טרוויה

WhiteWitch

New member
טרוויה

בצפיה חוזרת (בפעם המי יודע כמה) של הסידרה שמתי לב לדבר מאוד מעניין בפרק I Robot, You Jane (עונה ראשונה, פרק 8). בסצינה שבאפי יושבת עם ווילו בכיתת מחשבים בתחילת הפרק,ומנסה להוציא ממנה פרטים על מלקולם, מולוק שולח לפריץ את התיק האישי הממוחשב של באפי. אנחנו רואים את התיק פעמיים - פעם אחת כשמולוק מוצא אותו במחשב ופעם שניה כשפריץ מסתכל עליו. שמתם לב שהפרטים שונים כל פעם? בפעם הראשונה תאריך הלידה של באפי מופיע 10/24/80, שנת לימודים sophomore. אבל כשפריץ מסתכל על התיק שלה, שנת הלידה היא 05-06-79, שנת לימודים senior. אפילו הפורמט של התאריך שונה. איך זה יכול להיות אם מולוק שולח את התיק לפריץ במחשב?

BleedingDeath

New member
חוץ משתי הפעמים האלה באפי אומרת

באחת העונות שהמזל שלה זה "גדי על גבול דלי" שזה בכלל אומר שהתאריך לידה שלה זה ה-20.1 אז כמו שאת יכולה להבין זה פשוט פאשלה קלה של היוצרים [אם אני לא טועה כמובן, אם כן, אתם מוזמנים לתקן
]

City Of Angel

New member
זאת לא הטעות תאריכים היחידה

ג'וס הודה פעם שהוא פשוט לא כל-כך טוב בחשבון למשל כשספייק הגיע לסאנידייל ג'יילס סיפר שהוא בקושי בן 200, באחד השיחות שלו עם באפי ספייק אמר שהוא בן 126, ולפי Fool For Love דרוסילה עירפדה אותו ב-1880 (כלומר, 120 שנה לפני עלילת הסדרה).

WhiteWitch

New member
התיאוריה שלי

זה שזו באמת פשלה של היוצרים, וזו פאשלה מאוד רצינית, כי בהמשך העונה התייצבו על זה שבאפי נולדה בשנת 81 (ולכן היא בת 16 בעונה הראשונה). השנה הזו נשארה לאורך כל הסדרה.

NimaZ

New member
יש גם קטעים../images/Emo108.gif

כשרואים את המסך של המחשב, יש שם קבצים שקוראים להם "buffy i robot you jane" .אם אני זוכרת נכון.. נדמה לי שהם סתם רצו לעשות שטויות ולבדוק מי ישים לב..

nick at noon

New member
אני אוהב לקרוא מאמרי עיתון בבאפי

בקטעים כמו למשל בפרק האש שג'יילס מראה לבאפי קטע עיתון שכתוב בכותרת על רצח שבו הוצא הלב אז אפשר לעצור, להגדיל ולקרוא את הטקסט. באופן מפתיע רוב הטקסט הגיוני לסיפור הכתבה אבל מעורבבות בו בדיחות.

רוצים להפוך את זה לשרשור טריוויה?

את הסצנת רחוב בפרק מחזמר צילמו 21 פעמים עד שהצליחו.
בפרק Smashed, התוכנית המקורית הייתה שבמקום שווילו ואיימי ישלחו את הבנים שהתחילו עם איימי לכלוב לרקוד עם תחתונים, הן יעשו כישוף שיגרום להם להתאהב אחד בשני ולהתחיל להתמזמז. גרינברג כותב הפרק הראה את הרעיון לג'וס, אבל הוא התנגד מ-2 סיבות - הוא לא רוצה להראות כאילו אפשר לשנות נטייה מינית בהינף יד והוא לא רוצה להראות שבנים מתנשקים זה עונש. כפרעליו

WhiteWitch

New member
The Puppet Show

עוד פרטי טריוויה: הפרק The Puppet Show (עונה 1, פרק 9) הוא הפרק של באפי עם הרייטינג הכי נמוך באמריקה: 1.9, או 1,843,000 צופים.

City Of Angel

New member
מגיע לו

הלוואי עלינו כזה רייטינגג "נמוך" יש לי הרבה אנקדוטות כאלה דווקא על "אנג'ל"

City Of Angel

New member
טריוויה על "אנג'ל"

- אנג'ל הוא הדמות היחידה שהופיעה בכל הפרקים של הסדרה, והיחיד שהופיע בפרקים הראשונים והאחרונים של שתי הסדרות. - בתחילת העונה הראשונה "אנג'ל" הייתה כישלון ברייטינג, עד שגו'ס שקל ברצינות לגנוז הכל ולהחזיר את אנג'ל וקורדיליה לסאנידייל. ואז הגיע I Will Remember You - השיר שקורדיליה שרה ללורן ב-Slouching Toward Bethlehem (4x04) אחרי שהיא חזרה מהשמיים, זהו אותו שיר שהיא שרה בתחרות הכשרונות צעירים בעונה הראשונה של "באפי" (The Puppet Show). וגם אז הביצוע היה מזעזע - הפרק "Apocalypse, Nowish" (4X07) נקרא בארה"ב "Rain of Fire" מחשש לפגיעה בזכויות יוצרים של הסר "אפוקליפסות עכשיו". - אן, מנהלת בית המחסה מעונה 2, זו אותה בחורה שבאפי הצילה כשהיא הייתה בלוס-אנג'לס בתחילת עונה 3 של "באפי", ושלקחה מבאפי את השם הבדוי (Anne, השם האמצעי של באפי). - דויל מת כבר בפרק 9, לאחר שהשחקן (גלן קווין) הסתכסך עם ההפקה. קווין עצמו מת אחרי 4 שנים ממנת יתר של סמים - ג'וס תיכנן כבר בעונה הראשונה לפתח רומן בין אנג'ל לקייט השוטרת, אבל פחד שהמעריצים לא יאהבו שאנג'ל יחליף כל-כך מהר את באפי בבלונדינית אחרת. - לאותו ג'וס נודע ש-WB מתכוונים להפסיק את הסדרה בסוף העונה החמישית רק בפרק 5x17 - כבר הייתה לו תוכנית איך להמשיך את העלילה, ואיך לפריד את אילירייה מפרד. - ואם כבר דיברנו על ג'וס, הוא הופיע בתפקיד אורח קטן בפרקים האחרונים של עונה 2, כנומפאר, האח הרקדן של לורן בפייליאה.

nick at noon

New member
ולגבי ההחלטה לסיום הסדרה

ג'וס כעס על כך שתמיד הודיעו לו מאוד מאוחר (לפעמים אחרי סיום העונה) אם תהיה עונה נוספת. הוא טען שזה לא הוגן על הצוות כי אם זו תהיה העונה האחרונה אז הם צריכים לדעת מראש כדי לחפש מקום עבודה אחר. אז הוא לחץ על הרשת להגיע להחלטה וזו ההחלטה שהם הגיעו אליה. דיויד פיורי טען שלדעתו אם ג'וס לא היה לוחץ אז היו בסוף מסכימים לעונה נוספת. למרות שבאופן כללי WB אוהבים לבטל תוכניות אחרי עונה 5 (כך גם עשו אם באפי) כי תוכנית שעברה 100 פרקים מרוויחה אחר כך כסף משידורים חוזרים.

Loves Bitch

New member
אממ...בפרק "הגופה"

בעונה 5, אחרי השיר פתיחה יש סצינה שלא ממש קשורה לפרק, שרואים את כולם בארוחה, צוחקים ואת ג'ויס בחיים וכל זה... ג'וס גילה שהוא הכניס את הסצינה הזאת רק כדי שהכתוביות של ההתחלה לא יפריעו לפרק עצמו

Aragollum

New member
כע והוא אמר שהוא עשה אותה רע../images/Emo3.gif

ושג'ויס הייתה צריכה להביא כל הזמן דברים לשולחן בסצינה הזאת ולהיות יותר נוכחת בה =]

למעלה