טרוול צ'קס

kool guy

New member
טרוול צ'קס

שלום לכולם,אני נוסע בקרוב לחו"ל ורוצה לקנות טרוול צ'קס. הבעיה היא שבבנק אמרו לי שאין ביטוח של מאה אחוז על הצ'קים,והחברה מחליטה עם להחזיר לי את הכסף או לא במקרה שתיהיה בעיה. האם משהו יודע על כך משהו...באיזה מקרים הם כן מחזירים את הכסף...? ועם אני אקנה צ'קים וחלק יאבדו לי או שיגנבו לי והחברה לא תחזיר את הכסף אז מה הטעם לקנות צ'קים...? תודה לעונים.

Yo-man

New member
הרוב די גדול של המקרים מחזירים כסף

המקרים בהם חברות הטרבלר-צ'קס לא יחזירו את הכסף היא כשיש להם חשד מאוד מוצק להונאה. יש מדינות בהן יקנו ממך את ההמחאות האלה ב-50 או 70 אחוז משוויין, אתה תדווח שאיבדת או שגנבו לך את ההמחאות ותקבל את שוויין המלא. יש לי חבר שחזר עם 7,000$ מיפן (לפני 15 שנה). עצר בתאילנד וגנבו לא את התיק שם. לקח לחברה קרוב ל-3 שנים למצות את החקירה ולהחליט שהוא לא עבריין והוא לא מכר את ההמחאות אלא באמת איבד אותן. לעומת זאת, אם התלוננת פעם אחת על גניבה (גם אם היא מוצדקת ב-100%, מתועדת ומובנת), בפעם השניה יערימו עליך קשיים בקבלת הכסף. וממתי אתה מקשיב למה שאומרים לך בבנק ? לא למדנו כלום מאז נפילת הבנקים ב-82' ?

natyh

New member
מענין

מה השיא או באיזה פרק זמן אפשר לחזור ולענות על אותה הודעה ? אולי נפתח פורום חדש בשם טרבל צ'קס .... ובו כל המשתתפים יחזרו על אותה השאלה והשונים ישיבו אותה תשובה ...
או אולי נקרא לפורום העולה המליון כפי שאמר גברי : " אתם כל הזמן שואלים אותם שאלות ומקבלים אותם תשובות ..." או אולי נבקש מתפוז שיעשו עבורינו תוכנת הודעות מיוחדת שתאפשר פתיחת נושא חדש באותו השירשור .....

sela v

New member
נתי בשביל זה יש

רק שלא תמיד אני מעלה לשם שאלות חדשות, ויעזור אם אתם החברים בפורום תאירו לי שצריך לשים שאלה בשאלות הנפוצות במיוחד אם יש תשובה טובה. למשל במקרה זה אין ממש תשובה טובה של מישהו שהיה לו מקרה של גניבה ואיך אמריקן אקספרס טיפלו בו.

פונציק

New member
הדבר הכי חכם במקרה של גניבה

הוא להתקשר מיד לאן שצריך בשביל לבטל, וגם כן תרשום את המספרים הסידוריים של הטרוולר צ'קס שיש לך ותסמן באיזה השתמשת כדי שתוכל להגיד בדיוק את איזה לבטל. אם אתה מחכה הרבה זמן, או שם לב אחרי הרבה זמן אז זאת בעיה באמת רצינית.

למעלה