גרטל אתה חוטא בלזות שפתים 25 *: אנחנו מכירים? דער רבי און דער שטן: מי אתה ? דער רבי און דער שטן: אולי? בנצי.. #: ערב טוב. מותר לענות. . . גרטעל: פון בא ישר מהסעודה שלישית הוא חרדי למהדרין 25 *: בפרטי דער רבי און דער שטן: מכירים מאיפה? מאיה #: דינך סקילה באבנים דער רבי און דער שטן: רוצה שיספר לך מי אני ? 25 גרטעל: וחיים זה האבא של המזדיינים בנצי.. #: ערב טוב. מותר לענות. . . 25 *: בוודאי חיים *: ספר בנצי.. #: ערב טוב. מותר לענות. . . מאיה #: בנצי בוא נשלים דער רבי און דער שטן: מה עושה פה מחב"תים? דער רבי און דער שטן: אצל כופרים? חיים *: אלוהים בוכה עליכם למה אתם לא לומדים אלי #: בייי אורי # נכנס/ה לחדר חיים *: אלוהים גם היה במצעד הגאווה יש שמועה שהו הומו גרטעל: חיים בן אלף זונות חיים *: שהוא* חיים *: למה רק אלף? בנצי.. # יצא/ה מהצ'אט בנצי # נכנס/ה לחדר גרטעל: חיים עם הכוכבית אני הולך לזיין אותך ואת אבא שלך 25 *: הלו שמור על הפה בנצי #: נותקתי, מאיה בכיף. . . גרטעל: חרדי מסריח מניאק גרטעל: 25 לך תזדיין איתו חיים *: גרטל אתה יודע לזיין? מי אמר לך אלהים מחפש שותף לזיון לך לעזור לו אלי # יצא/ה מהצ'אט 25 *: הלו אני מותיקי הפורום גרטעל: הוא עם כוכבית ואתם נותנים לו כבוד? אורי # יצא/ה מהצ'אט גרטעל: אז מה ? צחי # נכנס/ה לחדר

המשך..............

כופר עם שטריימל: מי אתה 25 תזדהה מיד גרטעל: כן אתה עם כוכבית אז אתה מניאק 25 *: כופר אנחנו מכירים כופר עם שטריימל: גרטעל אתה שתוק אתה דער רבי און דער שטן: מאיפה? גרטעל: כל מי שעם כוכבית מניאק מתחזה מאיה # יצא/ה מהצ'אט 25 *: אני מכיר/ה את כולם כופר עם שטריימל: אז תגלה לי מי אתה 25 *: זה חסוי מאיה # נכנס/ה לחדר מאיה #: איך אלוהים מזין אם הוא לא קים? גרטעל: כופר למה אתה לא יורד עליו אפשר לדעת? חיים *: גרטעל למה מקלל כ"כ הרבה? 25 *: אם ההיתי רוצה שתדעו מי אני הייתי ניכנס/ת בניק שלי חיים *: אסטרו? כופר עם שטריימל: כי הוא לא ליגלג עלינו אז סימן שהוא משלנו גרטעל: אתה התחלת איתי ואני לא מוותר לאף בן זונה שמקלל אותי 25 *: אני ואסטרו רחוקים בדעותעינו מהול עם ערלה: כן חים מה אתה רוצה? חיים *: ווואלה מה תעשה לי? צחי #: אגיטא וואך חיים *: מהול מה אתה מחפש כאן? גרטעל: אני ארד ויקלל אותך חופשי חיים *: תקלל אין ביה חיים *: בעיה* מהול עם ערלה: חיים שאלת אותי כבר בניק הרגיל שלך לפני כמה ימים וקיבלת כבר תשובה חיים *: אל תאיים עליי כ"כ גרטעל: אתה מזדיין עם כוכבית זה מה אתה מהול עם ערלה: אני יודע מי אתה... גרטעל: עליך אתה כלום בנצי #: מאיה? חיים *: תדע נו אבל לא ענית לי תשובה מהול עם ערלה: עניתי כבר אז זה בעיה שלך ששכחת צחי #: איך היה בצעדה מהול עם ערלה: אני לא עונה יותר על השאלה הזו! גרטעל: כופר אתה שותק אנשים עם כוכביות ואתה שותק? מאיה # יצא/ה מהצ'אט חיים *: אתה לא דברת איתי כנראה שאתה טועה בנצי #: אכפת לכם שיש כאן חרדי? מאיה # נכנס/ה לחדר מאיה #: כולכם טרולים למה לא היתם בשבת? גרטעל: מהול אתה דתי מה בדיוק אתה מחפש פה? מהול עם ערלה: דיברתי איתך ואני יודע בדיוק מי אתה ואתה יודע שאני יודע אז מה המשחקים האלה? דער רבי און דער שטן: אסטרו גרטעל: יש פה חילול השם גדול אז איך אתה פה? דער רבי און דער שטן: שתוק דער רבי און דער שטן: מאניק דער רבי און דער שטן: שתוק דער רבי און דער שטן: אסטרו מהול עם ערלה: גרטעל כבר אמרתי שאני לא עונה על השאלה הזו צחי #: הומואים? חיים *: טעית בכתובת אני לא הייתי כאן קרוב לשבועיים אז לא יכול להיות שדיברת איתי גרטעל: תגיד לאבא שלך לשתוק חרדי מניאק גרטעל: למה אתה לא עונה? אין לך תשובה טובה? מהול עם ערלה: נו יכול ליהות שטעיתי אם כי אני לא מאמין חיים *: אבל תענה לי מה מעשיך כאן מאיה #: חיים היום לא הית חיים *: הייתי ועוד איך הייתי בנצי #: אני מבין שלא מפריע לכם שיש כאן חרדי. . . חיים *: בנצי לא רק מחבת"ים מפריעים דייויד ועוד * נכנס/ה לחדר גרטעל: טוב שאתה לפחות מודה שאתה חרדי מהול עם ערלה: טוב אני חוזר פעם אחרונה אין לי כוונה לענות על השאלה הזו!!!! צחי # יצא/ה מהצ'אט גרטעל: ואתה פה בחילול השם הזה אתה שותף מלא לזה איך זה? מאיה #: כן בטח רואה ואינו נראה בנצי #: אני לא מתבייש בזה. דייויד ועוד * עזב/ה את החדר דייויד ועוד * נכנס/ה לחדר בנצי #: זה רק מחזק אותי. , גרטעל: אל תתבייש גם אלה שדופקים ילדים במקווה לא מתביישים חיים *: למי אתה מדבר גרטל? בנצי #: יש לי חברה. גרטעל: מחזק אותך תקרא מה כתוב על חילול השם גרטעל: חבר אתה מתכוון מאיה #: לבנצי יש הרהורים חיים *: אהההה ווואלה תגיד לנו רק מת לצחוק דער רבי און דער שטן: חיים שמור על השיחה, ותפרסם זה בפורום , חיים *: רק-אותך # נכנס/ה לחדר חיים *: מהול אתה תחסם בקרוב בפורום חיים *: וגם אתה גרטל דער רבי און דער שטן: וכן גטארטל דער רבי און דער שטן: גארטל חיים *: דער רבי און דער שטן: חיים שמור השיחה דער רבי און דער שטן: עכשיו חיים *: ברור גרטעל: היום חסמו כמה בפורום ואותו לא זה מראה איך מנהלים את הפורום חיים *: ועכשיו כן דער רבי און דער שטן: אלי שמרת? דייויד ועוד * יצא/ה מהצ'אט מאיה #: בנצי? דער רבי און דער שטן: למען ישמוע ויראו ולא יזידון עוד רק-אותך # יצא/ה מהצ'אט גרטעל: אם היתי יודע שלא יחסמו אותי הייתי עושה בפורום תוהו ובובו

אכן המון טרולים לאחרונה

בצ'ט והנה לפחות 2 שהודו שהם טרולים "גרטעל" ומהול עם ערלה והם יחסמו בקרוב

חחח../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

לא יפה דער רבי און דער שטן לחשוף את חיים* תראה מה עשית לו עכשיו כולם יודעים מי זה חיים*!!!... דער רבי און דער שטן: חיים שמור השיחה דער רבי און דער שטן: עכשיו חיים *: ברור גרטעל: היום חסמו כמה בפורום ואותו לא זה מראה איך מנהלים את הפורום חיים *: ועכשיו כן דער רבי און דער שטן: אלי שמרת? דייויד ועוד * יצא/ה מהצ'אט מאיה #: בנצי? דער רבי און דער שטן: למען ישמוע ויראו ולא יזידון עוד רק-אותך # יצא/ה מהצ'אט גרטעל: אם היתי יודע שלא יחסמו אותי הייתי עושה בפורום תוהו ובובו

אלי ודער משכיל ? כל כך הרבה בלאגן

מה משעמם לכם ? אין משהוא אחר לעשות במוצאש"ק ?

למעלה