טרויה.........

Jade 1

New member
טרויה.........

בנות הנה האתר של טרויה יש שם את הטריילר וכמה תמונות....באתר שם יש גם אתר פלאש אני ממליצה להיכנס אליו הוא יותר נחמד ויותר מלא. תהנו!
נ.ב הנה הסיפור המלא על הסרט (אולי זה באנגלית אבל עדיין נחמד) Throughout time, men have waged war. Some for power, some for glory, some for honor — and some for love. In ancient Greece, the passion of two of history's most legendary lovers, Paris, Prince of Troy (ORLANDO BLOOM) and Helen (DIANE KRUGER), Queen of Sparta, ignites a war that will devastate a civilization. When Paris steals Helen away from her husband, King Menelaus (BRENDAN GLEESON), it is an insult that cannot be suffered. Familial pride dictates that an affront to Menelaus is an affront to his brother Agamemnon (BRIAN COX), powerful King of the Myceneans, who soon unites all the massive tribes of Greece to steal Helen back from Troy in defense of his brother's honor. In truth, Agamemnon's pursuit of honor is corrupted by his overwhelming greed — he needs control of Troy to ensure the supremacy of his already vast empire. The walled city, under the leadership of King Prium (PETER O'TOOLE) and defended by mighty Prince Hector (ERIC BANA), is a citadel that no army has been able to breach. One man alone stands as the key to victory or defeat over Troy — Achilles (BRAD PITT), believed to be the greatest warrior alive. Arrogant, rebellious and seemingly invincible, Achilles has no allegiance to anyone or anything, save his own glory. It is his insatiable hunger for eternal renown that leads him to attack the gates of Troy under Agamemnon's banner — but it will be love that ultimately decides his fate. Two worlds will go to war for honor and power. Thousands will fall in pursuit of glory. And for love, a nation will burn to the ground.

Jade 1

New member
נ.ב

היום בערוץ E הבידור משעה 17:30 יש חדשות ערוץ E כך שלקראת הסוף של החדשות יש מבט ראשוני על הסרט טרויה ושם רואים את הפרסומת הארוכה וגם מספרים את הסיפור עצמו של הסרט. מקווה שתהנו.

g a g a

New member
../images/Emo58.gif^לטרויה מעליי^../images/Emo58.gif

תודה, אנחנו מכירות את האתר. הוא באמת מדהים

T u r n e r 1

New member
אוי כמה שאני מחכה לטרויה

אורלנדו שיא החתיך שם. בא לי לאכול אותו לא נראה לי אני יחזיק מעמד עד ה-14 במאי....

T u r n e r 1

New member
אוי כמה אני מחכה לטרויה

אורלנדו שיא החתיך שם.. בא לי לאכול אותו לא נראה לי אני יחזיק מעמד עד ה-14 במאי

מוזר..

דווקא חשבתי שהודעה שהכותרת שלה היא טרויה לא יהיה בה ספוילר לסרט הזה..
חח, צוחקת..
הכל ברוח טובה..
פשוט כאילו זה די ברור שיהיהשם ספוילר כשזה מה שכתוב בכותרת..

OB4ever

New member
דחוף!!!!

היום בגיא פינס יהיה על טרויה..חסר לו שהוא לא מזכיר את אורלנדו שוב!!!!

T u r n e r 1

New member
../images/Emo51.gif עשית לי את הלילה

למרות שאני מתכוונת לראות את זה בשידור החוזר .... oh well

היא יודעת

שיהיה על טוריה בג"פ וזה שיהיה את אורלנדו אפילו לא בטוח. אנחנו פשוט מקוות.. (וגם הם צריכים לקוות..
)

ראיתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אווווווווווווף. הם הראו רק את הטריילר החדש של "טרויה", כבר ראיתי את זה בערוץ הבידור!
ורק ברגע האחרון לגיא פינס נודע באוזנייה שלו להזכיר את שמו של אורלנדו בלום(רק בשבילי-זה לא עזר!חחחחח.) אוווף, ציפיתי לכתבה יותר מורחבת.. טוב כפיצוי אהבתי נורא את הכתבה על ויגו מורטנסן-שנראה די טוב לגילו!!
אורלנדו,אם האהבה הייתה פשע הייתי מקבלת עליך מאסר עולם
שר הטבעות שולט!!

OB4ever

New member
כן....

לפחות הפעם הוא הזכיר אותו..... וגם ראיתי תטרילור שמתי לכן אותו בפורום לפני כמה זמן..... טוב לא נורא...לאורלנדו יש גוף מושלם ולבראד פיט יש ניפוח שרירים וכפיל לרגליים!! חיחי

T u r n e r 1

New member
כן אבל...

בכלל לא דיברו על אורלנדו.דיברו רק על בראד פיט. זה מזה מעצבן כל הבוקר חיכיתי רק לזה. טוב נו...

כן.. ../images/Emo3.gif

הם כל הזמן -רק מדברים על בראד פיט- שעם כל הכבוד אליו, כי הוא עדיין הורס. אורלנדו הרבהההההההה יותר חתיךךךךךך!! והם צריכים לדבר הרבה יותר עליו!!
לפחות בתור פיצוי בטריילר הזה יש את אורלנדו בשפע!!
ואיזה חמוד ויגו!! אני כל-כך הולכת לראות את הסרט שלו!

love angle

New member
ואיי../images/Emo95.gif

דברו על ויגו ואני הפסדתי?חבל...אני פשוט חולה עליו.. הוא ממש מתוק וגם אני הולכת לראות את הסרט החדש שלו! קוראים לו "הידלגו" או משו כזה..

ThisIsJustME

New member
אח ויגו,ויגו איזה מותק של בנאדם../images/Emo23.gif

וגמאני אלך [כנראה...] לראות ת'סרט שלו

למעלה